hvordan ved jeg om han er interesseret?

hvordan ved jeg om han er interesseret? forelsket i den forkerte
Jeg kan simpelthen ikke finde ud af om han er en lille smule, meget eller slet ikke interesseret i mig.

Jeg har kysset med han en gang (meget kort) og vi er begge i forhold. Det værste er bare at han tænder mig vand vittigt meget, jeg kan ikke få ham ud af mit hoved og det gør næsten ondt inde i kroppen når jeg tænker lidt for meget på ham. Og det kan til tider være svært at lade være. Jeg ser ham næsten hver dag på arbejdet og vi har ofte øjenkontakt, men jeg tør heller ikke kigge for meget !! "Tænk hvis han nu tror at jeg er interesseret hvis han ikke er".

Jeg taler nogle gange kort med ham og det handler oftest om ham. (Jeg sluger alle ord råt).

Hvordan ved jeg om han er interesseret i mig?
Dette har stået på et par måneder nu.

Måske er jeg blevet forelsket i den forkerte ellers søger jeg måske bare lidt spænding. Er meget forvirret og tænker for meget på ham.

Har du et godt råd? Så hjælp?

hvad med icarus
din fyr?? elsker du ikke ham?? vil du miste ham??

er du intraseret i en anden bør du vel inde det inden det kommer for vidt.

gør det noget han ved du vil have ham? den anden fyr altså... hvis du vil gøre noget ved det?

Tell him! The Man
Fortæl ham det! Ved godt det kan være svært, men når det er overstået vil det hele være nemmere, uanset hans svar, og så kan du komme videre.

Hvis der er lidt "cojona´s" i ham, vil han have forståelse for hvor meget det kræver at få det sagt, og behandle dig med respekt, uanset om han kan gengælde følelserne for dig. De fleste har prøvet at være i din situation... selv vi fyre!

tjaae megaspiller
du skal nok tænke dig ekstra om inden at du går til bekendelse over for ham. for gengælder han dine føelser hva så. så har du et problem. du er jo i forhold og er du klar til at skippe det for en flirt. men jeg tror du snart skal handle for din fyr må da også ha lagt mærke til at du kan virke fjern. fra tid til anden og på et tidspunkt vil han stille spørgsmål. ja føelser er noget svært noget og nogen gange handler vi før vi tænker...

forelsket medsøster
forelskelse og tiltrækning mellem mennesker er en del af hverdagen, og skal ikke føle mere end det den gør. Vi har alle brug for bekræftelse og tager ingen skade af at kigge på andre. Lad være med at "gå videre", måske skal dit eget forhold til revision - har du tænkt over det?
Mange forhold bliver lidt "kedelige" i længden. Vi skal selv sørge for at holde gang i vores forhold/ægteskab, så følelserne ikke "ebber" ud.
hilsen
en medsøster