hvordan gør

hvordan gør mollymor
jeg,jeg har haft 2 katte, men den ene er desværre blevet kørt over, nu synes jeg det er synd for min 10 år gamle kat, at hun skal gå alene, så hvordan får jeg en ny kat ind til den gamle?

To katte rimtursen
Jeg har selv stået i samme situation for ikke så længe siden, men er katten allerede vant til ikke kun at være sig selv, så er der som regel ingen problemer. Den først uges tid skal du regne med hvæsen og brummen, men det er kun indtil at den voksne kat har vænnet sig til killingen.

Hold øje med at killingen ikke forstyrrer den voksne for meget og at den voksne ikke er for hård ved killingen, den skal dog have lov til at irettesætte den. Killinger er som regel råfrække og har brug for at blive sat på plads en gang imellem. :)

Jeg ville også vælge en så rolig killing som muligt ellers kan du ende med at den voksne bliver stresset.

En anden god mulighed er at få to killinger på en gang, så har de hinanden af afreagerer på og lege med, sådan at din ældre kat får en smule fred, men alligevel har selvskab af de to små.

Selv startede vi med en killing, men vi endte med at anskaffe os endnu en ungkat fordi det blev for vildt for den gamle.

Held og lykke med det.

Tak mollymor
for dit svar, jeg vil nok have 2 killinger, for som du skriver så har de hinanden, og den gamle får lidt fred, men alligevel selskab.