hvordan med ældre katte?

hvordan med ældre katte? kattemor til 7
Hej.

Starter lige med at sige, jeg vil ikke sælge herinde, men har bruge for råd til, hvordan jeg får solgt mine katte.

Jeg har lige fået 5 små pæne gråstribede killinger, og det er jo dejligt, men problemet er at mine to ældste katte kan ikke sammen. Jeg vil gerne af med den ene, men hvordan gør jeg det, så jeg med sikkerhed ved at hun får det godt? Det er moderen til mine killinger, jeg vil af med. Hun har haft det meget dårligt, inden hun kom til mig. Hun er en tamkat, som er blevet sat på gaden, og jeg vil ikke smide hende ud igen. Hun havde skab og var meget forkommen, og meget sulten. Det skal hun ikke udsættes for igen, og hun skal ikke i internat.

Desuden har jeg besluttet mig for, at jeg vil beholde en af de små, og jeg har fået afsat to, men så har jeg jo to andre tilbage. Har lige været inde og se på guloggratis og dba.dk og der er jo hundredevis af katte til salg. Er det virkelig så svært at komme af med killinger?

Killingerne skal være 12 uger. klogebitten
Killingerne skal være 12 uger,før du skiller dig af med dem.Disse små dejlige tiger børn,har brug for deres Mor,da hun stadig opdrager dem.Moderen til killingerne skal du naturligvis heller ikke skille dig af med,af hensyn til killingernes alder.Husk at give orme og loppekur,inden de skal ud i deres nye hjem.

Sæt dem i Den Blå Avis el. Gul og Gratis. Annoncør
Det er gratis. Så skal du nok komme af med dem, og endda tvunget til at få en pris for dem på mindst 50 kr. pr. stk.

Der er flere muligheder. uniicornn
Der er en hjemmeside der hedder dyrenetter.dk og så er der en der hedder vildkat.dk
Begge steder opretter du en annonce på såvel killinger som en voksen. Der skriver du lidt om hvad du har og hvad du ønsker af et evt. nyt hjem. Jeg har rigtig gode erfaringer med det. Det er gratis begge steder og tager ikke mere end 10 min.

Nemt Jungletrommen
Foreslår en cal. 22 Det sviner ikke og den kommer aldrig til at savne dig.