Hvordan kommer jeg/vi videre?

Hvordan kommer jeg/vi videre? Ce Moi
Jeg er en fyr på 22 og har været sammen med min fantastiske kæreste i over et år og har boet samme med hende næsten lige så længe.. Der har aldrig rigtigt været de store problemer indtil for nyligt..

Hun er taget til Hollan for at studere og har allerede været der i 2 måneder (hun skal være der 5 i alt og hun kommer hjem igen i slutningen af Januar).. Det der er mit problem er at jeg er FOR god til at fortælle hende hvor meget hun betyder for mig og hvor meget jeg vil gøre for at vores forhold skal lykkedes.. Dette har gjort at min kæreste har været FOR sikker på hvor hun havde mig, hvilket gør at hun mister en smule af interessen.. Dette kan jeg sådan set godt forstå.. Så første spørgsmål kommer her: Hvordan er det lige helt præcist jeg skal opføre mig så hun ikke er FOR sikker på mig så der stadigvæk er lidt spænding i forholdet? - Hun skal jo også stadigvæk gerne vide at det er hende jeg vil have..

En anden ting er at denne mangel på interesse har gjort at det har været meget kompliceret for min kæreste.. Det har så resulteret i at hun har kysset med en anden fyr.. Det var vidst kun en enkelt gang og hun har haft det meget dårligt med det.. Det var dog MIG der måtte trække det ud af hende.. (Det skal lige siges for god ordens skyld at grunden til at jeg fandt ud af det var fordi at jeg "kom til" at kigge i hendes telefon fordi hun havde opført sig på en måde der gjorde mig mistænksom.. Jeg er ikke stolt af at jeg gjorde det men sådan er det) Vi har snakket om det og jeg har besluttet med mig selv at jeg er villig til at glemme det fordi jeg elsker hende overalt på jorden.. Jeg er meget overbevist om at det er hende og mig resten af vores liv.. Vi har snakket om det og er blevet enige om at vi skal løse det problem der højst sandsynligt var grunden til at det skete.. Mit spørgsmål går på: Hvad gør jeg nu når hun tager tilbage til Holland igen og der går 3 uger inden vi ses igen? Hvordan takler jeg den mistillid jeg har til hende i øjeblikket?

En anden af grundene til at hun kyssede ham fyren er at hun har haft en meget dårlig tendens til at springe over hvor gærdet er lavest så snart forholdet bliver kompliceret, hvilket det jo uundgåeligt bliver når vi er så langt far hinanden og der er problemer i forholdet.. Så er det nemmere bare at "give op" og slå sig løs.. Vi har snakket om det og hun har sagt til mig at hun har haft det sådan i nogle tidligere parforhold, men denne her gang har hun ikke lyst til at løbe fra det eller bare give op.. I hvert fald ikke nu når vi har snakket om tingene.. Jeg har sagt til hende at der er 2 muligheder: Enten så stopper vi det hvor vi er nu og så kan hun få lov til at slå sig løs alt det hun vil, men så kommer hun aldrig til at se mig igen, eller også tager vi det i stiv arm og kæmper igennem og får det løst.. Konklusionen er at hun ikke vil løbe mere.. Hun vil kæmpe for det her orhold, men hvordan hjælper jeg hende med IKKE at falde tilbage til den tendens til bare at flygte og springe over hvor gærdet er lavest?

Jeg håber at få nogle konstruktive svar og jeg vil ikke have at hverken hende eller jeg bliver hakket ned, så hvis det er det der er formålet med svaret så lad være med at skriv det for jeg læser det alligevel ikke.. Det er IKKE, og jeg gentager, IKKE en mulighed at min kæreste og jeg stopper vores forhold..! Jeg vil bare gerne have forslag til hvordan vi kommer videre og/eller svar på ovenstående spørgsmål..

Venlig hislen en temmelig fortvivlet, men dog optimistisk dansk kæreste langt fra den han mener han skal bruge resten af sit liv sammen med !

er du ham martin.,
... i denne tråd ?

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16&conference=171&posting=1463392

mvh martin

... Ce Moi
Det kunne godt være at jeg var det, men har det nogen relevans for hvordan der bliver svaret ?

okay martin,.
... nej det har egentlig ikke nogen betydning for mit svar - men det er dog sjældent at man kan høre/læse 2 sider af en sag her.

Men det er jo svært at dømme om hvad der er bedst at gøre. Der er et eller andet i det du skriver - eller måske måden du skriver på, der siger mig at du er en sød fyr - måske for sød og/eller forstående ?? Jeg mener bestemt ikke at man skal geare spændingen i et forhold ved at gøre den anden usikker/mindre sikker, men måske du skal skrue lidt ned for at bekræfte hende, så meget og istedet stille flere krav til hende .......... sådan "mande-sig-op-agtigt". What do I know ?? Problemet er at hun ikke skal kunne tage dig for givet. Ikke sådan at forstå at du skal "spille" på vej ud - men mere at du skal fremstå som en person med en integritet der skal respekteres .......... virkerd et rodet det her ?

En anden ting - jeg tror ikke du kan "hjælpe" hende med ikke at springe over hvor gærdet er lavest, men du kan være tro mod dig selv og ikke køre med på den melodi. Du kan være vedholdende ved at forholde dig til at problemer kan og skal løses, når man elsker hinanden - men du hverken kan eller skal ændre hende. Det er kun noget hun selv kan og måske noget hun skal hen ad vejen..........

håber du kunne bruge dette til lidt ......

hilsen martin