Hvordan finder jeg den rigtige?

Hvordan finder jeg den rigtige? anonym
Jeg er en ung mand på 21 år og har aldrig haft en kæreste. Jeg er ikke typen der er til de hurtige, og til tider, korte forhold og skal derfor finde en som jeg ved, jeg kan tilbringe meget af mit liv sammen med.
Når folk møder mig, kan de godt få det indtryk, at jeg virker genert og det er jeg nok også når det kommer til stykket - det er nok grunden til, at jeg aldrig har fået taget mig sammen til at få en kæreste. Men kedelig vil jeg bestemt ikke sige jeg er. Jeg er ganske vist ikke typen der har behov for at komme i byen hver weekend, men er mere til de hyggelige stunder med en god film sat i DVD-afspilleren og knus og kram.
Jeg ved med mig selv, at når jeg engang får mig taget sammen til at skabe et forhold til en pige, så vil jeg altid være der for hende, forkæle hende og tilbringe al den tid sammen med hende som overhovedet er muligt.

Så mine spørgmål kunne lyde:
Findes der stadig piger som sætter pris på sådanne ting og hvordan finder jeg den rigtige pige for mig?
Har overvejet datingsites, men er ikke sikker på em det er det rigtige.

Håber nogle vil komme med gode råd.
På forhånd tak.

Jaa gør der slankepigen
er selv typen der er mest hjemmemenneske.. umiddelbart ville jeg så sige du er ret ung og burde prøve forskelligt af men nogen har ikke brug for det.. jeg fandt selv min på datingside så kan anbefale det.. men ellers prøv dig frem på cafe en hyggelig aften eller annoncer?

Tanker fra en anden fyr Henrik"win"ter
Fat mod unge knøs! Du har tiden med dig! Der findes en pige til en hver fyr og dermed også dig.. Mange piger syntes det er nogle attraktive personligheds træk du har.. Så du kan finde en bred vifte af piger. Det du skriver med du ikke er så glad for at gå i byen så tit er ikke af betydning.
Hvis du vil øge dine muligheder for at finde en sød pige skal du have lidt "held" og hun kommer til dig. Piger kan godt lide fyre med selvtillid da det er menneskeds måde at signalere succes. Du får selvtillid på mange måder, men den sikreste måde er at tilrette lægge dit liv således at du hele tiden gør fremskridt i dit liv. Når du kæmper for et bedre liv vil du opdage at du får succes og Det giver mod på livet - massere af selvtillid!! Girls dick it! og du får selv lov til at høste frugterne og folk vil snart ikke opfatte dig som "kedelig".. Prøv det..

Et tip som kan hjælpe dig er at løbe lidt. Jeg løber selv 3 gange om ugen 2,5 km hurtigt. Det giver en kanon kondi og overskud, det virker ! Tag evt tid og se fremskridt eller bare mærk din krop føles bedre. Et par gode løbesko kan gøre underværker, få hjælp i butikken til at finde nogle der passer specielt til din fod! Det kan godt betale sig.
- Henrik

:o) Anonym
Godt svar du gav ham :)