hvordan ved man

hvordan ved man Anonym
hej forelsket eller "bare" meget hede følelser.
En fyr jeg har set fordi han arbejder hvor jeg bor, vi er rendt ind i hinanden i ny og næ kommet med sjove bemærkninger til hinanden. Nu er vi så blevet mere alvorlige de sidstre par dage har vi snakket rigtigt godt. (jeg er gift synes ikke det er et dårligt ægteskab vi har børn og har kendt hinanden i 15 år, jeg mangler ikke spænding i mit liv og har næsten alt hvad jeg skal bruge)Nu er mine følelser barekogt totalt over han er bare vanvittig sød, jeg ved ikke hvad jeg skal stille op har bare mega meget lyst til at give ham et stort kram men ved selvfølgelig at det er noget fis. hvad sker der med mig.

Du keder dig jens261
i dit ægteskab, du skal ha' sat fut under både det, og også ægtesengen, for du er igang med at lege med ilden, en leg du meget nemt kan komme til at fortryde bittert.
Så lad det være med et HEJ.
Og så dyrk din mand, giv ham et los mm, det samme skal du gøre ved dig selv. glem alt det andet, ja gud er det spændende, men det er meget farligt, og prisen er ALT for høj.

Det hedder forårskåd dulkis
- på dansk.

- Lad det blive ved en forårsflirt, ingen hankypanky i hjørnerne. Det ødelægger også det hele.

åb'n du bare for bolledåsen. qwq
den tager ikke skade af at blive brugt, og faktisk er kvinder altid klar til sæx.
du kan bare give din mand skylden, og sige at han ikke lever op til dine forventninger.

dine forudsætninger var anderledes da din mand var så dum at gifte sig med dig, dengang vidste du ikke at sex var vanedannende, og at du nu bliver tændt af en lækker smilende fyr.
enhver mand vil forstå dine frustretioner, så hvis din mand ikke kan forstå dine nye følelser, ja så er det hans problem, forbered ham på skilsmissen, så han ikke taber ansigt over for familie og venner.

Kom i gang anonym
med det kram. Sig til ham at nu vil du gerne ha et kram.
Som der bliver skrevet, åbn for din bolledåse, den er til for at blive brugt.
Det kan være din fremtid det gælder, ta´ham ....nu jo før jo bedre....du fortryder
hvis du holder igen.....måske er han super god til at elske dig.
Hvis ikke..... så gå hjem og hold bøtte......happy sommer