hvordan laver jeg mine playstation 2-er... de kan ikke læse spil, og dvd?

hvordan laver jeg mine playstation 2-er... de kan ikke læse spil, og dvd? oddsguiden
Hvordan laver jeg mine playstation 2-er? Begge mine store playstations, er der en fejl, de kan ikke læse playstations spil, eller dvd. Hvad skal jeg gøre??? Evt nogle der kender en dansk raparations-guide, ell. lignende, så send gerne som link eller, som fil til mig på min e-mail. Eller hvad der nu er muligt til at jeg kan lave min ps2., venlig hilsen jesper:)

oddsguiden@sol.dk

her min ven djdaddy
http://konsol-chips.dk//group.asp?group=27

Højst sandsyneligt et problem med din laser i ps2 eren Adamskij
Jeg havde samme problem.. Det sker for rigtig mange PS2 brugere. Problemet skyldes at der kommer støv på laseren, så den kan ikke rigtig læse dvderne ordentligt. Du skal bare gå ned og købe en rense cd i fx føtex, og køre den på din PS2. DU kan selvfølgelig også selv ordne det men det er meget besværligere og mere tidskrævende. Dette skulle altså gerne virke med mindre du bruger en "ulovlig" chip, de kan nemlig også ødelægge din PS2.

Den "rigtige" måde Tzer
at rense den på, er at skille den ad så du kan komme ned til laserdioden, som du forsigtigt renser med en vatpind dyppet i propanol eller isopropyl alkohol. Almindeligt sprit kan bruges, men anbefales ikke af "sagkundskaben", men kan bruges med samme held.

Rense CDer kan bruges i en snæver vending, og skader sjældent mere end de gavner, men der er jo forskel på dem også. Hvis du skal ud og investere i en, så vælg en der kan rense "vådt" , altså med pådrypning af en par dråber alkohol.

En chip er lovlig djdaddy
Det du bruger den til kan være ulovligt. f.eks. importerede originale NTSC spil og backup spil bare du har originalen så er det fuldt lovligt

Husk også Tzer
Laseren bevæger sig sandsynligvis på en eller flere metalskinner, som den glider frem og tilbage på. Disse bør renses forsigtigt med en vatpind med alkohol og smøres med en smule smøre fedt. Dette kendes fra CD afspillere som går i stå bestemte steder på CD skiven fordi smørefedtet er tørret ind og stopper den slæde laserdioden kører i. Det er slet ikke så svært, hvis du har de Torx skruetrækkere der skal til. Den ene jeg har renset og smurt var med Torx skruer.

tak tak tak for hjelpen
tak for hjelpen så ved jeg men mange venlig hilsen Alen

Tak for tippet cecilie.s
Jeg er netop ved at rense lasere på al den slags grej, incl min PS2