Hvorfor altid drikke hjernen ud?

Hvorfor altid drikke hjernen ud? Nadia..
Min kæreste på snart 31 synes stadig det er sjovt at drikke hjernen ud. Han går ikke så meget i byen mere, men når han gør så drikker han også gerne så meget, at han har voldsomme tømmermænd dagen efter. For så vidt er jeg ligeglad, men jeg begynder at blive ked af det, når han gør det aftenen inden vi har aftalt af have en dag sammen. Vi har begge meget travlt og det er ok (vi bor ikke sammen), så når vi har en dag sammen vil jeg også gerne have at han er tilstede mere end hvad han er med tømmermænd. Jeg er meget glad for ham, men jeg kan mærke at hans selvskab begynder at kede mig, fordi han altid er tømmermandsramt. Vi kan ikke rigtig lave noget og det er sjældent ham der foreslår noget. Jeg tror han synes det er godt som det er nu.

Det er ikke fordi jeg vil have der skal ske noget hele tiden, men forholde behøver ikke at gå i selvsving. Vi skal heldigvis på en lille ferie her snart, så må vi se om det kan blomtre lidt op igen. Følelserne er ikke forsvundet for ham, men jeg keder mig bare!

Er det mig der er gal på den eller hvordan løser man det bedst muligt. Han kan godt være lidt følsom, så det skal helst ikke for hårdt ud[:)]

Andre piger herinde der oplever det samme eller har gjort?

Der må være noget galt med hans drikkemønster AnonymQ
Noget tyder på, han ikke kan holde igen, når først han er gået igang. Der er noget der tyder på, han "laver plads" til at fodre sin djævel (spruttrangen)

Selvfølgelig er en tømmermandsramt mand kedelig. Problemet er han nogle gange udvikler sig til at være alt for underholdende.

Håber da ikke for dig, I skal et sted på ferie, hvor sprutten er billig. Det kunne blive noget af en frustration.

Tror han har svært ved at holde igen mig igen
når han ført er startet.

Og vi skal til Barcelona og der er noget af sprutten billig, så skal nok lige holde et vågent øje med ham, hvis vi skal have noget ud af ferien. Problemet er også at nogengange får han tømmermænd af ingenting. Jeg kan sagtens drikke det samme som ham og have det fint bagefter, hvor han er helt ødelagt dagen efter. Jeg forstår det ikke.

Det værste er, at min tdligere kæreste var på samme måde. Han kunne simpelthen ikke tåle alkohol, kunne i stoppe og var helt færdig hele efterfølgene dag.

meget nemt... Redderen
din kæreste, tror han kan drikke som et hul i jorden, men det kan han heller ikk og så synes jeg du skal fortælle ham det, konfrontere og sige at selvom du drikker lige så meget som ham så, har du det jo ikk dårligt, det er skam ingen skam i ikk at drikke sig hjernelam, det kan skam sagtens også være sjovt. Min kæreste har det f.eks. helt fint dagen efter, vi sover til en 10 12 stykker også selvom vi er kommet hjem kl 8 om morgen, og så står vi op og hygger os og slapper af :) <3

så jeg synes personlig du skal konfrentere ham, det for du det bedst med :)

Det skyldes hans lever ikke arbejder optimalt AnonymQ
Han burde aldrig drikke mere end 5 genstande ad gangen og altid med rigeligt vand til, så hjælper nyren.

Hvis i har det sådan nu... flaks
Hvis i har det sådan nu...
Så forestil dig ham, om 2 år eller den dag i eventuelt flytter sammen. Hvis det er på tale. En alkoholiker ændre ikke adfærd før han/hun har kuglen for panden.
Jeg vil meget alvorligt overveje om jeg overhoved har en fremtid med en mand der ikke engang kunne lave tid til mig. Altså lade være med at drikke dagen før jeg kom.

Næste gang jeg kom til ham og han var "lam", ville jeg tage hjem. Og det var uanset om det er fra Skagen til Sønderborg. Og noget tyder på han ikke rigtig gider dig. Når det altid er dig ser skal hente og bringe. Du bliver jo nærmest alene mor, hvis i får børn. Og børnene lære virkelig noget af deres far. Juhu, hvilken rollemodel.

Nå, men jeg synes du skal tænke lidt længere fremad end den næste ferie. For vi mennesker har fastlåst vores adfærd når vi runder de 18 år. Det vil sige finder du en kæreste med et misbrugsproblem. Så er den næste det sikkert også. Du er nød til at ændre dit eget mønster før du kan være tilfreds med kærsten du finder. For du vil uværgeligt tiltrække misbrugere.
Du må mene at(ubevist) at du hjælper dem. Men det gør du ikke, du støtter dem bare i deres liv.
Og du kan i hvertfald ikke forvente de skal gøre dig glade, de har et problem der rækker længere end deres kærlighed til dig.

Han drikker hjernen ud på jeres ferie. anonym
God ferie.

Fandt du ham på en bytur ? hader druk
Samt din x-kæreste ?

Lyder i hvert fald som om, du kun finder mænd der drikker...

Oh my God...for min skyld burde såvel krudt som alkohol aldrig være blevet opfundet...................................og ecstasy - og hvad man ellers tilbyder kunderne, for at gi dem aktiv dødshjælp uden at ryge i fængsel...

Man har det da også ganske glimrende i en beruset tilstand - hvor man tør kysse de forkerte pigermænd - men glæden varer kort, eftersom det næste morgen føles som om, man havde fået kemo-terapi...