Hvordan kan det være

Hvordan kan det være anonymiteten
at de danske mænd der henter en kone i udlandet, undre sig over hun er anderledes? Der er adskillige indlæg her om alle deres problemer.

Eller er det fordi, dem der benytter sig af den metode, er mænd danske piger går en stor bue uden om.Og så vælger de piger fra fattige lande, der har andre kriterier.

Jeg kender 3 stk, og alle 3 er underlige outsidere, de ville ikke kunne score en dansk pige, hun ville droppe dem efter et splitsekundt.

De er alle på en eller anden måde pisse klamme.

Og jeg ser ned på den slags mænd der kun kan få en købekone.

ved ikke men kldt
der er noget hadsk i dit indlæg også ... er du selv bedre ?

Sparker du ikke på de mænd med sine nedværdigende bemærkninger ?

Hvis du (kvinde) skulle leve som mand bare fjorten dage med de problemer det medvirker (omkring den rolle han tillægges af mange af jer kvinder) så ville du ende på den lukkede. Kvinder skal ikke præstere noget som helst kun afvente det er lidt for let at spyde din galde ud når du aldrig har eller skal stå i en sådan situation.

Du lever i en beskyttet verden hvor kun din makeup og frisure er dit største problem.

Ja og Jysk kvinde
så er der også lige alle de andre ting !! Eks. tøj, vægt, hår, mens. Som helst skal være så perfekt som muligt !! Mænd piver over de underligste ting og det synes jeg er værre end at gå op i hvordan man ser ud !!

kldt mesha
Kan godt se hvad du mener,
vi kvinder skal rent faktisk ikke præstere noget -
udover at bære over med/finde sig i tå-be-li-ge "mænd" som (eks.) dig..
Det er ligesom essensen i en kvindes liv
og nok den største opgave overhovedet.

Hvad mener du med det? Kvinde***
skal vi ikke præstere noget? Ha!! hvem holder røven oppe på Jer? INTET kan man forlange af Jer, - jo det kan man godt, det sker der faktisk ikke noget ved, ikke en skid. I kan stadig ikke sørge for de basale ting omkring Jer selv. I tager ikke ansvaret for Jeres unger og hvor mange kan overhovedet forsørge? Dem jeg kender der kan, kan tælles på én hånd.

Den nemmeste måde for en kvinde at reducere sin arbejdsbyrde er at lade sig skille fra manden. Hvad kan manden gøre? Han har jo ikke andet at se til, end sit - og så endda ofte - dårligt betalte arbede. Resten bliver gjort for ham!

Så kom lige her og fortæl, hvad det er I kan. De der heller ikke kan finde ud af, at opføre sig bare nogenlunde ordentligt må hende koner i udlandet, der vil finde sig i dem.

Også andre typer Kvinde***
Jeg kender nu også blandede ægteskaber som ikke hænger sammen helt på den måde. Men det er kvinder med en uddannelse (philipinske) som de mænd har lært at kende mens de arbejdede i landet eller i Singapore. Et af parrene var kolleger i Singapore i et internationalt firma.

De kvinder er her ikke af nød og de er ikke gift med klamme mænd ingen dansk kvinde ville røre med en ildtang. Tværtimod.

en forvrøvlet gang sludder anonym
ja, det sgu et problem at man skal knokle røven ud af bukserne på job og hjemme og ikke har ¨råd til en marscare :-)

Prøv at se om du kan få en hverdag til at hænge sammen som enlig far til flere og et job.
husk du har ingen fritid.

så får vi at se, hvor beskyttet din verden er.

Hvis du føler dig så truffet, herete
af kvindens oplæg her, at du må "svare på tiltale" (?) så meld dog klart ud, frem for at lufte dit kvindehad som her. Det er jo ikke et angreb på mænd som sådan, trådstarteren giver udtryk for.

Det er bestemt også min erfaring, at det netop er disse klamme mænd (der ikke har en chance hos danske kvinder)der henter sig en købekone til Danmark.

Men enig med "englen", at så skal kvinden KUN sælge sig til een mand fremfor de 20 stk.( nok alt for lavt sat)- så jeg har ikke ondt af de kvinder. Langt mere ondt af de kvinder, der må prostituere sig som ludere for overhovedet at klare sig!

Svar på tiltale kldt
skal vi nu ikke holde os indenfor oplægget ?

Jeg snakker ikke om enlige fædre eller mødre .. men roller

Ingen kvinde kunne leve som nogle mænd er tvunget til i bare fjorten dage. Kvinder render fra mand til mand de er trydhedssøgende som en i helvede. Mænd vil faktisk også gerne have kærlighed. Jeg siger ikke at det er godt at "købe" en kvinde men jeg forstår behovet hvis man er ensom. Det problem har kvinder jo ikke i samme grad.

Mit indlæg handler ikke om hvorvidt kvinder kan tage sig af praktiske ting men at de aldrig bøver at kæmpe for opmærksomhed.

klap hesten sg.knudsen
ja der er manne maan der er klam og ikke kan fa en kone i dk men der er ogsa manne klamme kvinner i dk sa der for er vi manne maand som tager en kvinne fra den 3 verden jeg er en af dem og det har jeg ikke fortrut for der er ikke det bovl med dem jeg vil ogsa lige sige at jeg har ikke problemer med at fa en dk kvinne som bade har en god udanlse og er flot di kan somtider vaar aaldre og ynner jeg selv er 45 ar og far tidt at hvide at jeg er en flot fyr jeg skal aldri have en dansk kvinne igend

nej tak det er sku for bovlet nu har jeg vaaret sammen med min kone i 5 ar og vi bor i thaliand sammen med vores boren men her med sagt er det ikke alle kvinner fra den 3 verden som er lige gode der er ogsa manne tralse kvinner her men taank for du taler tak det er ikke alle maand der er lort som dk kvinner ikke vil have vi er manne der bare ikke gider danske kvinner mer ja hvorfor mon taank selv


med venlig hilsen ham der har en kvinne fra den 3 verden

Og jeg er helt vild med en mand anonym
man kan forstå hvad sige.

Hvad fanden laver et svensk eller hvad her???

hvis du skal lave et indlæg kunne du så ikke prøve på forståeligt dansk istedet for det der ?

forfærdeligt !! Ausanat26
Fik tårer i øjnene da jeg læste dit indlæg !!

win win situation ?!! Mangel på umenneskelighed skal man lede længe efter. De mænd der køber dem er nogle forfærdelige svin, der udnytter kvinders elendighed !!

God gerning ? så ville de sku ikke frarøve en ung kvindes hendes ret til at leve med en hun selv vælger, men isedet støtte projekter der hjælper disse stakkels kvinder !! Hvis alle de gamle svin virkelig ville hjælpe behøvede de ikke sex til gengæld - god gerning, jeg ku brække mig !!


Min mor lavede selvmord da jeg var 16 år, fordi min far, som dengang havde "reddet" hende, synes han kunne behandle hende som han ville, frarøve hende ægte kærlighed, og tvinge hende til sex med en 55årig gammel ufølsom lort - igennem flere år skulle hun væmmes ved hans ansigt! istedet for at hjælpe et ødelagt menneske knuste han hende..!! og tog min mor fra mig alt for tidligt. Hun var et kærligt og dejligt menneske der kun kom hertil for at kunne hjælpe vores familie i thailand, og hun kommer aldrig se sine børnebørn pga. ham !!
tilsidst var hun så ødelagt at hun hang sig på vores badeværelset. Og han sidder endnu i sin lejlighed i Thy.

Jeg sender selv penge til Thailand af ren KÆRLIGHED til min familie, kærlighed der burde være bag gode gerninger og jeg skal sku ikke mishandle noget menneske eller have noget igen for at hjælpe dem !!!

Jeg kan ikke forstå at man kan støtte op om så nogle mænd, hvis der var andet end sex i det, og bare den mindste smule kærlighed ville de ikke tvinge deres ægtefælle til noget de ikke har lyst til, frarøvelse af alle menneskerettigheder.


Ausanat