Hvordan får man tillid igen efter utroskab?

Hvordan får man tillid igen efter utroskab? Den ulykkelige
Hejsa, jeg har været udsat for utroskab hos min tidligere kæreste igennem 3½ år. Jeg fandt selv ud af utroskaben. Jeg gjorde det forbi i samme øjeblik, da jeg havde mistet tilliden til ham. Han måtte gå til bekendelse med, han havde løjet over for mig i et helt år, hvor han ikke elskede mig, hvilket har gjort, jeg siden har haft svært ved at stole på en mand igen. Han var meget aggressiv i perioder, så jeg har efterfølgende samtidigt været bange for mænd. Jeg fik psykolog hjælp for det efterfølgende, men det tog kun broden har jeg nu fundet ud af.

Nu har jeg fundet jordens skønneste mand, som jeg elsker meget højt, og har været kæreste med ham i snart ½ år. Vi er flyttet sammen hos mig, og han har erklæret sin kærlighed til mig flere gange. Hans eks er begyndt at kontakte ham, hvilket jeg har det meget skidt med, fordi jeg selv har fundet ud af det hver gang, hvorefter han efterfølgende har sagt undskyld, og han ville ha' fortalt det. Det gør mig usikker, hvor jeg har ham, og jeg er så ked af det, fordi jeg føler en form for deja vu, selvom jeg ved, han ikke er min eks på nogen måder. Andre der har en relation til samme eks er nu også begyndt at kontakte ham, hvilket gør mig endnu mere ked og bange.

I går brød jeg grædende sammen, og vi havde en trist aften pga. en lang diskussion, men blev da gode venner igen.

Jeg er nu usikker på alting som følge af dette her, og ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg er så knust og ulykkelig som aldrig før og har brug for nogle gode råd.

Jeg vil få prof. hjælp men kan nogen anbefale en god psykolog i Kbh.-området?

Jeg håber, nogen her kan hjælpe mig.

det er kvindemin
en kedelig oplevelse du har dig..

men som jeg forstår det, så har han kontakt til hans eks og relationer med eksen.

er du sikker på han overhoved er færdog med den her eks kæreste? for det lyder ikke helt sådan.

Man kan self. i nogle tilfælle sagtens stadig have kontakt med en eks relationer, men det kommer vel også an på hvordan deres forhold har været. altså din kæreste og hans eks.
ved du om de havde et meget tæt forhold, og hvad grunden var for de ikke var sammen?

Du har dine tvivl pga tidligere forhold, med god grund, måske du skal finde dig selv helt igen før du involvere dig i et andet. for det kan desværre ende med at jeres forhold bliver ødelagt af mistillid.

håber du kunne bruge lidt

glemte kvindemin
en ting.

er du sikker på det er eksen der kontakter eller om det er ham der har kontaktete eksen??

tænk sig at man skal betale psykologhjælp anonym
fordi ens xkæreste har været et svin... jaja...

Søde du,

Kan det være muligt for dig at tænke, at han er hos dig fordi han vil dig ? At hvis en anden er efter ham og han vælger at forlade dig, at det så er fordi de er et bedre par og du giver slip ?

For mig at se, at skal du turde give slip for angst... men jeg forstår dig og vil anbefalde dig kognitiv terapi. Jeg kender desværre ingen psykologer i KBH.. men det bliver en god invistering i dig selv at gøre det :-)

knus og god vind..
-

hmm anonym
du vil nok hade mig for det her

jeg tror ikke du tør give dig helt hen og det kan han mærke, han mangler noget og er måske bange for hvad du føler - han bruger eksen som backup eller støtte når han mangler dig mest, stol på mig jeg kender det fra mig selv

det er hårdt for dig men du må til psyk og hvis du vil din kæreste må du være 100% ærlig overfor ham, det er jo slet ikke din skyld at du er gået ind i dig selv, men der er desværre ikke andre end dig der kan dirke dig op igen