Hvordan føls det og kysse en pige?

Hvordan føls det og kysse en pige? total nybegynder
Har stadig mit første kys til gode, og ku godt tænke mig og vide hvordan det er at kysse

Lugter hun meget varm når man kysser hende ? Kan man lugt hendes ånde ? Savler hun meget når man kysser ? Kan man mærke hinanens tænder ?

Ja..la vær.. sjoveren
Det er ufff.. Køb nogle vingummier, det meget bedre![:/]

Åh du tænker som en pige don't think
Du tænker aaaalt for detaljeret! Man kan sammenligne det med at danse - hvis man først tænker over hver et lille trin og bevægelse bliver det kikset og går galt. Hvis du derimod lader din lyst til at kysse styre, så er det den bedste oplevelse for livet.

Mit første mundkys med en pige husker jeg stadig tydeligt, selvom det er mange år siden. Det er mere intenst end sex 1. gang. Så du kan glæde dig [:)]

spring bare ud i det singlegirl28
synes du skal tage det roligt og bare gøre det når lejligheden dukker op. Der er ingen der kysser perfekt første gang og det er vel os en del af charmen, samt at der er ingen der kysser ens. Bare kø på vil jeg sige, men hvis du vil lærer et par tricks så er jeg ret sikker på at der findes en del litteratur om det emne[;)].

Jeg ved det :-) Den Kloge
Du kan prøve det med din hund. Det er næsten det samme som at kysse en pige.

Et godt svar Bimmer ILP
Han skal ikke kysse dem. For han kan ikke
lade være, når han først har prøvet det. [:D]

Tja Wannabee brutalis
Det kommer godt nok lidt an på hvor heldig du er. Jeg kan stadig huske et af mine første kys, og det kildrede helt ned i maven, da hun tungekyssede mig.
Hvis man kan li dem betyder alt det andet ikke noget. Eller vigtigere; din ånde betyder ikke noget for hende, hvis hun kan lide dig. Med mindre den er rigtig streng.

lyder somom det er rigtigt sjovt og dejligt og kys total nybegynder
Glæder mig da oz helt vilt til en dag det blir min tur...

Hvor 000102
gammel er det du er `? (:

16 år total nybegynder
og aldrig kysset... :-(

jeg har aldrig kysset en pige, trods lystfiskeren.
mine næsten 35 år.
jeg har altid været meget genert, og jeg drikker ikke øl, eller spiritus, og jeg har naturligvis aldrig prøvet stoffer, kun Nescafe...

i min grønne ungdom, havde jeg fået en pige lokket med hjem, vi cyklede fra grenå til randers, og da vi begge var meget trætte, tilbød jeg hende, at hun kunne sove i min seng, uden nogen form for bagtanke.

desværre sov min bror og hans kæreste også i sengen, så der var ikke meget plads.

på et tidspunkt vågnede jeg op, med vilde drømme, om at smage på lystige safter.

naturligvis gik det galt, vi havde intet lys på kammeret, og min bror havde overskæg, så ja, du ved sikkert godt hvad jeg mener.

næste morgen opdagede min mor, at jeg havde taget den søde pige med hjem, og hun tog hendes tøj, og smed det udenfor, alt imens hun skreg efter den stakkels pige.

pigen gemte sig bag en busk, og tog sit tøj på, og jeg ville naturligvis følge hende hjem, desværre var hendes forhjul punkteret, så hun måtte op på min bagage bære, og det var meget hårdt at cykle med hende op af bakken, så vi måtte stå af, og gå et langt stykke.
pigen skulle til pindstrup, og heldigvis var der togforbindelse dengang, så hun fik en billet, og kom godt hjem.
mange år senere, kom jeg hjem på ferie fra thule air base, og jeg gruede mig ved tanken om, at jeg nu skulle sidde 28 dage i min lejlighed, uden at have nogen at tale med.

jeg læste i avisen, at der var et ægteskabsberau, s t a v e t f o r k e r t____ikke så langt fra hvor jeg boede, så jeg mødte pensonligt op, og købte 3 adresser, på næsten jomfruelige piger.
den første jeg ringede til, var en ældre morlille, som fortalte mig, at hendes datter ikke havde telefon, og hun kunne ikke bare besøge hende, da hun havde dårlige ben, men hun skulle nok kontakte hende, når hun fik besøg af et af børnebørnene.

der gik et par dage, så ringede pigen pludselig, jeg måtte gerne besøge hende, hvis bare jeg ville tage noget mad med, og nogle gulerødder og salat til kaninen.

jeg købte ind, jeg var vel en sej fyr, og butikken lå lige neden for hendes bopæl.

jeg havde næsten købt mere, end jeg kunne bære, så jeg lod den ene pose stå i stueetagen, og med stramme baller kom jeg op på fjerde sal.

jeg bankede pænt på, og nævnte mit navn, hvortil hun sagde, er det virkelig dig, smid dit kørekort, eller dankort ind gennem brevsprækken så jeg kan kontrolere det.

lidt efter åbnede hun døren, og til min store overraskelse, var hun den pige, som jeg havde cyklet lidt med, ca. 16 år tidligere, jeg kom ind, og datteren hentede den sidste pose med mad, og heldigvis var karens lillesøster der, det var hende jeg engang var fuldstændig vild med, men jeg turde ikke at nærme mig hende.

vi fik kaffe, og makronsnitter, og snakken faldt på, hvad der var sket i mellemtiden, uhm, og heldigvis skulle søsteren overnatte der.

grundet pladsmangel, sov de 2 søstre sammen, men nu skulle jeg ligge i midten, så vi blev enige om, at flytte madrassen ned på gulvet.

pigerne var begge fuldstændig trængende efter noget dybdegående fjas, så de fik hvad de fortjente, men da søsteren havde skamsuttet mig med hendes snævre mund, måtte jeg holde en pause, min P var fuldstændig blå og mishandlet, og jeg havde frygtelige smerter, så de smurte mig ind i nøddeolie på mit ømme lem, og så fik jeg endelig lov til at sove.

Passion zab1983
Brug "passion" / begær :-) hold hendes nakke... Ligesom på film *g* - følg bevægelserne, og bare lad stå til - "dejligt". :)

hahahaha barloese
"pigerne var begge fuldstændig trængende efter noget dybdegående fjas, så de fik hvad de fortjente, men da søsteren havde skamsuttet mig med hendes snævre mund, måtte jeg holde en pause, min P var fuldstændig blå og mishandlet, og jeg havde frygtelige smerter, så de smurte mig ind i nøddeolie på mit ømme lem, og så fik jeg endelig lov til at sove."
hahahahahaahaha :D

men, du har så fået den suttet - men stadig aldrig kysset? (;
arg. det giver vidst ikke mening.

du skal altså bare springe ud i det! barloese
^^ mere er der ikke at sige.
hvis du tænker for meget, sker der aldrig noget (;

hvad nu hvis .. tarzan ;)
.. man ikke har en kæreste :)

man kan da ikke bare gå hen til en eller anden fremmed og række op efter munden og så smovse løs :D

Mig og min kæreste Bjørn + Camilla (; Komigang
Jeg har ikke prøvet at kysse.Men jeg vil gerne prøve.Vi kan lide hinanden meget højt[;)]men vi tør ikke rigtigt at kysse hinanden.

HJÆLP MIG !!!!!!!