hvordan får man veer hurtigst muligst

hvordan får man veer hurtigst muligst janni
Jeg vil gerne have nogle gode råd om hvordan jeg få gang i mine veer.
Jeg har læst om olie og eddike skulle hjælpe, men virker eddike?? Tør nemlig ikke med olien.. Og er der andre råd som virkelig er effektiv??

Pas nu på dulkis
- hvor langt er du henne? Er du sikker på du skal hjælpe de veer på vej? Er du første, anden eller fjerde gangs fødende?

sex... Anna Banana
har hørt sex skulle være godt for det..[l]

anden gangs fødende janni
jeg er 38 uger henne og har fået atvide babyens hoved kan mærkes ved en undersøgelse og at det bare er spørgsmål om tid, men har ikke rigtige veer.. Jeg er anden gangs fødende, men har så store plukke veer, så vil gerne have gang i de veer...

Okay dulkis
- så sætte du dig i indisk fødestilling. Altså fodsålerne i gulvet god spredning mellem knæene og så presser du ganske forsigtigt. Hold fast i et eller andet der ikke flytter dig. Jeg brugte et dørhåndtag.

- Rejs dig. Har du mulighed går du en tur på et par hundrede meter. Sætter dig, men du må ikke presse hårdt... små nyk og lidt ad gangen. Sådan bliver du bare ved skiftevis. Det tog mig 2 timer.

- Når du mærker det glider, kan du godt pakke tasken, så har du veer, så det rykker inden for ½ time.

Held og lykke med din ny. [l]

Flytter SIG skal der stå dulkis
- sorry

Hvorfor vil du have det? Anonym
Hvor langt er du henne?

Hvor mange børn har du i forvejen?

Og hvorfor i alverden kan du ikke bare vente til barnet beslutter at det har bagt længe nok?

det vil jeg prøve. janni
det har jeg godt nok aldrig hørt om før, men vil da prøve.
skal jeg gå i hug?? og så op når jeg har presset lidt??
og forresten mange tak for tippet [:)]

Ja helt ned dulkis
- er du smidig nok til at nå gulvet med ballerne [:D][:D] så gør du det. Men sid dernede - så langt som du nu kan komme og vippe lidt. Tag så en dyb indånding og pres ganske forsigtigt. Hold vejret. Pres, hold vejret, pres.... Indtil du ikke kan holde ud at sidde der længere. Så går du så langt du orker osv osv. Forfra og sådan blive du ved.

Jeg besluttede mig for at NU skulle det være. Kørte min datter ud til den veninde, hun skulle være hos kl. 17 og tog hjem og startede med at gå en meget lang tur. Hoppede og dansede og lavede alle mulige krumspring inkl. vinduespudsning. Ingenting hjalp! Så ringede jeg til min yogalærer og spurgte hvad det var for øvelser man forresten ikke måtte lave, når man var gravid[:D] Den var hun ikke med på, men instruerede mig i den her. Det var ved 21-tiden. Kl. 23 tog jeg på hospitalet og kl. 03 er min "ægte første-fødte" (familievittighed) født.

Husk nu: Skriv herinde og fortæl hvad det blev. [l]

Pas på ørerne ikke falder af dulkis
- man er ikke vild sexet når man ligner en flodhest... søde.

veer i gang hurtigt. mor24
sex hjælper da sæden fra manden indeholder det samme som på hospitalet som de bruger til og sætte veer igang med.held og lykke.[;)][:)]

Nej.. anonym1
Men nu behøver man vel heller ikke, at være sexet når man er højgravid med forhåbentlig sin elskedes barn. Min mand er heldigvis ikke så overfladisk, at han ikke kunne have sex med mig, da jeg var højgravid.
Min jordemor gav mig det råd, at vi skulle have sex, for at få den ventende fødsel igang.
Det havde vi, og veerne gik igang lige efter.
Så et udemærket råd.

He he redhead1
Jow, det virker....

Redhead1

Veer skovduen
Kinin piller

Lad naturen gå sin gang. anonym
lad dog være med at gøre disse dumme ting,bare fordi du så gerne vil føde nu.
Veerne kommer,når de kommer.

punkter cop
Hej må sige at ting tar tid og jeg tror ikke man kan fremskynde det ret meget, det er hvis ikke meningen og naturen går sin gang, men har hørt at kraftigt krydret mad skulle hjælpe og ved af erfaring at vi har nogle zoneterapi-punkter på fødderne der stimulerer livmoderen, så mens du venter kan du jo gå på nettet og finde ud hvor de sidder.
Knus og held med dit foretagende.[f][s][f]

Sæd, det er rigtigt tidsling
Jeg ville lige se om der var nogen der havde skrevet sæd.
Flere jordmødre anbefaler det.
Det forbereder livmoderen på at føde.
Mvh Tidsling

En ting er Dulkis-metoden eller sex Anonymble
men at begynde med kemikalier i form at piller - det er for tosset og desuden bliver de veer også noget mere modbydelige. Det er ligesom de ve-forstærkere man får i drop - bvdr...

sæd steffen
hvordan får jeg mere sæd ud banditten. skal man spise æg og sådan nogen ting. ville gerne kunne komme meget ud over min kone