hvordan... hvorfor

hvordan... hvorfor digicentrum
Hun var mig utro.... anden gang... nu er jeg død indvendig.. jeg bad hende gå... forsøgte at spise for mange piller.. og nu er mit liv tomt. Jeg savner hende og vores lille dreng... kan ikke komme videre.. hvordan kommer jeg videre..

systematik Millevanille
Først: Hvad vil du? Vil du være sammen med hende eller uden hende? Når hun nu har været utro 2 gange?
Hvis du vil være sammen med hende er det vel bare at kontakte hende - og kontakten har du vel til din lille dreng.

Har du besluttet at du ikke kan leve med utroskaben så sæt dig ned og find ud af hvilke ting i livet du sættet pris på og gerne vil bruge din tid til.

Skriv en lang liste og begynd at gennemføre den punkt for punkt.

Hvis du ikke har nogle nærværende og så vedkommende venner at du kan få talt bruddet igennem, så opsøg en professionel og få det afklaret i stedet for at trække pinen ud.

Efter dit selvmordsforsøg er du berettiget til 10 hvis ikke gratis, så stærkt reduceret i pris psykologtimer.

En utro partner er en fej makker, men du skal nok komme videre.

Held og lykke.

min første kone anonym
var mig utro, vi har 2 børn sammen, men på et tidspunkt havde jeg på fornemmelsen at hun var mig utro,men kunne ikke bevise noget, så holder man sin mund,men en dag da vi skulle spise kom hun og fortalte mig at hun var gravid, men ikke med mig,dette var jeg godt klar over da vi ikke havde haft sex i 1/2 år, spurte hvad hun ville gøre om hun ville havde abort,men dette ville hun ikke, så stille og roligt tog jeg mit tøj og forlod hende og mine 2 børn, for jeg vidste godt at jeg aldrig kunne give det barn kærlighed, vi havde været gift i 8 år da hun lavede dette og ham hun var blevet gravid med boede hun sammen med i ca 4 mdr: hun fortryder at hun ødelage et ægteskab hvor 2 børn blev taber, men jeg kom vider, for der er ikke en spand fuld af kvinder men et land fuld, find dig en anden og prøv så at være så meget for dit barn som muligt.

Sådan her :) elway
For det første, så vil der altid være savn ! Og det m å du tage med.. Jeg synes ikke du skal gå tilbage til hende når du nu har været udsat for utroskab 2 gange.. Det ville bare gøre at du konstant skal rende rundt og tænke : Hvad laver hun nu ? Og hvornår sker det igen ?

For det første, så har du kunne leve uden hende før, og SELVFØLGELIG kan du også det igen.. Det er en hård periode du skal igennem, men der er lys for enden at tunnelen.. Så meget kan jeg love dig.

Du skal :

1. Se en masse mennesker.

2. Ikke bure dig inde alene.

3. Være åben overfor vennerne om du er trist.

4. Du skal lægge hende lidt på is, så du kan få lidt afstand til det hele.

5. Selv om du har lyst til gå tilbage til hende, så skal du lave en aftale med dig selv, om at du FØRST skal være alene i min 3 måneder, så har du et mere realistisk syn på tingene :)

Også skal du KRÆFTEDME tænker på andre end dig selv, når du laver sådan et nummer med piller.. Det er simpelthen for egoistisk og ynkeligt.. Du har et barn bla.. Og det er bare ikke godt nok.

Til sidst, så skal du bare huske dig selv på hvorfor du er smuttet, og hvor hårdt det ville være at tage tilbage til hende.. Hun har godt nok ikke udvist særlig stor respekt for dig, ved at lave det nr 2 gange !

Ja du er Nynne
i den situation vi andre der er blevet bedraget 1 gang (kendt gang?) og venter/frygter den næste.

Jeg tænker på, at hvis man skal se noget positivt i din situation, så har du fået vished for, at det ikke var en "smutter" men at det er kvindens fundamentale adfærd og moral.

Du behøver ikke at være i det tomrum af håb og frygt, du kan handle og komme videre.

Noget het andet hvorfor havde I ikke haft sex i et ½ år!!!!? der må da have været nogen alarmklokker der har ringet hos dig, med mindre det er dig der ikke har ville haver sex!!? så kan du vel næsten ikke forvente andet end en ung kvinde søger andre græsgange, og hvis det er hende der ikke har villet have sex, så er hendes følelser for dig nok døde, for hun vil jo gerne have sex!! ikke!!

tror at du anonym
Blander noget sammen, du svare på debatørens indlæg og mit svar til ham samtidig, men hvis du vil vide hvorfor vi ikke havde sex i 1/2 år er jeg dig et svar skyldig, mange undskyldninger, hovedpine, menses i 14 dage, træt, har bare ikke lyst, havde spurt om vi ikke skulle gå til familierådgiver men nej der var intet i vejen, andet end at hun havde fundet en anden som hun var sammen med i hemmelighed, men det røg da hun blev gravid med ham

... havde hun da ikke mænget tilgiv mig
sig med helligånden... eller det var kun Maria, der kunne slippe afsted med den løgn ;-)

tilgiv mig :-)

Glem hende tpt
Glem luderen, og find en ny.