Hvordan score man en fyr?

Hvordan score man en fyr? Yasmina
Hej alle sammen.

Jeg er en pige på tyve år, som simpelthen ikke kan finde ud af det med kærligheden, det lyder måske dybt latterligt, men kan simpelthen ikke tage det første skridt og gå over at snakke med en fyr som jeg fx synes ser godt ud, er sød osv. Og så ville jeg høre alle jer (som formentligt er klogere end mig[:)]) om I kan give mig nogle råd og tips til hvordan jeg kan fange en fyrs opmærksomhed.

Håber snart på svar.

-Yasmin

danske fyre er kedelige . Zimbabwe
de fatter signalerne for langsomt..

mens invandrere er mere udafvendte og elsker sjov..

dem skal du fange :P hvis du er til noget useriøs ..

Hvad betyder :P? ingalil
For helt at forstå, hvad du mener, vil du så lige forklare symbolet?

Hilsen

Og så undrer folk sig over anonym
hvorfor syfilis og andet import florerer.

Haha Anonym
det er en smiley, der rækker tunge [;)]

http://www.sol.dk/images/debat/smiley/embarrased.gif ingalil
Tak, jeg er i gang med at lære.

Hilsen

Nej... WENDYYY
Det er altså ikke kun indvandre der er til noget useriøst...
Mange danske drenge, er da ligeså meget med til at ville have det sjovt??

misforstået? -.-
Useriøst svar fra en uvidenende person ;)

score emre
du skal sig til ham skal vi tage hjem til mig eller dame toilletet

hej sofia
[;)][:D][f][s][l][sol][l][l][l]hej du skal tage lidt mod til dig og spørge fx om han skal noget lørdag
og find en gyser film
så sig du brug for en frygtløs mand du kan putte dig hos og du ville bede ham om det[:)]

Gi blikket Sole fyre stræber
det handler meget om du tør [;)] du skal fx gå over til ham og sige sikke smart han har sat sit hår og så snak lidt om arbejded men ikke for meget om dig selv for så synes de du er kedelig [l] gør det i en uges tid og så vis han er intasseret inviterre han dig ud [:)]så SKYND DIG inden en anden har fanget hans blik [s]

Det skal jeg sige dig. SofieV
Det er en smiley. Øjne(:)og en tunge (P). Hvis du nogensinde er i tvivl, så vend symbolet om, så kan du bedre se hvad det er:)

Virker ofte! Terese
1: Det handler meget om blikket, du sender ham. Kig på ham med øjne, der sige "jeg vil have dig". Man behøver ikke at sige noget i starten, men et enkelt blik, kan starte en hel masse! Smil med øjnene.

2: Smil. Ikke overdrevet. men kig dig i spejlet og se, hvilket smil, der klæder dig bedst. Smil til ham samtidig med, at du som sagt bruger øjene til at skabe en mere intim og personlig kontakt.

3: Vis at du er sød, men også kan være fræk. Du skal ikke virke for desperat, men spille lidt kostbar. Lade ham komme til dig på en måde, men alligevel, hvor du formår med dit smil, dine øjne og dit kropssprog at vise at du er interesseret.

4: Hold øjenkøntakt i mindst tre sek.

5: Snak med ham mes du kigger interesseret på ham. Du behøver ikke virkelig at syntes, at det han snakker om er spændende, med lad som om.
Lad ham snakke om sig selv, fyrer plejer at elske når de får lov at snakke om sig selv, og når piger interesserer sig for dem. Først når han spørger ind til dig, snakker du om dig selv, men husk, ikke for meget, og ikke så mange detaljer, hvis du ikke kender ham så godt.

6: Giv han komplimenter. ikke for overdrevet.
Eksempel: Ej jeg elsker dit smil. Hvor er du sød når du smiler. Ej hvor har du flotte øjne. Jeg er vild med dit hår. Elsker typer som dig.


Disse metoder skader i hvert fald ikke. Hos de fleste virker det. Jeg har endnu ikke oplevet, at det har slået fejl. Og jeg har rådet mange på det punkt [:)]

Held og lykke [;)]

ihhhh lullu
det vil jeg prøve[:D]

råd frem til kærligheden.... FrA MiG
hej yasmin...

ved godt at jeg ikke er 20 år men har alligevel nogle råd;D
- vær´dig selv overfor drengen/fyren.
- kig meget på ham og helst fange hans opmærksomhed.
- få på en eller anden måde drengen/fyren til at komme hen til dig(hvis du ikke kender ham, ellers går DU hen til ham.)
- fald i snak med ham!
- snak meget med drengen/fyren, uden at virke for interesseret;D(hvis det er en du kender! hvis ikke så spørg for det første om i skal mødes igen eller om hans mobilnummer)
¨
det var nogle råd, håber du kann bruge dem i det virkelige liv;D[l][l][l]

prøv bibi
prøv og være god til det han kan lide tag[:)]. smart tøj[:)][:)]

karlighed er det beste jeg ved signe voigt jørnsen
du skal bare sige sanheden og sige hvad du følder hfordi jeg ved vordan du har det sådan har jeg det også jeg kan også godt lig en sød fyr men kan bare ikke få det sagt men du skal bare sige sanheden og sige hvad du følder for ham så skal det nok verkke [;)]

hør på mig Svaren
heej yasmin du kan prøve at tale med ham osv. du kan også prøve at gøre dig kosbar Det virker og prøv at være sød og prøv at blive bedste vener med ham osv. vis du bliver bedste venner med ham kan i tale om alt ting det virker på mig og tal om hvem og hvad han kan lide og hvilken mad han bedst kan lige og du skal ALDRIG spørger ham han skal spøger dig og vis i er på en date måske hos dig så lav han livrat og tal sammen kan godt være at jeg har nogen stave fejle men skriver hurtigt og Farvel

Hilsne: Louise <3[:D]

HJÆLP Stephi
Heej! Jeg er en pige på 13 år, og er VM i at score. Det eneste du skal, er at give "Din fyr" den opmærksomhed han har brug for. Gå stille over til det sted han er (Kun hvis du ser ham), så hvis han siger hej, siger du det sammen. Så falder i, i snak og i vil mødes igen lidt tid efter :D
Fra Stephu[:)]

Hejj. Nadja Ditlevsen
Hej... der en dreng på samme alder som mig kan vildt godt lide ham men er ikke sikker på om han kan lide mig vi skal sove sammen her weekend og glæder mig helt vildt det er så kun 2'gang vi skal sove sammen sidst var det hjemme hos ham han kyssede mig på munden i'gang men det var kun et kys han skyldte mig i S P eller K nu mangler jeg bare at kysse ham men han skal kysse mig om igen for han lavede tandtekys han skulle lave et rigtigt kærlighedskys vil du ikke hjælpe mig med at få ham på krogen??[;)]

Hvordan score man en fyr? trine
Den danske casanova www.simonbdjohansen.dk er jeres redning.
Udover at undervise fyre virker hans teknikker også den anden vej
så piger der er et scorekursus til jer der!

Kommunen kan hjælpe dig Radikal
med en sagsbehandler.

Kommunen kan hjælpe dig Alex smith
Jeg kan kun snakke for mig selv som en mand på 22.

Jeg finder en ærlig pige chamerende. Jeg fandt eks en pige for nylig på mit nye arbejde da hun skulle holde som jeg faldt i snak med, og vi kom meget ind på de ting som vi kan lide og vi fik snakket lidt om vores fortid.

Hvis du eks får en fyr til og skrive til dig enten på sms eller Facebook så synes jeg det er vigtigt at du ikke altid venter på at han skriver til dig. Igen med mig selv så er jeg ved og være træt af og altid skulle skrive til den pige jeg kender for og holde en form for kontackt.

Det betyder ikke du skal skrive hver time til ham, men skriv for og hører hvordan deres dag er gået og så lidt hyggesnak i måske 30min til en time.

Og når han så inviterer dig på date og du evt skal noget andet så giv forslag til hvornår du har mulighed for en date i stedet for blot og sige du ikke kan. Som fyr synes jeg det er meget trals og skulle inviterer en pige ud 3gange før det lykkes og finde en dato.