Hvordan møder man nye mennesker?

Hvordan møder man nye mennesker? s.jepsen
Var nemt som barn, skal vi lege?

Hvordan gør vi som voksne? Hvis man vil udvide sin omgangskreds hvordan gør man så?
Er det kun vores egen frygt for at blive til grin der holder os tilbage?

Hvordan gør man hvis man gerne vil se flere end de samme 3 hver eneste gang?

Nogle gode idéer?

mvh. Sje

ring til de 3.. annepigen
Ring til de 3 sædvanlige og sig, at du gerne vil udvide din horisont lidt, og du derfor foreslår at I holder en sammenkomst, hvor de hver inviterer en med, som du ikke kender. Så skiftes I til at lægge hus til ind i mellem.

Eller meld dig til et eller andet spændende kursus! så møder du folk, der som udgangspiunkt har mindst een ting til fælles med dig, nemlig interessen for netop dette kursus...

Held og lykke. Anne.

de 3 sædvanlige s.jepsen
Er min mands venner "gutterne", bor stadig hjemme. Så der er ikke så meget plads ;-)
Har også et par andre venner men de har også deres par forhold osv.
Gennerelt har mine venner ret travlt, pga. at de har deres egen lejlighed, familie og svigerfamilie der allesammen gerne vil have opmærksomhed. Jeg forstår dem godt, men stadig kunne være rart at have mere end 2 veninder (som man ved er optaget) at ringe til når man lige pludslig lyster en shoppe tur i byen.

Inviter mig Nøgenmand
Så kommer jeg og serverer for dig og dine veninder mens jeg er iført absolut ingenting

Webdate.dk Mille Henriksen
^ Rigtig godt online mødested, både for folk der søger venner og kærester - gratis, naturligvis! [;)]

Hun bad k.k.m
om hygge og komsammen; ikke elendighed

Hvis du finder ægteparret
Opskriften, så vær sød at give os svaret

hmm... prinsesse-molzen
1 ) man begynder til noget , kan være en sport eller aftenskole .
hvor man så kan møde nogle nye mennesker på den måde.

2 ) Tit møder man nye mennesker når man skifter arbejde .

3 ) Man tar til en fest også lærer man ens veninder at kende .

4 ) man leder efter nogle over nettet , man så mødes med ..

Ja, det er det som jeg lige kunne finde på, men ja det er svært.
meget nemmere da man var små .. men held og lykke .

Udtal dig Nøgenmand
Kun om ting du er sikker på. De fleste der har set mig nøgen beder om ate igen op til adskillige gange

Så glæd dem og gå væk herfra ....
[:D]

JA hvorfor nogle mænd at p er svaret på alt?? ????????????
Fedt at spørge om et råd og så er der en som kalder sig for nøgenmand, der tror at at det er sjovt at skrive sådan noget pis.... få dig et liv...

møde nye mennekser er ikke = at sig dig nøgen - ..

vi savner også en opskrift par45/46
Vi har længe gået og snakket om samme emne...er lidt trætte af at se/være sammen med de samme par/venner (undskyld venner , men det er ikke ment så slemt som det lyder) og vil gerne lære nye mennesker at kende.

Er det lidt flovt/tabu i dagens Danmark at savne venner? det skulle jo gerne se ud som om man har styr på alt, der i blandt sin omgangskreds, ikke?

Vi har meldt os ind i en vinterbadeklub, og håber derigennem at møde nye mennesker, som forhåbentligt ender ud i nye venskaber.

Tovejskommunikation mikkdk
Hejsa, jeg vil sige at jeg føler mig også lidt ensom, jeg føler det sådan at hvis ikke jeg tager initiativet til at ringe til mine så kaldte venner, så høre jeg ikke fra dem, mine forældre ringer en gang i mellem. jeg er lige blevet alene her den 1. april Da min daværende kæreste uden ret meget varsel ikke ville bo hos mig mere, jeg ved ikke rigtig hvor for, har ikke fået noget svar, men lige efter var der en del der ringede til mig, men det var max i 14 dage, hvor jeg hørte fra dem.

Jeg har også lige haft fødselsdag der var det en der ringede og 4 der smsede og en del der skrev til mig på facebook, men når jeg nu bor selv, er det rart at der er nogen at snakke med, men jeg gider ikke blive ved med at ringe til dem jeg ikke høre fra med mindre jeg ringer.

Jeg er flyttet til en ny by for 5 år siden, pga. job. Jeg har ikke været så god til at komme ud da jeg i staten cyklede på job og fik min motion der, men så har jeg fået ny arbejdstid, hvor jeg møder en time tidligere, så jeg har sat cyklen, og er startet i motionscenter i stedet, for ca. 3 år siden, håbede på at jeg kunne møde nogen at snakke med der, men jeg må sige at jeg er blevet klogere, folk der overe ser næsten ud som om jeg vil stjæle fra dem hvis jeg siger noget til dem.

Hvad kan jeg gøre for at gøre mine venner opmærksom på mit problem, jeg føler når jeg er sammen med vennerne har vi det kanon, og jeg har da sagt til dem at min telefon kan der også ringes til, men det hjælper ikke.


Jeg er også på dating og andre af de sider for at søge en kæreste, da jeg håber på at jeg ikke skal være alene resten af mine dage

Op med humøret. :) Louise Høy-Jensen
Vi ligger, som vi har redt. Alle kan føle sig en smule ensomme i ny og næ.
Du har måske mest af alt brug for nogle nye venner. Som der allerede er blevet skrevet, så er det altid en idé at starte på et kursus eller noget. Eller møde nye mennesker igennem gamle venner.

Mht. kæresten - Så er det jo ikke altid at man bare sådan lige finder een. Tage initiativ - Og vov. Hvis du møder en sød een, så snak med vedkommende eller sådan noget. Find nogle gode diskussionsemner og sæt igang.

Meget sent svar - Men håber du kan bruge det. ;)
Held og lykke:)[:)]

her kan man lærer nye mennekser at kende Per jensen
Vi søger 2-3 nye ledere til vores aktive leder team til introduktion af vores nye produktserie af æteriske olier, kosttilskud og hudpleje i Skandinavien.

Vi arbejder som et professionelt team og derfor søger vi også kollegaer som er klar til at blive en del af et team hvor et højt dagligt aktivitetsniveau er en selvfølge.
Vores produkter bliver solgt til private kunder, alternative behandlere, hoteller, wellness steder, massører også gerne på homeparty hvis man ønsker dette.
NB! Vi søger IKKE homeparty værtinder, men derimod ledere til at åbne markedet.

Din baggrund er ikke vigtig da vi oplærer dig løbende, men en kendskab og naturlig interesse for sundhed og ernæring vil være en fordel.

lilleper89@gmail.com

efter5.dk - handler lige præcis om at møde nye mennesker rie76
Hey alle sammen

I kan evt. prøve www.efter5.dk.
Det er en helt nystartet side (men med store ambitioner), som handler om at udvide sit netværk og møde nye mennesker.

Pointen er at møde andre, som man har noget til fælles med - uanset om man mangler en badmintonpartner, vil til koncert eller i byen - eller bare har lyst til at møde nogle nye mennesker til en hyggelig aften på restaurant (og helst nogen, der har samme interesser som en selv).

Det handler ikke om singler eller at være "desperat" - men simpelthen om at du ikke nødvendigvis møder nogen på arbejdet, som du lige klikker med eller har en fælles interesse med. Og hvis man kan lede efter kærlighed på datingsites, hvorfor så ikke møde nye, spændende mennesker på samme måde?

I kan jo kigge på det... [:)]


[:)] Rie