Hvordan finder i job???

Hvordan finder i job??? anonym
hvorfor kan jeg ik finde et job, alle dem jeg kender har et job hvorfor er det lige mig der ik kan finde et,, jeg vidste ik det var så besværligt..min mand siger til mig at jeg er doven, dårlig, og det eneste jeg kan gøre at sidde på sofaen og kigge på tv..
men det er ik rigtig jeg bruge mange timer på internettet på at finde job men intet..jeg har mistet min selvtillig..
nu tror jeg på at jeg er en rigtig dårlig person, jeg har afsluttede min hg grundforløb for 3 år siden men kan ik finde elevplads....hvorfor???

Uddannelse anonym
Hvad med at bygge oven på din uddannelse og blive endnu dygtigere end du allerede er, og få endnu større erfaring end du allerede har.

Global Krise Kvalitetsbevidst
Virksomheder har også nok problemer.

Der er ikke så mange muligheder i øjeblikket, når der kommer flere fyringer pga.
global krise.

Det er kun POLITIKER - der overlever - HVEM BETALER dem?


De snakker så meget om "mangler arbejdskraft, men ....


- deres ArbejdsMagt -

hvad bilder han sig ind! trunte1970
kære anonym
Kontakt din fagforening og forelæg dit problem. Du kan også gå til Arbejdsformidlingen og bede dem skaffe et job, hvis du er nået dertil, at du ikke er kræsen.
Og bed så din mand klappe i! Jeg kan da godt forstå, at du mister din selvtillid, når du er gift med sådan en spade. Ja, undskyld, men jeg blev altså så trist og vred, da jeg læste, hvordan du bliver behandlet.

Det kan have negativ virkning påtværs
Det har det fået hos mig.
Med min første uddannelse kunne jeg sagtens få job, jeg tog så en extra for at blive bedre og nu er der ingen der vil have mig. Til mit gamle job er jeg for overkvalificeret og de andre gider ikke, for jeg skal jo læres lidt op.
Virksomheder vil helst ansætte nogen de bare kan sætte på en pind og sige: gå igang med dit arbejde.
Det kan jeg også godt se er fedt, men hvis de jo aldrig ansætter os med den teoretiske baggrund, men har behov for praktisk erfaring kommer Danmark jo ud i et stort problem på et tidspunkt...

Hvad søger du elevplads som? påtværs
Søger du kun efter en ting eller efter flere ting?

Og hvor meget gør du? Nu mener jeg du siger din mand kalder doven, hvor mange ansøgninger sender ud af sted om ugen, hvor mange steder er du ude og vise dig i person?

Og der til kan jeg så sige: jeg kan følge dig. Man mister lidt lysten til at blive ved når der bare aldrig kommer positiv feedback.
Er selv delvis arbejdsløs, dvs. supplerende dagpenge og nu har jeg sq også aktivering hængende over hovedet, som kan gøre jeg mister mit delvise job.... det er fandeme noget hø...

Men vi må jo opmuntre hinanden og tro på det[:)] Op på hesten igen og tag måske en snak med din studievejleder fra den skole du tog HG fra, det kan være den person har nogle gode råd.

Held og lykke [:)]

tak for jeres svar anonym
tak allesammen for jeres gode indlæg..i har givet mig lidt af min selvtillid jeg er rigtig glad for der er nogen som kan forstå mig..der var tale om arbejdsformidling, men jeg bor desværre ikke i kbh jeg bor i malmö, men jeg søger job i kbh..er det muligt at jeg kan få hjælp af danske arbejdformidling??
mht. at jeg var hos de svenske arbejdsformidling, de var ik særlige rare så derfor gider jeg ik at have noget med dem at gøre..

Skal det være elevplads ?? elway
Du kan kigge på Elevportalen.dk.. Og mange andre steder...

Det nemmeste er at finde nogle rekrutteringsfirmaer, også ligge CV ind hos dem, så bliver du kontaktet om et møde.. Også finder de job til dig.. :)