Hvordan kan man få en " metal syge person" ......

Hvordan kan man få en " metal syge person" ...... Den håbløse Mor
til at blive busted!??

Jeg står i den her sitiaution at jeg blev forelsket i en charmerende fyr. Han ser godt ud, har mundtøjet i orden, og kan ikke ret meget når det kom til stykket.
Han lider af ocd. En form for pyskisklidelse som han fik da hans forældre blev skilt.

Den her form for lidelse gør at han har rutine, svært ved at tilpasse sig de fleste steder, bliver hurtigt trættende af alt, der ikke lige fange hans lyst. Kort sagt, han lever meget efter hvad der er sjovt nu, og derfor har ikke kunne biholde nogle form for job. Jeg blev uheldigvis gravid med ham, men jeg er imod abort, så jeg har valgt barnet med ham eller uden, da chancen for at det kun går skidt er størst. ( det er jeg klar over!)

.....fortsættelsen... Den håbløse mor
Jeg prøvede i starten at give forholdet en chance, også så han kan vise han kan være ansvarlig.

Men det er svært for ham. Det kan jeg se. Jeg forlangte heller ik at han skulle være der konstant. Så jeg var både moderen og faderen under hele min graviditet. Jeg købte alt babyudstyr og sørgte for jeg ik manglede noget da den lille kom. Det skal lige siges, at vi flyttede ind hos hans mor, da han havde bedst med det, da han ikke kunne tackle mere afgifter. Da barnet kom, var det en mega stor opgave som jeg vidste at han ikke kunne biholde med at hjælpe mig. Han nev barnet, og gav det videre til hans mor, tvang hende til at tage sig af det - bleskifning osv...

Dette blev for meget for mig, at jeg skred. Jeg fandt et hus som jeg flyttede ind med barnet da barnet var 2 mdr og der har vi boede lige siden.
Barnet er 6 mdr i dag. Han har slet ikke været der for barnet, eller bidrag med økonomisk støtte. Han har endda svært ved at styre sin temperament, og jeg ser at hans liv har ikke engang udviklet sig som han ville have. Og et barn kan han slet ikke forstå.

Og det er her problemet er kommet! Han vil have retten og tage barnet fra mig. Så han ikke står tilbage som en taber for hans familie. Han har svært ved at miste ansigt og hele tiden skal sætte sig selv op i en piederstal.

Vi har været inde for at at snakke om forældremyndighed da jeg ønsker at have den ret, så jeg kan kontrollere tingene, så mit barn ikke bliver skade som ham!
Men forældremyndighed har ikke noget med samvær at gør. Og til mødet manipulerer han juristen til at tro at han kan det hele, hvori jeg har stået med hele opgaven!

Jeg ved at han har papir på hans lidelse ocd. Og jeg ved lægen har tavshedspligt. Er der nogen der vil give mig et par råd til hvordan jeg skal tackle og sige når vi skal til forældrekyndigrådgiver i næste uge? Jeg har ikke sætte ham i dårlig lys i sidste møde, men hver en lille detajler jeg fortalte, sagde han at jeg lyver til juristen. Det er jo ord mod ord. Det bliver jo ikke taget alvorlig! Hvad kan jeg gør for at beskytte mit barn, så han ikke skal skade det? Det er min store bekymring at han allerede kræver det hjem til hans familie. For at overladt det til dem og fortætte med sine egoistiske spil!

HJæææælp

Som det ser ud... elway
Som det ser ud med reglerne i dagens DK, så har han ca INGEN chance for at få forældremyndigheden.. Og det er ligemeget om han har OCD eller ej.. Havde i været gift kunne der være en minimal mulighed.

Med andre ord, så har du ikke meget at frygte som det ser ud, og sandheden skal nok komme frem :) En retsag bliver ikke kun afgjort på om han har fyret en god salgstale af overfor sin jurist.

I øvrigt kan du bare sige han har OCD.. Det er jo sandt, og hvis han nægter det, og bliver fanget i en løgn, så er hans chance UNDER 0%.. Sååå.. :)

PS. Jeg synes generelt det er latterligt at mænd har så svært ved at få forældremyndigheden over Deres barn.. Men lige i denne sag, der virker det nu som det bedste han barnet er hos dig.

Jeg opfatter dig ikke som en håbløs mor Læser
...nødvendigvis, men du er fandeme ansvarsløs at få barn med så syg en mand! Den der skøjten henover "jeg er imod abort", ja så, nå det er du! Hvem betaler nu prisen? Det gør dit barn. Det er endnu vigtigere i dag, at sortere hvem man får børn med, for det bliver sværer og sværer at komme uden om barnefaderen, men nu er skaden jo altså sket.

Du skal selvfølgelig gøre hvad du kan for at få den fulde forældremyndighed. Ender det i en retssag, kan du få indkaldt hans familie som vidner. De er vel heller ikke interesserede i at passe barn for ham? Du skal da selvfølgelig også gøre opmærksom på at manden har en diagnose.

Blæs på, han siger, at alt hvad du siger er løgn. Vær ærlig og fortæl sandheden, kun sandheden, men hele sandheden. De kan godt være lidt tumpe i statsforvaltningen, men de er ikke komplet idioter hele tiden alle sammen.

Pas godt på dit barn!

han lider ikke kun sol-sorten-unlogged
af ocd, han lider også af andre psykiske problemer, det er meget tydeligt at læse.

Du skal ikke være flink overfor faderen, det er han tydeligvis heller ikke overfor dig.

Du skal sige, at han lider af ocd - statsforvaltningen kan måske indhentes lægelige oplysningen. Du skal fortælle, at I har boet hos hans mor, men du så dig nødsaget til at flytte - fortæl åbent omkring det hele..

Du bør skrive det hele ned pået stykke papir, så du ikke glemmer noget som helst og tag meget gerne en bisidder med, en som har noget ben i næsen...

Er ik en sagsbehandler, der kender til faderens opførsel, så du kan få det på skrift - det har en veninde til mig nemlig lige fået...

Held og lykke med mødet[;)]