Hvordan forkæler du din partner?

Hvordan forkæler du din partner? LBD
Har et pragteksemplar af en kæreste, som er der for mig i ALLE henseender. Han er et "one-in-a-million"-eksemplar (og bekræftelsen på at "Han" findes ;o) ) - og fortjener naturligvis hyppigt en aften, hvor HAN er i centrum. "Problemet" er - hvordan griber jeg sådan en aften an? Forslag og inspiration modtages med kyshånd...

jeg fortæller ham anonym
gerne,at han vel nok har støvsuget hytten dejligt,ikke et støvkorn at se,eller simpelthen siger : gud hvor er du klog! Mere skal der såmændt ikke til.

Mit forslag... Laus
Du skriver ikke, hvor gamle I er, men jeg er selv 54 så du må tage det som det er. Jeg ville tilberede en dejlig ret, som du ved han kan lide. Jeg er en mand, derfor kan jeg godt lide nogle gode hakkebøffer med masser af bløde løg og rødbeder, det tror jeg langt de fleste mænd kan lide. Dertil øl eller en god rødvin - hvad han nu måtte foretrække. Husk de levende lys, de kan ikke undværes.
Hav i forvejen oplistet nogle samtaleemner, som du tror han vil "tænde" på. Nogle om hans interesser, nogle om hans venner og hvad de foretager sig. Når I har hygget jer længe nok på den måde, så har du enten bestilt billetter til biffen (en god film han kan lide), eller du har lejet en DVD. Hovedsagen er, at I har det rart sammen. Det er op til dig, hvilket niveau aftnen skal ligge på...
Held og lykke begge to...[:)]

Tak for svar LBD
Til den anonyme - jeg vil sige at "heldigvis" kræver han mere end det [:)]

Til Laus: Tak for input. Vi er omkring de 40 og jeg tager dine ord helt fine som de er [;)] - jeg tænker også noget mere detaljeret, som fx massage ell.lign.