HVORDAN BLIVER JEG MILLIONÆR!!?!!!

HVORDAN BLIVER JEG MILLIONÆR!!?!!! nymus
hej alle alle sammen [:D], i går fik den spontane ide at blive millionær ,men problemet er at jeg ikke rigtig ved hvor jeg skal start i processen, så derfor vil jeg meget gerne ha nogle gode råd med på vejen ,Jeg tænkte at i måske kunne hjælpe mig [sol][:)] på forhånd tak

PS: jeg er lønslave [:*(]

rettelse nymus
i går fik "jeg" den spontane ide** sorry

Spar op Anonym
Lev så spartansk som muligt. Lej et billigt værelse, du ikke behøver fylde med en masse dyre møbler. Lev så billigt du overhovedet kan. Spis på nas hos venner og familie - og undskyld dig med at du jo ikke kan gøre gengæld i din lille bolig. Drop ferie og byture. Gå kun i genbrugstøj. Så vil du på et eller andet tidspunkt have nået millionen på kontoen.

Brug Nationalbanken mettemokke
I lighed med FED Den Amerikanske Centralbank, så står Nationalbanken parat til at opkøbe værdiløst lort.

I USA er der oprettet en hjemmeside, hvor man kan sælge brugte pizzabakker til en million dollar, rettelak til 70.000 eller en bunke storskrald og meget andet.

I mangel på en tilsvarende dansk hjemmeside, hvor det er Bernsteins rundhåndede opkøbsiver af værdiløst lort, som f. eks Roskildesyge i stride strømme, der fremhæves, så kan den amerikanske hjemmeside anvendes indtil videre:
www.buymyshitpile.com.

Held og lykke med millionærdrømmen.

Forslag der virker 100% sikkert Musse missen
Køb en million øl, hold verdens vildeste fest med alle du kender.
Dagen efter går du i netto og sælger flaskerne og vupti så er du millionær [:D]

er det ikke ganske klart enrigdame
og tydeligt hvad du skal gøre??????
du skal droppe dit lønslave pis. sælge alt der giver dig udgifter der er unødvendige, bil, motorcykel osv.
få dig en cykel.
bo billigt, lev sparsomt.
tag dig en hurtig it-uddannelse og arbejd dig op ad rangstigen...

eller få en ide igen i aften, vel at mærke en ide ingen har fået før dig!! opfindelse min ven, det er vejen til hurtige millioner... hvis den er go´

Bare et par gode råd T.Christensen
Kom ud af de forhold som binder dig økonomisk. Sæt 5000 ind på en højrente konto hver måned, og brug renteafkastet på aktier.

Drop bilen og brug pengene på sund mad, så du kan holde dig i topform [:)]

Sikke en masse "gode" ideer dulkis
- gad vide hvor mange millionærer der er kommet ud af dem...[:D][:D]

Hvor lang tid må det tage, og har du noget at investere?

glem alt om penge anonym
Find et job du kan lide.
Køb et hus og lev normalt om 30 år skylder du intet og er dermed millionær ligesom jeg.
Desværre kan man ikke bruge det til noget fordi man i mellemtiden har fået anskaffet sig alle fornødenheder.

Jo så kan man sælge huset og bo til leje og give den gas for alle pengene.
Så i bund og grund forstår jeg dig godt, du vil gerne være rig her og nu, fordi så kunne du frigøre dig af alle dine økonomiske afhængighedsforhold og give chefen fingeren.
Det vil blive en kortvarig glæde med efterfølgende kedsomhed, man er nødt til at have et job.
Så måske skulle du blive selvstændig, der vil du få flere økonomiske muligheder med afskrivning og kunne købe ting og sager -40 %.
Oftest er en millionær blot et menneske med mange penge, der lever et stille og fornuftigt liv som alle andre, som bliver gammel og dør til sidst.
Så find fokus til at leve så du er tilfreds i hverdagen istedet for, så kan det da godt være at du blir millionær eller næsten.
Så det er altså i virkeligheden ligegyldigt, fordi tilfredshed og lykke har intet med penge at gøre, det forstår du når du blir rigtigt voksen.
Held og lykke med din jagt på gods og guld, skal du ha, og husk at være god mod andre mennesker, det er som bekendt ikke alt det der skinner der er lavet af guld.[l]

sæt.. freya
1 times løn ind på kontoen hver dag...

her er en god anonym
ide : spoerg en million mennesker,om de kunne undvaere en enkrone...pludselig er du millionaer!

kaereste Freya anonym
Sikken en god ide og saa ligetil...det vil jeg proeve!

Sådan bliver du Millionær!... Jean Fuell
Goddag!

Der er flere måder at blive millionær emn en af måderne er helt sikker at købe billigt og sælge dyrt!!!

Nu vil jeg gerne illustrerer her hvordan man bliver millionær hurtigt og sikkert:

Ta en dag fri eller brug en weekend og brug denne fridag på at granske din hjærne for idder, da mange millinærer er blevet rige på at finde en løsning for hvad der kunne hjælpe andre og tjene på det samtidigt, burde det ikke være helt umuligt at finde uløste problemer fra over hele verden en god opfindelse er heller ikke af vejen...
Nu sidder du på din fridag og tænker og tænker måske sker der noget måsker sker der intet! men pres dig selv i hoved til at komme i tanke om hvod du kunne hjælpe danmark/verden med!... se feks. på hvad du inden for rækkevide af dig selv til en start syntes kunne forbedres/andre... tænk samtidigt stort...

Lad mig give et eks.:

Danskeren, Ørestad som fandt på den sjove ide at designe solbriller efterlignet lignerne og designet fra amerikanske ford mustang biler fra 50-60erne solgte rigtigt god en sommer, men var så lige ved at gå fallit igen, han var da så smart at han udviklede sine designer-briler til hel års brug i stedet for at sælge solbriller som sæsson vare...
nu har manden en virksomhed vuderet til over 20 millioner $ og han udvider stadig sin virksomhed til nye højter hvert år!..

Det er da nemt nok... Rihmann
http://www.hvordan.dk/hvordan-bliver-jeg-rig

Spørgsmålet er hvad du gør bagefter. ;-) Send mig nogle gysser, hvis du har heldet med dig!

10 millioner for at være millionær Økonina
Du skal hukse, at man idag først betegnes "milionær" indenfor den finansielle sektor, hvis man har mindst 10 millioner i formue.

Det skyldes at mange danskere idag har formue for en million på papiret pga. huspriser m.v. Så en million er ikke længere noget særligt.

Held og lykke :)

rigtig milion victor hogo
Tag 10.000 Dkk og rejs til Japan og veksel penge til japansk yen, allerede du er millionær på en dag.

eeeee eeee
bliv en luder

ET uværdigt liv akf
Nej penge er ikke alt. og penge i sig selv kan ikke gøre én lykkelig. Men jeg er 35 år og enlig mor til 2 dejlige piger, studerende på su, og socialt udsat siden jeg var barn. Det er op ad bakke hver dag, og det har det været så længe jeg har levet. Når jeg når d. 10. i måneden - d. 15. hvis jeg er heldig - har jeg ingen penge tilbage. Jeg bliver nødt til at prostituere mig selv for at have til mad og andre helt alm. fornødenheder. Vi er aldrig ude at rejse. Frisør er en luksus, ligesom biograftur og restaurant-besøg. Jeg må sige nej til mine børn og tilsidesætte mine egne behov/ønsker alt for ofte. Det er et uværdigt liv. Hvis jeg havde penge nok, ville det betyde lykke for mig, fordi mine børn og jeg så ville leve et værdigt liv. Så jo, penge kan gøre nogle mennesker lykkelige.

tja DJ Alex Batten
lav en hjemme side som facebook eller twitter eller flicker man kan også lave et spil som habbo man kan tjene penge via internettet[;)]

røv en bank knud børgesen
det er nemt nok røv en bank