hvordan skal jeg forholde mig

hvordan skal jeg forholde mig ikke jaloux kæreste
jeg elsker min dejlige kæreste og han er det lækreste jeg har mødt.
Jeg er gode venner med to af mine eksér og som jeg mødes med af og til. Jeg har snakket med kæresten om hvordan han har det med det og han siger ok, at han ikke er jaloux, men jeg er ikke helt sikker og har prøvet på at snakke med ham om dette, men han siger ikke noget.
jeg har lidt dårlig samvittighed over det, for jeg ville jo ikke bryde mig om, hvis han mødtes med sine eksér, men når han nu tilsyneladende er ligeglad, så kan jeg vel med god samvittighed godt mødes med eksérne.....de er jo også en vigtig del af mit liv og har egentlig ikke lyst til at sige farvel til dem pga kæresten, men omvendt betyder kæresten også meget i mit liv..

Jeg synes den er svær og er min kæreste så ligeglad som han giver udtryk for, eller vil han ikke indrømme, at han faktisk ikke bryder sig om, at jeg mødes med eksérne....

Jeg ved ikke hvordan jeg skal forholde mig ift kæresten???

nemt Tina222
Hej
Det er meget nemt.....du skriver jo selv at du ikke ville bryde dig om at situationen var omvendt......og da man skal være mod andre, som man vil have de er mod én selv, så er sagen jo klar. Iøvrigt forstår jeg ikke du kan være så indbildsk og dum, at du mener du kan byde ham noget som du ikke selv ville acceptere. Men det er vist en typisk kvindeting....bare tromle derudaf uden tanke for andre end sig selv.

- vær mod andre, som
du vil have de er mod dig -

helt enig.. simonekonebone
Jeg ved ikke om jeg er enig i at det er en typisk kvindeting, men mere en menneske ting...?

Men jeg er enig i at du bør behandle ham som du ønsker selv at blive behandlet. Dermed ikke sagt at du absolut skal sige farvel til dine x'er, men du bør kunne tåle hvis han også blev ven med en x...hvis han har lyst til det altså...

Hehe daffyduck
Ja undskyld en del stavefejl.

Jeg vil blot tillægge at hvis man læser her og tilfældigvis ikke har noget at bruge sommeren til, men gerne en bil, ja så minder marielyst altså meget om at være "guide" som man ser det sydpå i TV.

Så hvis der skulle være en her som har "tid" til at tilbringe sommerhalvåret i marielyst så og har en bil og mangler en makker til det, så er det "tid til at rykke" snart, tyskerne og københavnerne, (og ejerne kommer snart).

Bare rolig jeg har kontakterne og kan oplæringen i det hele, det kræver ikke meget mere end at du er frisk, gerne har egen bil og kørekort, og er villig til at have en sommer - ganske vidst på job, men hyleskæg allivel uden at blive ruineret ;)

Det er som sagt en klar fordel hvis du kan stille din egen bil til rådighed (du får så gode penge til benzin osv) og skal du bruge sprinkler osv så bliver det også dækket.

Jeg forestiller mig naturlig vis at vi bliver enten 2 eller 4, hvor jeg så er den ene, og vi så har et hus som passer til helt gratis, andet end lige mad og sådan noget, men 0 kr i el og husleje og sådan noget, eller hvis man vil have "hygge i pejsen" om sommeren må man sgu også lige betale selv.

Men er vi 3 eller 4 må 2 af os have bil, og jeg er ikke en af dem, til gengæld er jeg uddannet inden for det med pool og spa så det finder vi nok ud af. Der plejer at blive travlt dernede! Så hvorfor ikke? Alle "normale udgifter" dækkes - altså benzin og gratis husleje, og har man en særlig "besværlig" opgave kan de finde på at give en gratis restuatant tur "på firmaet"!...

Vil nogen med? Eftersom det næsten som er som at være guide i syden, er 18- 30 årige at foretrække men der er absolut ingen kønsdiskriminering!, og skulle du være 35 eller 40 så holdt dig ikke tilbage, heller ikke hvis du ikke taler perfekt dansk, Det er ligeså fint en blanding af alle folk som kan både tysk, engelsk, svensk, norsk, og nogen gange endda japansk XD) Det er ikke et krav men jo flere sprog du kan bare sådan nogen lunde jo bedre. Man kan klare sig med dansk og nogenlunde engelsk, og der er en hjælpetelefon hvis man skulle møde nogen som absolut kun kan tysk eller fransk.

Så har du brug for en sommer, hvor du både tjener penge og har det sjovt? - Ja det det kan godt være du skal skure toiletter efter en tysker, men alle de oplevelser du alligevel får er det hele værd, det ved jeg efter 3 år. Det kan godt være det lyder ulækkert at rense andre folks toiletter men det ER faktisk ikke være end at rense ens eget - det er jo bare lort - men kort....

Det er sååååå fedt nå ens "firmatelefon" siger: Bare gå på en valgfri restaurant - bare husk kvittering... godt gået!..."...

Såhh hvem vil med?

min kæreste har jo ikke jaloux kæreste
også pigevenner, især en som han tager ud at spise sammen med, går i byen med, hjælper med praktiske ting osv og han har været meget lun på hende engang, men ikke været i seng med. hvorfor skal det altid blive mere besværligt, så snart man siger man har været i seng sammen, er det at man psykisk er lun på en ikke lige så slemt...

Min indstilling er gennerelt også sådan, at man skal være mod andre, som man selv vil have de er mod en, men når kæresten åbenbart ikke har noget imod det, han siger selv, at han ikke er jaloux anlagt og at det er længe siden han har været lidt jaloux, så han er ikke til at blive klog på. Jeg har sagt til ham, at hvis han h må han endelig sige til, for jeg elsker ham. Men omvendt har jeg det også sådan, at han jo selv mødes med sin gode veninde og hende kunne han aldrig drømme om at holde på afstand for min skyld.

mon ikke han er klog nok etellerandet
til at indse at han også skal cotte kontakten til sine eks'er

det kan du godt glemme ALT om etellerandet
det ville aldrig gå, hvis I holdte kontakten til jeres eks'er.

1) gør mod ham som du selv ønsker at du selv skal behandles.

2) jalousie en grim ting

3) i et forhold er der opture og nedture. En undersøgelse, var det Politiken?, jeg kan ikke huske det. Men det med at gå tilbage til sin eks og holde kontakten til ham/hende er videnskabeligt undersøgt. Det er sådan, at når man mangler noget i sit nuværende forhold, så tænker man på sine gamle forhold, hvor man fik det man manglede. Det betyder ikke at man elsker sin gamle flamme og kun 10% af de forhold, hvor en i et forhold gik tilbage til sin gamle kæreste holdt. For restens vedkomne ødelagde det et forhold, som ellers var velfungerende.

Det korte af det lange er, at det ville aldrig gå, hvis I blandede eks'er ind i det. Og det gælder selvfølgelig jer begge. Så hvis det er din indstilling, så synes jeg ærlig talt, at du skulle droppe din kæreste, for I spilder bare tiden.