Hvordan kom I videre?

Hvordan kom I videre? den utro
Jeg har i over et år, set, elsket og delt tanker med denne mand. Han er gift, - det samme er jeg. Jeg har udtrykt at jeg er klar til at komme videre - sammen, mens han omvendt har givet udtryk for at han - pga børn - ikke er villigt til at gå - lige nu.....

Denne samtale fandt sted for flere mdr siden og vi ses stadig. Men nu vil jeg mere. Hvordan kommer jeg videre. Er det lykkes andre i samme situation at skabe en fremtid og et liv sammen. Vores forhold veksler fra at være særdeles varm og intens til at nok han i sær føler at det fylder for meget....

Kh

Den utro

At Skabe en farmor
er at Har
Hvorfor du taler og kan ikke så på det Kvalitets Skabelser.
Har ALT ALT
og Restourant også
Fra Brød til dessert

Seeee www.aleksandrija.net en farmor
Se selv

JA www.aleksandrija.net en farmor
kapisch

undskyld ikke hollandsk klassens tykke dreng
kan gætte mig til at vi er ude i en serbisk tekst (Beograd står der nederst). Det minder mig om dengang P1 sendte nyheder på serbo-kroatisk i starten af 80erne. Det minder mig om dengang mine bedsteforældre begge levede, det var så hyggeligt.

Men forlang ikke at jeg forstår meget serbo-kroatisk, så klager jeg til rektor!

Forstår helt hvordan du har det Kvinde-42
Og ved jeres situation ikke er let. For mig at se melder han klart ud, at han ikke vil forlade familien, men gerne fortsætte den måde jeres forhold er på nu. Kan du leve med det og nyde det imens, så er der vel ingen grund til at lave om på noget. Alternativt overveje om du vil fortsætte...

Held og lykke

jeg kender flere Mille**
der har været på "den galaj" men ingen af dem er kommet godt fra det.

Nogle af dem har været i præcis den situation du er i nu - i årevis. Bortset fra at de ikke er gift, men alenepiger. Den ene var ganske vist gift, da hun mødte ham, men så sikker på at det skulle være ham, at hun forlod manden. For dem begge gælder det at han skal altid lige have overstået et eller andet. Barnedåb, tantens begravelse, 1. skoledag, konfirmation, påske, pinse og jul - men så....

For et par stykker af dem har det varet hhv 8 og 15 år - de har opgivet at få børn, de har opgivet almindelige sociale relationer, for de kan jo kun være sammen med ham i det skjulte. De har aldrig været i biografen, teateret, på ferie med ham. Alt hvad de deltager i, i egen familie er alene, og som skydeskive for de øvrige familiemedlemmers kommentarer om, at nu må de da snart kunne finde een....

Hvis han allerede nu har meddelt dig, at han ikke skal nogen steder - endnu, så har du jo allerede indledningen til noget der bliver mere smertefuldt end du drømmer om - medmindre selvfølgelig, det bare går over af sig selv.

Jeg kender også et par som faktisk "rendte hjemmefra" begge to - det holdt 7 måneder. Han er tilbage hos konen, hun lever alene....

Men der er da sikkert nogen, der kender nogen, det er lykkedes for.

Som du jo ved "... det sker engang hvert tusinde år, at de smelter sammen til én" - de der to mænd i verden, der bestandig krydser min vej.

Håber for dig, du kommer godt fra det her, uden at lave ubodelig skade på to familier.

ja, altid et eller andet der lige skal overståes anonym
og sådan vil det altid være,- det rigtigt tidspunkt er nemlig utopi !!

vh anonym

Kovac -altså til efternavn en farmor
Hans egen

jeg har prøvet Babera
begge dele, både at være en gift mands elskede, og være den ulykkelige kone der har oplevet en meget grov utroskabsaffære med min nuværende mand.

Den første affære endte efter mange forviklinger, hvor han bla.a. gjorde det forbi med mig og forsøgte at klinke et dårligt ægteskab, med ægteskab med mig, det varede i 20 år og var meget lykkeligt, desværre døde han.

I mit nuværende ægteskab forsøger vi at klinke et ellers lykkeligt ægteskab (det er vi enige om), men det er meget svært at komme over.

Jeg tænker på, at hvis min nuværende mand havde været interesseret i at fortsætte med den anden kvinde, så tror jeg jeg var død af sorg, det ar dog aldrig hans plan, og han har fortrudt det bitterligt.

Jeg kan kun sige til dig, du skal ikke vente at din affære bliver til mere end det er, så for din egen skyld find en single, det er ved at være forbi, når den ene part vil mere og den anden part ikke lige er parat!! jeg var så heldig, at min første mand havde levet i et ulykkeligt ægteskab med en nervesvækket kone i mange år, og derfor var helt indstillet på at slutte ægteskabet, også før jeg kom ind i billedet,men jeg kender mange tilfælde hvor det er som i dit, sejpineri indtil han slutter det!! og der vil hele tiden være noget der lige skal overstås, men det bliver aldrig til noget, så var han gået nu.

Se det i øjnene jo hurtigere jo bedre, og helst inden hans kone opdager det!! for det gør hun før eller siden, vær vis på det.

Han er ikke interesseret Anonym
- i et forhold - far, mor og delebørn - med dig. Det har han jo allerede!!!

Han har det godt som det er nu. En familie og en elskerinde på siden. Hvorfor bytte noget ud med noget andet, når det bare er det samme man får?

har du tænkt på moster grethe
at han ikke ønsker en kone, som allerede tydeligt har vist hun kan finde på at være sin mand utro?

Ja, mænd er meget moralske, især dobbeltmoralske, og at han selv er sin kone utro er ikke særlig betydningsfuldt, for ham! - Tænk over det.

wow oleboleper
jeg er lvl 5

Nyd det eller stop det Den utro husbond
Jeg er selv gift (har børn sammen), og har en elskerinde igennem 7 måneder, og ved at det er moralsk uacceptabelt... men det er ikke det dit spørgsmål drejer sig om. Men det siger at jeg udtaler mig med en vis erfaring og ikke kun på baggrund af moral og forestillinger.

Forvent ikke at han opgiver sin familie, medmindre han og konen lever som hun og kat. At skulle bryde en familie med alt hvad der følger med er en næsten uoverskuelig beslutning... og selv om han både elsker dig og er forelsket i dig, så ved han også at det efterhånden vil blive hverdag for Jer, en hverdag der skal fungere, inkl. weekend børn.

Umiddelbart er der tre muligheder for dig:

1. Drop ham... det kommer til at gøre ondt.
2. Lad det kører som det er og forvent ikke mere... det kan blive frustrerende.
3. Fortsæt med at møde ham, men gør noget aktivt for at finde en anden. Finder du en anden, kan der ske tre ting:
a. Du dropper ham til fordel for den ny.
b. Det at du pludselig ikke er en selvfølge, kan gøre at han bryder mageligheden ved to kvinder og vælger dig 100%.
c. I får det som min elskerinde og jeg:

Min elskerinde har nu været kæreste med en anden mand i 2 mdr. Men på trods af det, ses vi stadig i smug. Jeg elsker min kone, og elskerinden er forelsket i sin kæreste... men vi kan bare ikke give slip på hinanden.

Vi har haft mange ærlige og dybsindige samtaler og e-mails, og er nu begge afklarede med at så må det være sådan indtil videre... vi tager en dag af gangen, og ser ikke hinanden så ofte mere.