Hvordan undgår man sine medmennesker, sveland?

Hvordan undgår man sine medmennesker, sveland? ftg
Man kunne for eksempel gå over på den anden side af gaden. Sådan er der nogen der har det. De går hele tiden over på den anden side af gaden.

I vælger jo selv vejside...... naturelsker
I går jo selv på den anden side af gaden, eller skynder jer der over. Hvis der kommer en udstødt gående, på samme fortov som jer. Så enten så slår i skygklapperne ud,og lader som om i ikke ser vedkommende, ellers så er der lige noget, ovre på det andet fortov "i lige skal se". For nej, uha da. Det ville ikke være godt, hvis i kom jeres medmennesker ved. I er da selv de første til at vælge vejside.

.Jeg kan selvfølgelig kun svare for mig selv ftg
-men hvorfor skulle jeg gå over på den anden side af gaden? Det ser jeg ingen grund til.

Netop naturelsker
ftg:) det glæder mig da, hvis du ikke styrter over på den anden side, af vejen når du en tidlige j.ver. Men, jeg ser det desværre tit selv, at mange j.v. straks hopper over på den anden side, når jeg kommer gående. Men det kan selvføldig godt være et tilfælde -men når det sker gang på gang, så tror jeg ikke at det er tilfældig at de skifter fortov. Har også hørt det fra andre at de har haft samme oplevelse...
Men jeg skal selvføldig ikke skære alle j.ver over en kam.
Og en af de gode ting ved dig ftg. Det er at du alligevel svare på mine indlæg/spørgsmål selvom du ved at jeg er tidligere j.ver. Det kan jeg godt lide dig for. For egentlig så må du jo ikke kommunikere med tidligere j.ver.

Venlig hilsen naturelsker

ftg - I går jo over på den anden............................ jalmar
.............side, da I helst ikke vil møde en af dem DU kalder kriminelle, som jeg kalder endelig er Personen kommet til fornuft!

Men mænge jer med Pædofile m.fl. kan I godt, bare pesonen har sagt nej så er sagen jo Bøf!

Met det går jo ikke altid som i vil have det, hvilket dette er endnu et bevis på:

http://www.silentlambs.org/dojwprotectcm.htm

Og ja, jeg tror mere på hvad der står på denne hjemmeside end hvad du prædiker!H.
J*