hvordan får man manden

hvordan får man manden kvinden28
Igen??

Ja et stort råb om hjælp.

Jeg troede jeg var stærk ( det var jeg ikke)
Jeg troede, jeg kunne leve uden ham ( det kan jeg ikke)
jeg troede, smørten hurtig ville gå væk ( den er der endnu)

Jeg er klar over der er mil andre, men der er ikke mil andre i min verden.

ÅÅÅRRRRGGGGHHH gud jeg savner ham og vil ha min kæreste igen...

Til jer alle kvinden28
I er da søde :-)

Men jeg tvivler det hjælper mad at sende ham en sang. det er bare en fornemmelse :-)

Jeg har i erfaringer med det?

hej god weekend.. freya
elsk aldrig et andet menneske så meget at du ikke KAN leve uden ham/ hende...

det er nemmere frigg
sagt end gjort! Men heldigvis viser det sig, at der er meget og mange man kan leve uden, når det skal være[l]

Vil du have ham igen? herete
Sådan helt gennemtænkt og ikke kun FØLT? jamen så må du selvfølgelig give et sidste forsøg en chance. Siden du elsker ham/har været kæreste med ham ved du sikkert, hvad der vækker hans følelser og hvad der slukker ham - altså ved DIG!

Det eneste du kan gøre er at gøre et forsøg, hvor du spiller på din erfaring her, og ærligt melder ud hvad du stadig føler for ham og giver alt hvad du har af følelser i dette ENE forsøg. Håber det lykkes for dig [;)]

men lykkes det ikke alligevel, så kan du leve videre i frihed og uden dine følelser som nu hænger derude et sted - uforløst [:$]

...for du har gjort et seriøst forsøg. Prøv det!

Pusser

Hej Pusser Kvinde28
Og tak for din tilbagemelding. self også jer andre :-)

Ja den er helt gennemtænkt, og den tid vi var væk fra hinanden, har jeg samtidig fundet mange fejl ved mig selv jeg også bare gerne vil gøre om/rette op på. man tænker bare (underligt nok) på hvordanvores forhold var.

men i kender udtrykket man ved først, hvad man har mistet, når man mister det.
det ved jeg så! :-)

Gør alligevel et sidste forsøg :-) herete
Du ved et slag er aldrig tabt, førend man selv erkender det og tror på nederlaget definitivt. Det gør du ikke - siden du skriver herind!

Så derfor bør du - når du føler så stærkt som du gør - også gøre endnu et forsøg. Men du skal helt ned i de inderste dybder (tør du mon det?) dèr hvor man ikke kan skjule sig bag noget overhovedet. Her finder man så de ord man har brug for - eller den handling der skal til. Det har jeg da prøvet - hvor jeg var ved at miste noget dyrbart og mine sande følelser pludselig væltede frem...håber for dig du finder ind til ham igen, og han forstår du også har i sinde at ændre dig. For ja det er nok lige præcis det sidste - det med dine EGNE fejl (hm)der nu dukker op efterfølgende, lige det som gør at du har så svært ved at komme fri.

Netop derfor skal du gøre en positiv modhandling, ved at gøre et aktivt forsøg på at få ham tilbage. Man kan miste for en tid men ikke nødvendigvis for ever.Men lige nu har du reelt mistet dig selv også føler jeg. Sorry - ja det er så menneskeligt at tage noget for givet, som man først senere erkender var livsnødvendigt.

Tænk bare på ens helbred - når vi har det tager vi det for givet. Men det er netop det mekaniske menneske der tager livet for givet, mekaniske har vi alle en tendens til at blive, når vi har det FOR godt. [:O]

At leve mekanisk er som at være levende død - finder man så endelig ud af, når man vågner op og blir LEVENDE. Altså ydmyg og følsom overfor det nære.... og så videre... og så videre..

Pusser

SV Pusser Kvinde28
Hej pusser.

Ja du har helt rart man kan miste for en tid, men nødvendigvis ikke altid. :-)

Jeg er bare i tvivl om han stadig vil eller ej, og måske mere bange for et nederlag :-)

Jeg ville jo vild gerne snakke ud med ham om det, men har også lidt svært ved at få aftalt en dag, hvor vi event kan mødes.
Jeg vil jo ikke lyde desperart, men jeg føler bare tiden går og går, og ligepludselig er det måske forsent??

Har du erfaringer med det? og burde jeg bare lade ham få den tid, eller skal jeg forsøge at finde en dag?


Jeg er slet slet ikke vant til dette her ;-) som du nok at fornemme. men jeg elsker sku denne fyr. og ja man kan elske for meget. :-D

Selvfølgelig kan man iikke elske FOR meget, herete
hvis man hviler i sig selv og ved hvem man er.

Det er derfor noget sludder det med at kvinder kan elske for meget. ja hvis man mister sig selv og ikke har grundfølelsen rent eksistentielt i sig selv, men mere udenfor (f.eks. hos en eller anden mand) så kan man selvfølgelig elske for meget - læs fordi man elsker sig selv for lidt!

MEN: hvis ens kærlighed bunder i en sund følelse, hvor man elsker den anden IKKE for egen bekræftigelses skyld, men fordi den anden person er elsket for hans/hendes egen skyld, så elsker man ikke for meget. Og så kan man sagtens blotte sig for den anden person, og kæmpe for den andens kærlighed. I så fald er der nemlig intet at miste, for man er integreret i sig selv. [;)]

MEN: Elsker man blot for selv at blive bekræftet (fordi den anden åbenbart har værdier, som man ikke selv besidder eller gider investere energi i)dvs. ønsker man at blive/være en del af noget, som man dybest set ikke værdsætter ja så elsker man for meget, idet man elsker noget udenfor en selv som man ikke gider/ kan eller vil forstå og investere kræfter i.

Så ja, man kan godt elske FOR meget, idet man mere beundre og længes end egentlig forstår at elske den anden for hans/hendes egen skyld. Hvis du elsker denne fyr så meget som du her hævder, er det alt andet lige svært for os andre at vide, om du elsker ham fordi du forstår at værdsætte ham og hans værdier, eller om du blot elsker ham, fordi du godt vil have del i hans kærlighed.

Kun DU kender svaret her, så vi andre må vel bare gætte os frem ...

Spring nu ud det og vis du gjodre dit bedste i sidste ende. Men skynd dig videre, hvis han er færdig med dig. Tror oprigtig talt ikke du får fred, hvis du ikke gør endnu et forsøg.

Ja, jeg har prøvet noget lign. - engang. [;)]

Pusser

Det du skriver. Kvinde28
Kan ejg kun give dig helt helt ret i, og nogle gange tror jeg man glemmer disse ord.

(hvorfor elsker du ham/hende)

Jeg ved jeg ikke bare elsker ham fordi jeg har brug for én der kan give mig bekræftelse. det kan jeg få andre steder hvis det var det jeg ville.

jeg må forsøge :-) og nej du har helt ret. jeg får ikke fred før jeg ved helt det er ovre :-)