Hvordan kan vold være for sjov?

Hvordan kan vold være for sjov? denlillehavfrue
Hvad er det lige der foregår oppe i hovederne på børn og unge, der synes det er sjovt at begå vold for sjov og så tilmed filme volden med deres mobil-kameraer? har du været udsat for det, der vist hedder "Happy Slapping"? Vil gerne høre fra nogen som har gjort det og forsøge at forklare det sjove - er i virkelig blevet så afstumpede at i ikke kan sætte jer ind i jeres ofres sted??? dumheder begået i ens ungdom forfølger een hele livet - husk det!

Ingenting!!!!!!.......... ntrollee
Problemet er jo at der ikke er liv i hoved på de mennesker!! Jeg tvivler desværre på, at nå først man har lavet sådanne handlinger, om der så er så meget at stille op for dem!!

Tjae Ex-voldsmand
jeg har været en ret voldelig person, har været i utallige slagsmål men også øvet vold mod sagesløse for egen morskabs skyld. Det er svært at forklare hvorfor. Det tætteste jeg kan komme er en kombination af mangel på empati, kedsomhed, og mange aggressioner. Plus en følelse af magt "jeg har komplet kontrol over dig for du tør ikke slå igen" Jeg er sidst i 20'erne og ca midt i tyverne begyndte jeg at indse det forkerte i meningsløs vold. Har forsøgt at holde mig fra slagsmål, og har ikke overfaldet sagesløse i nogle år, tværtimod har jeg et par gange set uskyldige overfaldet, og hoppet ind og jaget overfaldsmændene på flugt. Forventer ikke stående bifald, vil blot fortælle at det altså er muligt at ændre sig..

forresten Ex-voldsmand
det værste du kan sige til en kriminel/voldsmand er "dumheder begået i ungdommen forfølger dig hele livet"!! Det giver ikke ligefrem lyst til at ændre noget. "nu har jeg jo allerede nogle domme, og de forfølger mig, så kan jeg jo ligeså godt fortsætte.."... Det var da først da jeg "opdagede" at man ikke er fortabt fordi man har nogle domme for kriminalitet og vold, at jeg besluttede at lave mit liv om..

nu er det jo ikke hvide redscums
så der forgår nok ikke så meget andet end denne tanke: "gad vide man kan sparke kokusnødder ud af mennesker"

Tilllykke Ex-voldsmand
du får prisen for årets dummeste indlæg!! I øvrigt er jeg hvid, man bliver ikke meget mere arisk at se på end mig...

Godt at høre... Q35
at du er kommet ud af det, og jeg giver dig helt ret i det du skriver i dit ps.-indlæg. Hvis først man tager håbet fra et menneske, hvad er der så tilbage? Jeg synes det er dejligt at høre, at du fik ændret nogle ting i dit liv til det positive - tillykke. God weekend.

Disse psykopater komododragon
burde simpelthen idømmes livsvarig forvaring på en galeanstalt. Jeg kunne ikke være i stue med en der havde den humor.

Derfor bør......... Hahahihaha
......et sådant liv så absolut være så kort som muligt. Intet er et bedre argument for indførelsen af human aflivning for den slags psykopater. Som art hvis eneste reelle trussel på lang sigt er egen overbefolkning, er der seriøst ingen grund til at gemme på revl og krat.

Visse ting skal aldrig tilgives komododragon
At mishandle en sagesløs person er absolut en af disse ting. Det er fint nok at du er kommet på ret fode igen, men du vil altid være stemplet i mine øjne. Jeg synes at det du bare har været istand til at begå en så ufattelig forbrydelse er dybt dybt rystende. Hvis jeg skal melde rent ud, så vil jeg faktisk helst ikke have noget som helst at gøre med folk der har begået den slags. Desuden ville jeg føle mig utryg ved at omgåes den slags mennesker. Hvad de har gjort en gang, vil de måske være istand til igen. De har en gang vist at de er istand til at sætte alle former for empati og fornuft (hvis de da ejer sådan noget), til side og te sig som et vildt dyr.

ingen tanke for offeret? denlillehavfrue
Tak for dit ærlige svar - jeg kan dog stadig ikke rigtig forstå hvordan du kunne få dig selv til det. kunne du da ikke sætte dig i ofrenes sted og så have lavet noget andet - grafitti? jeg forstår heller ikke, hvordan kan man "kede" sig så meget, når man er midt i sin ungdom, hvor skole og fritidsinteresser fylder enormt meget. og hvorfor bremser det ikke, at der er konsekvenser ved de voldelige handlinger? glad for du er kommet på bedre tanker og jeg tror faktisk godt på at folk kan ændre sig! man bliver jo heldigvis klogere med alderen.