Hvordan holder man børn fra stoffer?

Hvordan holder man børn fra stoffer? simon-says
Et faktum er at alderen på unge der prøver hårde stoffer for første gang, er blevet langt lavere i løbet af de seneste år.

Ifølge misbrugskonsulenter og opsøgende medarbejdere møder de i dag jævnligt unge helt ned til 12 år, der stærkt påvirkede flakker rundt i natten.

Der er ofte er tale om helt normale unge, der går i skole og passer deres ting. Derfor ved forældrene heller ikke, hvad der foregår.

- Hvis skyld er dette problem, og hvordan undgår dette?

*FedeBritt*

Det er ikke nogens
skyld frøken fedtklump. Det er bare sådan samfundet har udviklet sig i dag. stofferne er tilgængelige til rimelige penge. Mange unge gør det og derfor vil andre også prøve. det handler om at prøve grænser og at man bliver påvirket af sine omgivelser.

Ung på 16 Theis
Vil helt klart lægge ansvaret på forældrenes skuldre.. For da jeg var 12 måtte jeg sq ikke være ud til mere end kl 9 i weekenderne. Og desuden må forældrene sq også vide hva deres "små" børn går og laver kl 1 om natten! Jeg fatter ikke de forældre der giver lov til at lade sine børn drikke og ryge når de er 12! Ved godt de tilfælde hvor de "sover" hos en kammerat og så smutter de bare i byen men så må forældrene tage noget intiativ og ringe til hinanden for at aftale at de faktisk sover sammen og ikke ryger på druk og tager stoffer.. De burde faktisk stadig sidde og lege med LEGO i en alder af 12 det gjorde jeg ihvertfald!

stop stoffer tuuret
hvis der er ikke stoffer,så bruger ingen dem.

men også gode løsninger er at give mennesker nok arbejde(=penge) og boliger.

ps.også den her bog kan måske hjælpe tuuret
gratis download:

http://twth.org/eb/?id=19219w

Rigtigt rie.rie
Det lyder rigtigt, men hvordan er det lige, at vi sørger for at der ingen stoffer er?

Venlig hilsen P&C

Godt spørgsmål rie.rie
Jeg kender ikke svaret, men måske forbinde de unge misbrugere brugen af stoffer med et positivt image?

Måske skulle man lave nogle indlæg i TV, hvor man interviewer nogle af de "erfarne" misbrugere af hårde stoffer? Der er en del hjernedøde eksemplarer imellem, som måske kunne fungere som advarsel?

Børn på 12 år, der render påvirkede rundt midt om natten vidner om hjem, hvor tingene sejler. Der synes jeg at børnene burde fjernes fra hjemmet og placeres et sted med positive forbilleder, helst tidligere misbrugere, der har skiftet kurs.

Venlig hilsen P&C

det er nemt... tuuret
der er stoffer nu kun fordi højeste elit vil at der er stoffer.

de tjener penge med det.

...verdens bedst business med krig-business...

god ide,... tuuret
...vi unge skulle også ikke kede os hele tiden...

derfor tager mange stoffer...hvis livet er så kedeligt...

Ok, men... rie.rie
OK, men hvordan vil du lave om på det?

Venlig hilsen P&C