Hvordan undgår vi krig.

Hvordan undgår vi krig. poulerik9
Det er da ikke så svært.
Gør som der bliver sagt, ham der står med et gevær, forlanger at få dine penge og din bolig giv ham det, når han så har fået det er han glad.
Men dersom han uden vidre, har fået hvad han ønsker og vi slipper for krig, vil han måske have mere, hvad med lidt sexuel ydelse, sørg for ham så undgår du krig, det går da godt hvis ikke ham med geværet mangler noget, må han da værre glad.
Er det vi skal gøre?

Venstrefløjen må kunne svare. poulerik
Jeg har ikke løsningen, men er det ikke typisk dansk vi bøjer hovedet, ja vi må ikke gøre modstand.

Nah nah Palle Hedder
Det hedder sig godt nok, at de der står i butikken skal udlevere pengene og danne sig et godt signalement af røveren, for at minimere fysiske skrammer.

Men hvis stater benyttede samme filosofi overfor terrorister, så ville antallet af disse garanteret eksplodere. Der er man simpelthen nødsaget til at være hård mod hård.

I bund og grund handler det ikke om, hvorledes vi behandler de kriminelle. Det gælder om at skabe en verden, hvor ingen har behov for eller lyst til at være kriminel/terrorist.

Religion er vel nok den største hindring for dette, men også den ulige fordeling af verdens goder er en medvirkende årsag hertil. Men så længe så mange i den vestlige verden bruger det meste af deres tid på at tænke dybe tanker om, hvorledes de kan gøre sig selv personligt mere rig, er det svært at komme problemet til livs. Samt at menneskene i de arabiske lande ikke vil bøje af på sharia-principperne; så er der et godt stykke vej til den globale fordragelighed.

Nej det vi skal gøre er anonym
at undgå at han havde et gevær.
Våbenindustrien og lande som finansierer den er ondskaben selv.

Man starter vel... :-)
med sig selv, men så længe der er to mennesker på denne klode vil der være krig. Man kan spekulere over hvad vi mener, når vi kalder os for intelligente....?

krig kan ikke undgå's fettelise.
lige nu i dette øjeblik er der over 100 krige igang i hele verden, sex og en gammel bolig er ikke nok, glem ikke de korupte lande, og de enormt fattige indbyggere.

rejs ud i verden og se det for dig selv, idag har vi her i landet nabo krig, fordi katten har skidt i naboens blomsterbed.

krig vil aldrig stoppe, kun i Danmark, fordi vi havde en regering der overgav sig til nazisterne, vi sænkede selv vores egen flåde, og landmændene tjente fedt på at sende smør og kød til fronten, medens mange danske måtte sulte, har du ikke læst om storbyernes fattige sultne børn, som blev sendt på landet for at blive fedet op, efter krigen_besættelsen.

kun synd at vi fik sønderjyderne tilbage, de er stadig tysks sindede, og de vågner stadig tidligt, for at se om grænse overløberne, har tabt noget.

Rigtig godt sted at begynde dulkis
..*SS*

du har ret. Nah Nah 2.
religion er den værste årsag til vold og krige, idag har fraskilte også krig om familiens kæledyr, for 50 år siden, var en hund kun en lænkehund, i hele sit liv, heldigvis er vi blevet mere humane hvad det angår, men i Grækenland er dyreplageri stadig normalt.

i Grønland hænger man stadig hunde 3 gange, for at pelsen skal stritte, så de kan bruge skindet til tøj, ikke fordi de behøver at gøre det mere, men fordi det er en tradition.

måske vi også skulle hænge de kriminelle op 3 gange, nej, tænk på al den tortur der findes, jeg syntes bare, at det er uretfærdigt at nogle bliver dømt til 8___12 år i fængsel, og ugen efter er de hjemme på familiebesøg.