Hvordan køber man guld?

Hvordan køber man guld? Anders Sommer
Nu hvor den økonomiske krise er over os, har jeg ladet mig fortælle at det er sikrest at sætte sine penge guld.
Er der nogen der ved hvordan man rent fysisk kan købe guld i Danmark? Jeg har ikke kunnet finde krugerrander i Danmark.

Guldsmede Anonym
Køb simple guldsmkker - der betaler man for guldet, ikke for fremstillingen.

I Schweiz Adam Bommert
Det er velkendt, at Schweiz gemmer på al jødeguldet. Invester derfor i Schweiz.

evt. littlepenguin
evt. spørg guldsmeden? Han må da vide det...

Tag til Amsterdam Guldtoget
Men jeg vil nu ikke anbefale dig at købe guld - køb ædle stene. Hvis du nu alligevel vil.. så er her muligheden

http://www.schouwebcoins.dk/Krugerrand.htm

http://global.ebay.com/gbh/search?browse=0&Query=krugerrand&showPrefs=&lang=en-US&country=57&crlp=677383569_23389&keyword=krugerrand

http://www.bullionvault.com/Gold_Made_Simple_7.do?ref=GOOG-WO-1-15-1&gclid=COPB9rmS95UCFQyR1QodAlJ-4A

på børsen eller lignende børsmægleren
Hvis du vil invistere i guld køber du ikke guldet rent fysisk. Du køber et værdipapir som er bundet op på prisen af guld. Så du skal en tur på børsen eller lignende. Prøv at tale ed din bank.

Guld DOE
Køb Krugerrand hvis du vil købe guld.

Krugerrand Erich
Hej Doe.
Hvis du vil købe guld er Krugerrand et udmærket valg. Den er lidt billigere end f.eks. Canadiske Mable Leaf, Amerikanske Buffalo og lign. mønter i samme størrelse da den ikke anses for at have samme æstetiske værdi (den anses ikke for at være ligeså pæn som de andre!)

Du behøver ikke tage til eksotiske lande for at handle, du kan f.eks. købe mønterne her: http://www.pr.dk/

Mht. til muligheden for at købe guldet som papir som andre herinde har anbefalet, så vil jeg lige nævne et par betænkeligheder du i alle fald bør overveje forinden: Det du køber er, reelt, et stykke papir der siger du ejer noget guld. Det er et flere gange bevist faktum, at der på verdensplan er solgt langt mere "papir guld" end der er kendte guldreserver på jorden (tilgængelige for køb og salg). Med andre ord: nogen køber altså "kun" papiret. Det er ikke noget problem så længe alle ikke pludselig kræver deres papirer indløst. Men skulle det ske, vil nogen altså stå med en lang næse. Og selvom det ikke er særligt sandsynligt noget sådant vil ske, så var det faktisk den mekanisme der bragte USA's Maddoff og hans milliard imperie til fald for ikke så længe siden. En anden ting er, at de mennesker der sælger dig guld på denne måde, de tager sig godt betalt for at handle det ligesom de kræver deres del for at opbevare det for dig. Du får med andre ord ikke hele fortjenesten ved en evt. værdistigning (med du får til gengæld med sikkerhed hele ragningen når prisen falder).

God fornøjelse :-)

Jeg har... Kruger
en hel del Krugerrands jeg godt vil sælge. PR mønter har svært ved at følge efterspørgslen, så jeg tror ikke du vil have meget held der. Efterlad en mailadresse, du kan fanges på, så kontakter jeg dig.

Mvh

har du solgt svend-aage nielsen
har du solgt
ellers kontakt dansa@dansa.dk
svend-aage nielsen

krugerrand khr
man må ikke ud føre krugerrand af syd afrika.
derfor du ikke kan finde nogen i dk.

Købe og sælge krugerrand goldman
Her er masser at få www.pr.dk

...nogen år siden... Erich
Forbuddet mod at føre Krugerrand ud af Sydafrika, som rettelig var et forbud mod at købe/importere dem grundet apartheid, er forlængst ophævet. Faktisk kan man uden probler købe direkte fra SA Mint i Pretoria, f.eks. via internettet ;-)

Guld Kazakhstan
Kazakhstan er paa vej til at blive en af verdens store producenter af guld. Har selv boet herude i mere end 6 aar. Hvis der er nogle som er interesseret i guldmoenter mm saa har jeg kontakt til et hollandsk firma som har kontor herude, men som ogsaa kan levere i hele Europa.

Guld fra Kazakhstan ACC1234
Hej Kazakhstan,

Ville være interesseret i at høre mere om guld fra Kazakhstan.

Kan du sende en email til mig på: acarendi@yahoo.com


Mvh,
AC

www.vitusguld.dk Guldhanen
Hvis der er nogle der vil sælge deres guld til Danmarks Højeste Guldpris så prøv at se www.vitusguld.dk, har sammenlignet alle priser, og de har klart den højeste. . og virkelig god service, jeg fik en kop kaffe og chokolade mens jeg så de testede mit guld. . mvh Lasse

2 steder der sælger guld thor556
Prøv også at se her, de sælger begge guld:
http://magneten.dk/kob-salg/toj-sko-smykker/9065-guld-kob-salg-dine-gamle-smykker-penge-vaerd
http://magneten.dk/koeb-salg/toej-sko-smykker/9681-vi-koeber-dit-guld-saelg-dag-faa-danmarks-hoejeste-guldpriser

Canadian Maple Leaf 24K .999 eller .9999 Invicta
Krugerrand eller Canadian Maple Leaf, er klart favoriter. Hvis du går efter den RENE guldpris, dvs. uden at betale for meget i premium pris over den aktuelle spotpris, så er Canadian Maple Leaf det bedste valg. De fleste guldmønter idag er 22K og koster det samme som en 24K, så allerede her vil du miste en del af den aktuelle guldpris, så mit råd er at gå efter 24K hvis det er for direkte sikkerhed og investering.
Mit råd er at når du køber guld buillion gold coins eller bare, så er en fair fortjeneste hos sælger en premium pris mellem 5-10%
De sidste Canadian Maple leaf årgang1982 .999 24K købte jeg hos PR Mønter til KUN 5,86% premium, hvilket er en ret god deal. På ebay og lign er slutprisen ofte ca 20% premium over aktuel guld spot pris.
Hvis det er i Danmark du vil købe guld mønter er mit råd PR Mønter, og gå efter 24K Canadian Maple Leaf.
Hvis du er mere interreseret i guld bare, så er Nyfortuna evt en mulighed med en premium på kun 5-10% og så får du også stemplet og certificeret din guldbare efter dansk lovgivning.
De fleste guldforhandlere jeg har støt på gennem de senste år tager typisk 20-30% premium hvilket er alt for meget.

Tommelfingerregl for investering/køb af guld, stil krav til sælger evt om premium prisen, dvs. en fair god handel mellem dig og sælger er 5-10% premium over spot pris.


Sølv har det seneste år haft en noget højere premiumpris, det skyldes flere faktore på verdensmarkedet. Førhen var min balance 80% guld og 20% sølv .999 og .9999 ,den balance har jeg ændret siden marts 2010 eftersom jeg studere markedet dagligt på privat plan. Så er for første gang gået mere over i sølv, dvs min investering balance nu 20% guld og 80% sølv.

Et andet råd er, begynd at læse historien for guld og sølv for minimum de sidste 100år, interresante datoer er ca år 1913, 1944, 1971, 1980, 2001, 2008


Uanset den aktuelle guld og sølv pris på markedet, så HUSK ALTID i baghovedet at der er printet 45gange så mange guld i aktier som der findes fysisk guld til rådighed pt. For sølv er det ca 100gange så mange aktier der er printet i sølv end fysisk sølv.
Dvs HUSK at guld og sølv er MEGET undertrykt iforhold til deres aktuelle sande værdi.

En anden faktor som er vigtig, er at for knap 2 år siden blev der på KUN 1år printet 4 gange så mange US$ ud i systemet world wide som der har været prinet IALT over de sidste par hundrede år knap. Hvilket betyder at guld og sølv er EKSTREM underlagt i forhold til deres sande værdi.

Det er ikke guld der stiger i pris (her tager de fleste fejl), det er US$ som er faldene i værdi. 1US$ for 100år siden er kun 4cent hver idag, det er en foringelse på 96%. pga USA printer flere og flere papir sedler ind i systemet, og det er bla. det som resultere i inflation som vi ser ved finanskrise ;)

Alt det ovenstående er FACTS, så mit råd er at du selv studere historien minimum tilbage fra år 1913.

Guld har været den stærkeste økonomiske platform de sidste 5000 år

De udsving du ser på guld idag er manipulation på markedet, derfor hav dit guld i FYSISK form i hånden [l]

Canadian Maple Leaf 24K .999 eller .9999 Anonym
Prøv evt. tavex.dk eller butikken i Skoubogade i København. Priserne på guldmønter hos Tavex er nogle af de laveste i Danmark så vidt jeg kan se, og i modsætning til hos PR, koster det ikke én en bondegård hvis man vil sælge dem igen.

Guld luffe
jeg vil gerne købe. laust.joshua@gmail.com

Hvordan køber man guld? Muskelvovsen.
Man henvender sig til Fort Knox. [:DD]

http://www.bt.dk/udland/er-guldet-i-fort-knox-det-rene-fup

Guld flemming faddersboell
[quote="luffe" post=2393674]jeg vil gerne købe. laust.joshua@gmail.com[/quote]

jeg bor i ghana og kan skaffe det rene guld prisen er 25000 dollar pr kilo

Hvordan køber man guld? Anonym
Man kan også bare benytte www.postalgold.dk eller noget som minder om det.

Så kan du få alt det guld du har råd til ;) . og du kan endda også sælge det igen hvis du skulle få lyst til det...

Guldsmede nuller
[quote="Anonym" post=1444791]Køb simple guldsmkker - der betaler man for guldet, ikke for fremstillingen.[/quote]

Guld smykker er en dårlig investering. Køb en halskæde til 5 tusinde kroner.Gå så ind i en shop hvor de køber guld,og du vil få højst 1,200 kroner for kæden.Når du køber,betaler du for arbejdet af kæden,når du sælger,får du PR;Gram, og een sådan kæde,vejer ikke mange gram. Og er den ikke af rent guld,men feks,8--10--14 karat,er prisen du får,meget lav.
Kruger rand,er een af de mest solgte mønter.MEN,russiske rubler,Mexicanske pesos,hollandske floriner osv,i fin guld,er også en god investering.Og de kan købes i bankerne,eller bestilles i samme.ALDRIG sætte en rand om en sådan guld mønt,da det forringer værdien af mønten,og ikke ridse den.

Guldsmede Anonym
[quote="nuller" post=2401050][quote="Anonym" post=1444791]Køb simple guldsmkker - der betaler man for guldet, ikke for fremstillingen.[/quote]

Guld smykker er en dårlig investering. Køb en halskæde til 5 tusinde kroner.Gå så ind i en shop hvor de køber guld,og du vil få højst 1,200 kroner for kæden.Når du køber,betaler du for arbejdet af kæden,når du sælger,får du PR;Gram, og een sådan kæde,vejer ikke mange gram. Og er den ikke af rent guld,men feks,8--10--14 karat,er prisen du får,meget lav.
Kruger rand,er een af de mest solgte mønter.MEN,russiske rubler,Mexicanske pesos,hollandske floriner osv,i fin guld,er også en god investering.Og de kan købes i bankerne,eller bestilles i samme.ALDRIG sætte en rand om en sådan guld mønt,da det forringer værdien af mønten,og ikke ridse den.[/quote]

[quote="nuller" post=2401050][quote="Anonym" post=1444791]Køb simple guldsmkker - der betaler man for guldet, ikke for fremstillingen.[/quote]

Guld smykker er en dårlig investering. Køb en halskæde til 5 tusinde kroner.Gå så ind i en shop hvor de køber guld,og du vil få højst 1,200 kroner for kæden.Når du køber,betaler du for arbejdet af kæden,når du sælger,får du PR;Gram, og een sådan kæde,vejer ikke mange gram. Og er den ikke af rent guld,men feks,8--10--14 karat,er prisen du får,meget lav.
Kruger rand,er een af de mest solgte mønter.MEN,russiske rubler,Mexicanske pesos,hollandske floriner osv,i fin guld,er også en god investering.Og de kan købes i bankerne,eller bestilles i samme.ALDRIG sætte en rand om en sådan guld mønt,da det forringer værdien af mønten,og ikke ridse den.[/quote]

Hvad mener du med en rand? Hvis du køber guldmønter i 999,9 (som f.eks denne her: http://www.tavex.dk/index.php?main=593&productID=1191 ) skal du opbevare den i en eller anden form for beskyttende emballage, da der ellers vil være en kæmpe risiko for at den bliver deform, på den ene eller den anden måde. Det betyder at du får en lavere pris når du sælger igen. 999,9 guld er faktisk så blødt, at man kan se fingeraftryk på det, hvis man trykker fingrene det mindste sammen mens man holder det.
Mønter som den mexicanske pesos ( http://www.tavex.dk/index.php?main=722&productID=1124 ) behøver man ikke at opbehavre i f.eks. en plastikkapsel, da der er blandet andre metaller i, der gør konsistensen stærkere. Det er dog på ingen måde en dårlig idé at opbevare disse på samme måde som 999,9 - det er bare ikke så nødvendigt

Guldmønter Slaraffenladdd
. .. Salget omfatter 20-krone guldmønter præget i perioden 1913– 1917 . . og søg på eventyrmønter !

Hvordan køber man guld? Happa
Den nemmeste og billigste måde at købe guld på er ved at købe hos en af de udbydere, der også kan håndtere opbevaring. Der findes udbydere, der er meget seriøse med at dokumentere, at de rent fysik har det guld de lover. Du finder en gennemgang af et par udbydere her: http://www.guldforum.dk/hvor-kan-jeg-investere-i-guld

Du kan købe investeringsforeninger Anonym
ETF'er - der findes vist ingen danske - men udenlandske fonde som investerer i råvarer og guld. Derudover kan du også købe aktier i miniselskaber på de udenlandske børser. Det er altid godt at have en portion råvarer i din portefølje.

Er der forskel på Guld Mønter og Bar?? MK
Ville gerne vide om der er forskelle på at man køber en Guldmønt eller en guldbar???
fks. er der forskel på at købe. 100g Guldbarre Fortuna. eller 100g Canadisk Maple Leaf

Er der forskel på Guld Mønter og Bar?? Anonym
[url=http://www.tavex.dk/index.php?main=537]her[/url]Der er den forskel at guldbarrer som udgangspunkt er lidt billigere pr. gram. Så vidt jeg ved er det ikke muligt at købe Maple Leafs som 100g mønter, de sælges typisk som 1oz, eller derunder. Fordelen ved mønter, fremfor barrer, er at mønterne som udgangspunkt er nemmere at komme af med igen, til en go pris. Med barrer svinger det lidt mere, alt efter hvilket mærke det er. Fortuna og Valcambi er nogle af de mest kendte guldbarrer, og dem kan du som ugangspunkt roligt købe. Det du skal være opmærksom på, er dels, hvad kan du købe dem for, samt hvad kan du sælge dem for, når den tid kommer. Spreadet mellem købs og salgspris, skal være så lille som muligt. Se evt. her

Hvordan køber man guld? Thorbjørn
Du siger simpelthen at krisen er så slem at du vil investere dine penge i en sten???
Det lyder sandelig kløgtigt!!!!

I den nærmeste fremtid vil nogen finde ud af at guld bare er en sten, og så er der nogen der nogen der vil få sig et fortjent pengetab. Køb noget land i stedet. Det falder ikke i værdi, i en verden hvor vi bliver flere og flere mennesker. Medmindre altså Enhedslisten kommer til magten og fratager folk muligheden for at eje jord.

Hvordan køber man guld? Anonym
Nu er det jo bare sådan, at guld har over 6000 år på bagen som betalingsmiddel, så det tror jeg ikke du skal vente på. FIAT penge derimod, dem ville jeg ikke nødvendigvis have for mange liggende af.
Land falder da i aller højeste grad i værdi, bare spørg de insolvente husejere her i Danmark, eller mange andre steder i verden for den sags skyld.
Guld er glimrende til at sikre sin købekraft på længere sigt. Der er jo ingen der siger at man behøver at investere alt hvad man ejer og har i guld. Men 30-50% er ikke helt ved siden af.

Hvordan køber man guld? Anonym
Hvis der er nogen der er interesseret i at købe Krugerrands, har jeg nogle til salg. Dagsprisen plus 5%.
Efterlad en mailadresse, og jeg vil kontakte dig for at aftale nærmere.

Mvh

Hvordan køber man guld? Guldalder
Jeg har nogle krugerrands til salg, hvis nogen er interesseret.
Smid en mailadresse og jeg kontakter dig.

Man bestiller bare et kilo guld ved guldsmeden Radikal
og henter det eller får det leveret.

Man bestiller bare et kilo guld ved guldsmeden Jan
Nej, det gør man ikke. Der findes ingen guldsmede der ligger inde med hverken guldbarrer eller mønter, så medmindre du vil have 1 kilo guldsmykker til overpris, så er det ikke der man skal købe. Ved guldsmeden skal du også betale moms, så det bliver hurtigt noget dyrt guld.

Man bestiller bare et kilo guld ved guldsmeden Anonym
Det er nok billigere at købe det her, end hos en guldsmed [:)] http://www.tavex.dk/index.php?main=559&productID=1156

Hvordan køber man guld? Fabrin
Det er alt for dyrt at købe guld i Danmark, du flyver ned til Dubai,
det koster næsten ingenting, derned kan du næsten fylde din kuffert
med guld til samme pris, som en enkel halskæde vil koste her i landet.

Hvordan køber man guld? GuldSølv
Her er en artikel med forskellige måder at [url=http://guldsoelv.wordpress.com/2010/12/07/sadan-kober-du-guld-og-solv/]købe guld og sølv[/url] på.