Hvordan var din fødsel?

Hvordan var din fødsel? den lykkelige mor
jeg har 2 dejlige børn på 5 og 7. Selve fødslen af min første datter var noget af de væreste, jeg nogensinde har prøvet. Det var en meget voldsom oplevelse, og jeg var meget tæt på at dø, da jeg havde mistet meget af mit blod. Fødslen af min anden datter forløb helt fint, og den var overstået meget hurtigt!
Hvordan var din fødsel?

Den første var dødfødt. anonym.
Mit første barn var en dreng,dødfødt.Jeg havde veer i 2 døgn.Barnet var allerede død inde i mig.
Det var noget af det værste jeg har oplevet.Det var som at føde en isklump.Jeg fødte helt naturligt,da lægerne ikke turde lave kejsersnit grundet infektion fra det døde barn,da barnet allerede var ved at gå i forrådning,og at jeg havde svangerskabforgiftning.Det er mange år siden nu.Har siden født 2 dejlige velskabte drenge,og der gik fødslen bare rigtig fin.
Mit dødfødte barn,døde på grund af den forgiftning.Selv anede jeg ikke at barnet var dødt inden i mig,Lægerne ville skåne mig for at sige sandhenden,af skræk for jeg kunne gå helt amok.Jeg så ikke barnet efter fødslen,det blev mig frarådet af lægerne.Barnet ligger ude på Bispebjerg Kirkegård i de ukendtes grav.

Hvis jeg skal være ærlig Anonym
Jeg husker ikke min fødsel!

Det gør jeg heller ikke bagklog43
Men min mor har fortalt at det gik godt og jeg var ude på 20 min.
Men som sagt så husker jeg intet.

De var gode dr100
Første gang tog det 26 timer, anden gang (6½ år senere) 12 timer.

Begge gange fik jeg ikke noget smertestillende, så det gjorde saftsusme ondt, men var ganske udramatisk - heldigvis :-)

Sender dig et cyperkram dr100
Trist historie. En forfærdelig oplevelse.

Dejligt, du har fået 2 raske drenge, selvom de selvfølgelig ikke kan erstatte dit første barn.

Mange julehilsner og tanker
dr100

fødsel nmk
Min ældste søns fødsel var et mareridt. Han sad fast, jeg havde mange smertefulde og konstante veer i 10 stive timer, inden han blev forløst med en sugekop. Anden fødsel var vidunderlig. Ganske få timers stille og roligt arbejde (jeg vidste knap jeg var i fødsel!). Ok, den allesidste time kunne jeg mærke veerne, men slemt var det ikke. Kunne sagtens holde veerne ud uden bedøvelse af nogen art og slappede godt af under dem. Det er vigtigt at kunne slappe af ellers forstærkes smerten.

Jeg husker den ikke helt :-) m33
Andet end at nogle glemte at hive i mine ører, så de sidder for langt nede, hvilket ser fjollet ud, når jeg skal have en ellers smart vinterhue ned over ørerne :-)

Ellers glæder jeg mig til, gerne indenfor en overskuelig årrække, at overvære mit kommende barns fødsel :-)

rædselsfulde jordemødre mor til to *S*
desværre, første fødsel var så rædselsfuld at jeg bagefter overvejede at indklage det sygehus for menneskerettighedskomissionen for "tortur" pga. manglende og ikke adækvat smertelindring, og for dybt uprofessionel håndtering af fødselsforløbet fra en ung jordemoders side.

Paradoksalt nok foregik fødslen på det hospital i danmark, hvor to fødselsoverlæger har forsket og konkluderet at epidural bør anvendes i langt flere tilfælde og også langt tidligere i fødselsforløbet end normalt i DK. Den jordemor jeg havde gik ind for visualisering af smerter... Det hjalp som en skrædder i helvede :o(
Og efter 22 timer med stærke smerter, heraf 12 med ekstreme smerter (i flg. en anden fødselsoverlæge der senere gennemgik journal og forløb med mig) fik jeg endelig en ældre jordemor, der satte en stopper for mareridtet og gav epidural omgående. Og så ku jeg føde.

Anden gang hvad jeg en jordemor der havde arbejdet i afrika, og der har de åbenbart ikke adgang til smertelindring, og det mente hun heller ikke jeg skulle have trods at det i journalen var efter "ordre" fra fødselsoverlægen, at jeg skulle have det straks jeg bad om det. Så det blev også et mareridt i smerter, men heldigvis i få timer (4).

Jeg vil gerne ha flere børn, men de skal fa"¤" (ja, undskyld) ikke fødes med en dansk jordemor!

Hold da op jeg føler mig heldig Dulkis**
3 børn og 3 "fornuftige" fødsler.

1. gang 15 timer og med pethedin - godt stof, som er afskaffet.

2. gang 3 timer (av) uden bedøvelse FORDI jeg var andengangsfødende, - åh jo jeg kunne få lattergas, men det kan jeg ikke tåle, så jeg hoppede over.

3. Gang 6 timer og uden bedøvelse - men fødte iøvrigt i en sækkestol, hvilket jeg syntes var helt genialt.

Børnenes far var med og vi havde en stue for os selv med musik og dæmpet belysning og kunne være i fred det meste af tiden - så det var rigtig fint.