hvordan vænner man katte til en 9 måneders hvalp?!

hvordan vænner man katte til en 9 måneders hvalp?! balto
hej
vi har en dejlig lidt ulydelig hund på 9 måneder ved navn balto.
vi har næsten lige fået ham og vores katte har aldrig været vanne til hund. men han er deriomd van til katte, så han vil jo gerne lege med dem. men det vil de ikke.
mit spørgsmål er hvordan vænner vi kattene til balto (hunden) ?

p.s : hvis vi ikke kan gøre noget ved det må vi aflive ham [:(][:*(][:O]


Hilsen en bekrymret ejer.

Hund og kat Anonym
Jeg tror de bare skal vænne sig til hinanden. Tror ikke DU kan gøre noget for at de vænner sig til hinanden, det skal hun og katte selv finde ud af. Du kunne måske, hvis det er mugligt, holde dyr inde , et par dage, (hund skal selvfølgelig luftes). Sådan gør man med katte når de nyanskaffet, så de kan vænne sig til menneske og omgivelser, så hvorfor ikke prøve det, for at vænne hund og kat til hinanden.Pøj Pøj med det.

kat og hund dyreven
Hejsa

Jeg har en hund og har lige fået en ny kat. Og det kræver tålmodighed...
Katte er sjældent begejstret for hunde til at starte med. Men med tiden vænner de sig til hinanden. Lad dem klare de små problemer selv, det skal nok komme...
Held og lykke med det!

Det tager tid Millepigen
Tillykke med det nye medlem.

Du skal ikke være så bekymret, det tager tid.

Jeg har selv to katte og en hund, min ældste kat var bestemt ikke glad, da jeg kom hjem med en hund, han kiggede på basse som om, det var det værste kræ, der kunne komme ind i vores hjem.

I dag sover de sammen, men det skal lige siges, at han gider ikke og lege med basse. Min yngste kat kom til efter basse, de begge meget glad for hianden, og de leger sammen.

Det er vigtigt, at I ikke glemmer kattene, sørg for at de stadig får masser opmærksomhed.

Det tager noget tid, men det er det værd.

Held og lykke[;)]

Mille

tak balto
tak for hjælpen jeg ville håbe det ka lade sig gøre hen af tiden [;)]

Flere forslag lillefrk
Vi fik ført den ene kat, så den anden kat et år efter og et år efter kom skrumlen af vores hund ind i vores liv. Hunden har aldrig mødt katte før, hun er tidligere misrøgtet og ½ amstaff oveni - jeg var et nervevrag den første uge. MEN.

Så begyndte jeg at slappe meget af, den ældste af vores katte (Hendes højhed Dronningen) så sit snit til lige at vappe hunden et par på snuden da hund kom lidt for tæt på hendes mad, meget meget panik og en rystende hund kom ind i stuen og lige siden er det gået mere eller mindre glat. Hunden vil stadig gerne enten have våd snude i rumpe på mis eller have stirre konkurrence, men jeg har en klar fornemmelse af at sålænge jeg bevarer overblikket og får brudt seancen op når jeg kan se på katten at nu har de fået nok - så går deres samvær rigtigt godt. Der er stadig sammenstød - især når kattene skal ind af vinduet og hunden insisterer på at sige hej, eller når hunden er 100% sikker på at lillemissen er centimeter fra at fortære kødbenet. I de situationer bliver hund venligt men bestemt sat over på kurven og jeg sørger for aldrig at vise hende min eventuelle frustration.

Med tiden lærer de det og katte er bestemt ikke blege for at slå fra sig [;)]