Hvorfor altid så sur ?

Hvorfor altid så sur ? fantasten
Hvorfor brokker vi os altid ?

Hvorfor ikke stoppe op en gang i mellem og kigge på det vi har og nyde det, fremfor at fare efter nye materielle goder ?

Det går ufatteligt godt i dagens Danmarks, ikke for alle men for en stor del, men hvorfor så ikke nyde det fremfor altid at se på livets negative sider ?

Har du haft en god ferie, ja men det var nu for varmt, ikke noget med kanon vejr super ferie batterierne er ladet op, nej

opfordringen for alle jer der er derude, prøv bare en enkelt dag at smile til dine medmennesker, fortæl konen/kæresten at du elsker hende eller ham, kys dine børn (hvis du har nogen) og fortæl dem det samme.

Tal kun om de gode ting, forsøg ikke at sige noget negativt, kun positive ting (og ingen ironi)

Se om det har nogen effekt på dine omgivelser og gør så op med dig selv om det var noget du burde gøre lidt oftere...

ha en god dag...

Jamen det var da et godt....................... jalmar
.............Indlæg, men der er altid et men, Jehovas Vidner er 100% overbeviste om, at deres forslag om at blive medlemmer hos dem, er det mest positive i denne verden ??????????

MENS jeg synes, at samme medlemskab er det værste der kan ske for et menneske, og derfor det mest negative i denne verden.

Det vil sige, når jeg "rakker ned" på JV, mener jeg det er virkelig en Positiv ting, og JV synes det er noghet af det mest Negative de ved!

Så Kære Fantast hvad er positivt og hvad er negativt i ovennævnte?


Med venlig hilsen

jalmar

jalmar, du synes.... Birgerx
citat:
MENS jeg synes, at samme medlemskab [af JV] er det værste der kan ske for et menneske, og derfor det mest negative i denne verden.
citat slut.

For mig kommer det snarere på næst sidstepladsen.
På sidstepladsen kommer Islam - at være eller blive muslim.

Men tilbage til emnet: det er helt rigtigt at vi skal BESTRÆBE os på

- at gøre positive ting
- at sige positive ting
- at TÆNKE positive tanker

Og det mener jeg godt vi som mennesker kan gøre uden at lukke os selv inde i en sukkerovertrukket osteklokke. Det kræver vi bruger den sunde fornuft og dømmekraft (= ikke fanatisk) til i retfærdighed at turde udtale (positiv?) kritik af løgn, usandheder, onde gerninger og indoktrinering.

så for s.... fantasten
stop lige op de herrer, johova, muslim, kristen, katolik, buddist eller hvilken trosretning du så end måtte have.

Det som i begge gør er at svine til, fremfor at trække på skulderne, gå uden om johovas vidner og lade være med at tale diskutere religion med den førstkommende muslim.

Det var ment som en generel betragtning, prøv at se verdenen som noget positivt, det kan jo være at det giver plusser på kontoen i sidste ende fremfor at være en mavesur person, der kun kan se det negative i livet.

Hej Birgerx - jeg kan sagtens.................. jalmar
...............følge din argumentation, men jeg giver dem nu en samlet sidsteplads, da de når man studerer dem nærmere, ligner hinanden utrolig meget, hvis man undtager den floromvundne retorik, som Muslimer har for vane.


Alle andre end dem selv skal dø, med mindre man melder sig under deres Tro, med hud og hår. --¤-- Færdig basta!


Med venlig hilsen

jalmar

Fantast - hvis du så en .............................. jalmar
.............blind person, styre direkte mod afgrunden på et bjerg, Ville du´så bare se stille til, fordi netop den udsigt og stilhed var så betagende, eller ville du styrte hen og afbøde Personens snarlige død??Med venlig hilsen

jalmar