Hvorfor blev jeg pludselig medlem af "klubben"?

Hvorfor blev jeg pludselig medlem af "klubben"? "medlem" af klubben
En perfekt dag, Ungerne er lagt, manden på kursus hele ugen, ahh sofaen og en god bog. NEJ. Telefonen ringer og en kvinde siger at jeg skal få min mand til at stoppe med at sende smsér når han er på kursus. Hun har sagt det til ham flere gange, men nu bliver hun nødt til at be mig om det.... Øhhh hvad??? HVEM er du? Ja det var så hans "frisør" der har klippet ham nogle gange for nogle år siden. Sidste gang 1 uge før vores bryllup. I samtalen kommer det også frem at de da lige har været en tur i kanen sammen. Hele min verden vælter. Pludselig er jeg meget alene.
En sms til manden om at han er en kæmpe idiot, og hvad han dog regner mig for.....????
Ringer tudende til min veninde som desværre er på job.
Min mand kommer hjem fra sit kursus 2 timer senere.
Undskyld er hans første bemærkning. NEJ. DET er bare ikke godt nok. Det kommer frem at det er sket 2 gange med 2 forskellige. MEN siger han, det er 3,5 og 3 år siden og jeg har ikke gjort det siden....
Her troede jeg vi var lykkelige.
for 3 år siden blev vi gift og havde 2 små børn....
GUD hvor jeg bare føler mig dum og naiv.
Her gik jeg og stolede 100% på min mand, og pludselig er min verden sunket i grus.
Det er ikke kun den fysiske utroskab, det er også ALLE smsérne gennem langt tid.
Jeg er da bare den dummeste naive kvinde i DK.
Jeg har inddraget hans mobiltelefon. Og han lover bod og bedring.
Jeg elsker ham, men jeg ved ikke om jeg kan glemme.
Hvad nu hvis det sker igen? Hvad nu hvis dette kun er toppen af et isbjerg? Ja et isbjerg som allerede er begyndt at vælte. Kommer der mon mere?
Lige nu fortsætter vi, for vores 3 børns skyld.
Så må jeg se om jeg kan tilgive..... DET sker bare ikke for mig...... Jeg kan stadigvæk ikke tro det.... Sådan er min mand ikke....... Hvorfor er han et svin som alle de andre?????
I 2 dage har jeg været medlem af "klubben". Hvor ville jeg dog ønske at denne klub ikke eksisterede......
Hvordan kommer man videre?????

Han vil glemme, jeg vil snakke.....

Det sker bare ikke for mig...........

'Jeg har inddraget'..... Roberto Fuck Larsen
Du har 'inddraget' hans mobiltelefon......hahahahaha!!!

- hvis du var min kvinde, ville jeg bolle ALLE andre end dig !!!!

??? Mmmmalou
Hvad er det dog for et hjernedødt indlæg at komme med. Har din mor aldrig nogensinde lært dig at har man ikke noget godt at sige skal man bare holde sin mund???
Hvad er det lige du oppe i dit twistede hoved mener at debatstarter kan bruge til at "du ville bolle alle andre end hende???? Du er jo syg i hovedet ven.

Til dig debatstarter:
Jeg ved godt medynk ikke gavner nogen som helst men jeg kan sagtens sætte mig i din plads. Var jeg dig, havde jeg på ingen måde fortsat for børnenes skyld. Det er meget muligt at du/i tror det gavner dem. Men du vil ALTID ha i baghovedet hvad han har gjort og vil måske også ubevidst sørge for han ikke glememr han sårede dig. Og er jeres børn virkelig fortjent med en mor der ikke er glad inderst inde og en far der lever med dårlig samvittighed?
Det skal lige siges jeg på INGEN måde råder dig til at forlade din mand, jeg fortæller dig bare hvad jeg ville ha gjort.

Større idiot SBR
end dig skal man lede længe efter Fuck Larsen. Hjernedød og dum. Drøm du blot videre om at "bolle nogen"

3 år bare mig
skriver du flere gange...

Med andre ord, har han ikke gjort det mens i har været gift og fået børn?

Forventede du en moderne mand skal være jomfru?

Han har trods alt valgt at blive og få 3 børn med dig

Tilgiv og kom videre i stedet for at have ondt af dig selv.

til bare mig. mig igen
Næ næ. Han må da have haft alle de partnere han ville inden vi mødtes.
Nu er det bare de færreste der gifter sig ved første møde. Vi har været sammen i 9 år og vores børn er 5 år, 4 år og 1 år....

NETOP! herete
Det er hele denne selvretfærdige attityde, hvor mange kvinder nærmest er en slags oppasser for deres mænd [:(] jamen de mænd MÅ selvfølglig føle sig fristede til bryde ud af denne drengemandsrolle og være drengerøve, når moar ikke lige er i nærheden...

Nej prøv at se indad alle jer der bedrages - hvad har I givet af jer SELV af jeres hjerteblod for den I siger I elsker så højt.

Kan kun sige at jeg var utro, fordi der var PLADS i mit hjerte. Min mand er den mand jeg elsker, alligevel var der var et rum i mit hjerte som min mand havde glemt at udfylde/ikke var opmærksom nok til at værdsætte.

Hvis der er plads for andre i ens hjerte, ja så skyldes det ofte at der plads - find ud af hvorfor!

Under alle omstændigheder skal man give sin partner FRI og kun kræve kærlighed som kommer af sig selv. Får man den ikke bør man enten bryde ægteskabet, eller finde på noget andet. Det kan aldrig være den andens skyld, hvis et forhold er i ubalance. Man kan altid selv skabe balancen i sit eget liv - det gøres IKKE ved at rende rundt og kontrollere sin partner - eller forarges over andre menneskers livsførsel. Find roen og livsglæden i jer selv, så skal jeres mænd nok holde sig til jer hvis altså det skal være jer.

Men at fortsættte i et forhold hvor man skal agere privatdetektiv overfor sin partner og være den der nærmest skal administrere partnerens følelseliv - DÈT KAN KUN GÅ GALT!

Pusser

kan kun mig:-(
Følge dig. jeg har også godtroende hver fredag sendt min kæreste over til sin søn, mens jeg var på arbejde.. (skal lige siges vi bor i kbh og sønnen i odense, dvs lang afstand) og men dog om han ikke en af gangene lige tog et smut til frederiksværk i stedet for.. det får jeg så afvide et par dage efter jeg har fundet ud af at jeg er gravid.. fedt.. ville godt nok hellere ha været det foruden, og intet vidst.

Jeg er der hvor at jeg ville i din situation give det en chance.. (det er det jeg gør.) og vente og se tiden an.. kan du holde ham ud, og i kan finde noget godt sammen igen, så er det jo godt.. men føler du stadig, lad os sige om ca et halvt år, at det er helt hen i vejret og du ikke kan tilgive ham, så forlad ham der.. for så har du gjord dit for at få det til at fungere.

Det var da en rigtig øv dag anonym.
Og til en start, giv ham mobilen tilbage.
Du kan ikke kontrollere dig ud af det her.

Jeg kan sagtens forstå din reaktion, men det dur ikke.

Jeg syntes du skal læse det her
http://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/article1056671.ece

Og det her
http://www.oestrogen.dk/show_page.asp?PageID=15240

Og så skal han til at tale og forklare sig, hvis i skal kunne kommer over det.
Det kan godt være han helst vil glemme, men det er ham der har skidt i nælderne, så han skal stå til ansvar.
Vil han ikke det, så skal du nøje overveje om han er manden for dig.

Håber du finder den bedste løsning for dig og børnene.[:)]

En bemærkning anonym.
KLAPHAT[:(]

hej.. trunte1970
stakkels dig.. har selv prøvet det, sjovt er det ikke! valgte selv at fortsætte, men vil ikke råde dig. Tillidsbruddet er det værste, men du bliver altså nødt til at give ham den telefon igen, hvis du så meget som overvejer at give det en chance! Du kan og skal ikke kontrollere ham, det fører lige lukt til skilsmisse
held og lykke

Det er vel nærmere 3,5 år, du har været medlem ULI
Du har jo været medlem af den "klub" lidt længere; nærmere bestemt 3,5 år. Du har bare ikke vidst det.

Jeg synes, det lyder dybt ubehageligt, og jeg håber, at du kommer ud af det på en positiv måde.

Jeg kan godt forstå, du gerne vil tale, og jeg kan sådan set også godt forstå, at din mand gerne vil glemme. Jeg synes dog alligevel, at du skal tvinge ham til at tale. Det er ham, der har gjort dig ondt, og derfor har han bare at stille sig selv til ansvar for sine handlinger. Hvis han lover bod og bedring, må han altså også tale med dig. Sådan noget kan ikke ties ihjel.

Hvis du skal videre, kræver det også, at du får din mand til at tale med dig, så du kan få svar på alle dine spørgsmål. Også selv om du vælger ham fra.

Jeg må indrømme, at det mest foruroligende er, at han efter så lang tid stadig sender sms'er til sin frisør. Det kan jo tyde på, at han gerne vil lidt mere end bare være penneven med hende.

Kontrol? HA! Censor
tryk avler modtryk og "balladen" er ALTID begges skyld. DIN opførsel/mangel på samme, fik ham til at søge opmærksomhed ude. hvorfor tror kvinder altid, at de kun skal være søde og pæne INDTIL de har fået en mand på krogen??? efter det tror de godt de kan tillade sig at være sure, sige nej til sex, være grimme OG verdens centrum!???[:O] det var sgu da ikke det han sagde "JA TAK!" til i kirken! Næh, han sagde "JA TAK!" til den søde, sexede og smukke kvinde han kendte - ikke den furie hun blev til.

Du er ikke naiv, men typisk dansk kvinde. Det er din egen skyld. Tag dig sammen eller erkend konsekvensen af DIT SVIGT overfor ham!

og ps. det er intet lettere end at købe et nyt simkort i nærmeste kiosk! enten kan det bruges til en ekstra mobil eller skiftes over i den oprindelige - og så er al din kontrol INTET værd! næh, se du hellere og tag dig sammen og vær den kvinde han sagde "JA TAK!" til.

Jesus... Anna Pihl
Til Censor:

Endnu et hjernedødt indlæg.
Du siger jo mellem linierne at det er kvindernes skyld når mændene er utro?
Det kunne ikke tænkes at mænd bare generelt er dårlige til at sige nej til en kvinde der kaster sig over dem??
At sige at det er hendes egen skyld og oveikøbet at påpege hun ikke er den samme som da de blev gift er virkelig langt ude, medmindre du selvfølgelig kender denne kvinde så er det da det værste bullshit at lukke ud. FØJ

Det var da alligevel fantastisk ULI
Tænk, at du kan gøre dig klog på, at det er trådstarterens skyld det hele. Det er da alligevel imponerende.

Jeg kan godt give dig ret i, at det kan være begge parters skyld, når der opstår utroskab i et forhold. Men nogen gange kan det altså også godt kun være den ene part, der er skyld i det.

Scenario: Kvinde gør hvad som helst for mand. Hun er både god mor og fræk hustru. Mand har alligevel ikke så mange følelser, som han havde engang, på trods af at hustru gør en kæmpe indsats for at få forhold til at fungere.

Mand vælger så - som det skvat han er - at være utro i stedet for at tage konsekvenserne af hans manglende følelser for hustru ved at blive skilt.

Jeg har desuden svært ved at se, hvorfor det skal være typisk dansk.

Som jeg læser dit indlæg, mener du åbenbart, at fordi en kvinde har svigtet sin mand (hvilket du jo ikke aner en pind om), er det okay for manden at være utro. Det er aldrig mandens skyld. Det er sgu da ansvarsfralæggelse, der vil noget.

Går ud fra, at du selv har været utro og nu bare sidder og prøver på at retfærdiggøre dine handlinger. Dybt usympatisk!

Det kunne jo også være SBR
manden der skulle være som dengang der blev sagt ja i kirken. Det går jo begge veje!

TIl SBR Mmmmalou
Uha jeg kunne ikke ha sagt det meget bedre selv. Var faktisk lige ved at skrive det [:)]

Det er din egen skyld:O anonym.
Mænd har sgu lov til at åbne munden og sige hvis de savner noget.

Det er kun en mandsling, der prøver at tørre ansvaret af.

Der skal snakkes rigtigt meget Fjumse
Denne oplevelse ka ikke gemmes væk. Kræv at din mand snakker om det og regn med at det tager nogle månder at komme igennem.... og det er aldrig noget der kan glemmes.

Hilsen
Fjumse

Undskyld mig lige... herete
jeg kender INGEN kvinder der "kaster sig over de utro mænd" Og jeg kender til en del elskerinder. Det er ALTID (99 % af tilfældene) mændene selv der søger UD af ægteskabet følelsesmæssigt, ved at lægge an på andre kvinder.

Når det så er sagt, så mener jeg stadig at der må være noget HELT GALT hvis kvinden som her skriver hun "troede de var lykkelige" - og så viser det sig at manden har været hende utro i over 3 år? ja siden de blev gift måske ?

Hvordan er det muligt?[:$]

Jeg tror det er lige præcis her at mange kvinder skal gøre kort proces og basere deres lykke på EGNE værdier og ikke hvad de må gættte sig til deres mænd synes er lykken. For mænd taler ikke så meget om at de mistrives i forholdet - modsat os kvinder der jo er hurtige til at vise vores utilfredshed..hm[:$]

Derfor kom det som en bombe for kvinden her, for hun troede de var lykkelige. Men hvis HUN var lykkelig er det så ikke godt nok da? Hun har haft "lykken" i form af TRYGHED OG MATERIEL STATUS og familiehalløj og hun har følt sig ovenpå. Men spørgsmålet er mere hvorfor hun intet har mærket, og hvorfor det var nok for hende at have de ydre former, når hun ikke har haft sin mands hele hjerte med i det. Han har jo ikke været helt lykkelig/tilfreds, for så søgte han selvfølgelig ikke andre kvinders bekræftigelse.

MEN: Hvorfor er de ydre former NOK for mange kvinder - hvorfor kræver I så lidt??

Pusser

Hej dig... kvindemin
Det tager sin tid. men hvis det er HAM du gerne vil, så må du tilgive og komme videre. og ikke bruge jeres børn som en undskyldning for i stadig skal være sammen.

Det er dig og ham, og inde i jer.!

Lige nu sidder du stadig med choket, bagefter kommer, hvordan i to kommer videre. i er selvfølgelig brug for at snakke, og du må forklare ham, at du har brug for at komme ud med det til ham, det er ham der har gjort noget galt ikke dig, så er det også fair at han tvinges til at høre på dig de dage du har brug for det.
men eeen ting du bare er nødt til, brug aldrig det der er sket mod ham. for det kommer i aldrig videre med.

tilgiv kom videre. med eller uden ham.
håber i klare den

Hvis mandens JA skulle efterleves, herete
og ikke er blevet det - årsagerne kender vi jo slet ikke, jamen så er det da mere ham selv end konen han svigter.

Og jeg synes ikke kvinden her skal give ham nogen chance - jeg ville ikke gøre det. Han er da for langt ude!! Kun hvis han selv var kommet og havde tilkendegivet han var utilfreds (hvilket hun jo slet ikke har anet han var som jeg forstår hende<) eller havde bekendt sin utroskab. Han er SÅ fordækt at han ikke er værd at spilde tid og energi på. Selvom han fik et overvågningsapparat på sig skulle han nok forstå at finde på en udvej til at være utro, vær vis på det...

Pusser

RE:Netop/Pusserpigen Anonym mand
Sikke en gang vås du skriver. Du siger at du var utro fordi der var plads i dit hjerte. Fordi din mand ikke kunne udfylde alle dine syge behov, var du utro. Har din mand ikke smidt dig ud endnu, det burde han.

INGEN RESPEKT FOR UTROSKAB, NUL TOLERANCE:

UTROSKAB KAN IKKE TILGIVES......

HYKLERISK AF Pusserpigen ANONYM
Du skal da ikke give nogen gåde råd når du selv har været utro.

Hyklerisk

Han vil ikke snakke - giv ham en lærestreg så. herete
Når din mand ikke vil snakke om det, så er det fordi han ikke tør se i øjnene og erkende, at han nok dybest set er utilfreds med at leve i ægteskabet. Og kan du leve med det? Jeg ville aldrig kunne leve med en mand hvor jeg mærkede han var utilfreds - så hellere leve alene og med en sød forventning om at møde en mand der var mere åben og elskelig. Synes også det synd for dine 3 børn at de skal opleve et så disharmonisk hjem at vokse op i.

En kvinde bør helst fornemme hvis hendes mand er utro, ellers har hun slet ikke føling med ham. har du tænkt over hvorfor du ikke har haft en mistanke? Da jeg var ung havde jeg et forhold til min nuværende mand. Jeg "vidste" han var utro - han benægtede igen og igen, så jeg gjorde kort proces og fortalte ham så (et skud i tågen men jeg troede på min fornemmelse mere end på ham) at jeg vidste med hvem og også hvornår han havde været utro. Bildte ham ind jeg havde fået det at vide. Han måtte krybe til korset og kom så med sin livsfilosofi (det var i de glade 70`ere) og talte mig ned med al hans frihedssnak. Jeg gad ham pludselig ikke - han var fordækt og utroværdig så jeg havde absolut ingen problemer med at smide ham på porten. Jeg var ulykkelig ja - men hellere en kort periode hvor man er nede, end det skal trække ud i langsom pinefuldt samvær med en mand der lever efter helt andre værdier end en selv.


Så jeg fyrede ham omgående - derfor mit råd til dig. Og det har jeg sandelig ikke fortrudt, for siden fik jeg et spændende liv og oplevede nogle seriøse kærlighedforhold siden. Ville ikke have undværet de år. Og jeg fandt ud af mine egne betingelser for at gide en mand seriøst. Du er nødt til at finde dig selv nu - og på EGNE betingelser. Lige nu er det stadig din mand der sætter dagsordenen - bare det at han ikke vil snakke med dig..UF! [:/]

Først mange mange år efter fandt jeg sammen med min mand igen - han fik sit livs nedtur efterfølgende og fandt sandelig ud af hvad han havde mistet og fandt ud af hvor meget han elskede mig. Jeg tror ikke altid mænd er klar over hvad vi kvinder betyder for dem - førend de får sat stolen for døren....


MIn mand ved godt nu at han ikke kan snyde mig, og han har da heller ikke siden forsøgt sig med utroskab eller det der ligner. Så mit råd til dig er at du ikke lader dig styre af frygetn for at blive alene eller de materielle goder og status iøvrigt som præger dit nuværende liv. Vil du leve et liv der er værdgt for DIG (og det kan jeg forstå er hvor man lever i troskab indbyrdes) så kæmp for det NU. Jeg er ret overbevist om at du alligevel kommer til at gå fra ham - men hvorfor skal dine børn trækkes gennem de pinefulde år INDEN.

Bliver du i ægteskabet så synes jeg du skal ændre livsfilosofi og lade hånt om hvad din mand gør, men KUN tage udgangspunkt i om DU og dine børn trives. Jeg kan forstå at du hidtil har trivedes godt i ægteskabt og troede du havde et lykkeligt liv. Jamen hvis du har været lykkelig så er det vel ok - kan det ikke værte ligemeget i grunden hvilke metoder din mand benytter sig af (m.u.a. forbrydelser)for få dig til at føle den lykke du hidtil har haft?


Pusser

Så ro på anonym
hun har sikkert slet ingen.
Enhver idiot ved et forhold kræver pleje, og det kan man ikke samtidig med man hænger 24/7/365 på sol vel?
Det kan selvfølgelig være at jeg tager fejl, og manden bare nyder i fulde drag at slippe for at skulle lægge øre til noget overromantiseret pis.
Marerit at bo under tag med Babara Cartland[;)][:O]


Og hun har taget tilløb til at han måske ikke er så overbærende, så han er nok smuttet.

I Kramper har jo ikke andet at byde på, herete
end bitre kommentarer mod os utro, så hvem skal ellers råde hende?

Hun er jo endt i Krampernes klub - og jeg synes faktisk det ville være synd for hende, om hun skulle ende som jer, hold da op for en skæbne [:O]

Så derfor mine råd til hende om at sætte sin mand FRI. Vil han hende virkelig skal han nok komme tilbage og anderledes seriøst! Men mange af jer bedragne kvinder er så materielle i hele jeres livsindstilling, at I hellere bider ydmygelserne i jer end I vil slippe den sikkerhed og den status jeres utro ægtemænd jo også giver jer. IK?

Har tænkt på om der skulle være en sammenhæng mellem mænds utroskab og kvinders hang til materielle goder og status med efterfølgende kontrol over deres mænds gøren og laden....

Pusser

Et anderledes råd Ogsåmedlem
Kære dig

Ikke at jeg selv har prøvet det (jo er medlem af klubben), men har aldrig prøvet mit råd til dig.

Du kun jo forgive, at du også har været ham en form for utro. Du har kysset lidt på en anden mand.

Få en god veninde's bror til at sms og ringe til din mobil. Altså betal tilbage - lad ham blive jaloux.

Gå til frisøren - få et nyt look. Køb parfume, frækt undertøj og tøj i lange baner.

Jeg ved godt, at du ikke har lyst til dette, men prøv alligevel.

Jeg er sikker på, at din mand omgående får øjnene op. Tanken om at miste dig til en anden - vil gøre en forskel!!!

Så drop tårene og giv dig selv en ny mission. At vinde din mand tilbage. Spil lidt ligeglad.

Jeg er 99% sikker på, at denne opskrift vil virke.

Knus herfra

HAHAHAHAHAHA Kejser Ming
Jeg fik også monstergrineren over den sætning. Vi to ser vist nogenlunde ens på den slags. Fuck mand. "Inddraget hans mobiltelefon" HAHAHAHAHAHA, jeg tuder næsten af grin [:D][:D][:D]

I spræller i nettet, herete
kan I ikke selv se hvor ynkeligt dette er. [:O]

Manden har været utro og det IMOD konens vidende og også imod hele hendes moral og livsindstillig. Hm - i stedet for at indse denne mand slet ikke harmonerer med egne livsværdier og samlivsvision og så gå fra ham her og NU, neeej så skal man gudhjælpemig (!) prøve om man ikke godt kan VINDE ham tilbage. Enten ved at inddrage hans mobiltlf. og kontrollere hans gøren og laden så hans udenomsinteresser nedskæres eller - når man har indset at de fleste mænd ikke sådan lader sig styre, hm..som små drengebørn..bvadr! - så må man hellere komme med nogle lækkerier, der kan fange hans interesse.

citat:"Gå til frisøren - få et nyt look. Køb parfume, frækt undertøj og tøj i lange baner."

HJÆÆÆLP - kan det blive mere usselt at være kvinde? KVIND jer sammen og stop det tuderi og stop den jagt på mænd. DE ER DET KUN VÆRD HVIS DE VÆRDSÆTTER JER!

Pusser

pusser kvindemin
du har helt og aldeles ret !!![:)]

et kort øjeblik sad jeg faktisk og tænkte da jeg læste indlægget hmmm måske det virker.. men nej nej nej det jo helt forkert. man skal da kun gøre dette hvis de virkelig er det værd ja..

men det er jo aldrig en dum ide at gøre det for sig selv [;)]

kvindemin

Meld dig omgående ud af klubben. herete
Tilgiv din mand ved at opgive ham 1)ved at opløse samlivet eller 2)som en du vil satse på fremover. Vil du - som du siger "for børnenes skyld" alligevel stadig bo sammen med ham, jamen så gør det men nu med dine EGNE interesser i fokus - ikke hans. Se ham som en far til dine børn og ikke andet - joh og så en ven du kan hygge dig sammen med.

Tag ham ikke med i dine inderste fremtidsplaner, men åbn i stedet op for andre mænd - det er mit bedste råd. Det er vidunderligt at blive elsket og begæret, som din mand åbenbart har ladet andre kvinder opleve. Hvad om du undte dig selv samme oplevelse [f]

Nej du skal ikke "agere utro" - men VÆRE utro i tanke først og siden kommer resten af sig selv. Mænd kan nærmest lugte, når en kvinde er i underskud i sit ægteskab....[;)]

Så kære bedragne kvinde, tag ikke mænd for mere end de er værd og stop al det føleri ikke mindst for dine børns skyld. Lær af mænd i stedet - de har det meget sjovere end os kvinder. På tide vi lægger vores liv i EGNE hænder. Gør det - og du vil ikke fortryde det, det vil jeg godt garantere. Men det kræver også MOD!

De bedste ønsker for din (og dine børns) fremtid.

Pusser

Ja netop gøre det for SIG SELV ;-) herete
Ud med al den kvindagtige underlegenhed overfor mandskønnet!!!

Vær smuk skøn og dejlig ja, men vær det for din EGEN skyld - og den mand der så værdsætter dig, han kan så få glæde af herlighederne. [;)]

Pusser

Jo det kan hun da anonym.
Lige netop hun kender jo begge sider af utroskab og alt til at leve på en løgn.

Okay det er svært og lære af andres fejl, men det er da et godt eksempel på hvor galt det kan gå, når man vælger de forkerte løsninger.

Re:Lyt ikke til pusserpigen Anonym
Sikke en masse rødstrømpe feministisk pis der bliver fyret af her fra "Pusserpigen".

Som om kvinder er en skid mere værd end manden, der er vel en grund til at manden tjener mere end kvinder, fordi vi er og altid vil være det stærke køn i forhold til kvinder som bare kan skrige op om alle de uretfærdigheder der bliver begået imod dem.

Man skal ikke kaste med sten når man selv bor i glashus.Og pusserpigen er da et ynkeligt eksempel på hvad dobbeltmoral er.

Hun giver råd om at opløse samlivet, mens hun selv boller til højre og venstre (ifølge hendes egne indlæg).

Når det er kvinder der bliver bedraget skal de kyle manden ud, mens hvis pusserpigen selv er utro så er det bare helt ok. Det er da dobbeltmoralsk.

Utro kvinde Anonym
Sikke en sød historie hvis ikke det lige er fordi pusserpigen ikke har de værdier hun prædikerer om her. Hun er jo selv sin mand utro.

Som en slags hævn måske fordi han var hende utro engang, hvem ved.

Læs lige det her indlæg Anna Pihl Anonym
Nogle kvinder mener åbenbart at det er deres mænds skyld at de er utro bare læs dette indlæg

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16&conference=41&posting=1463264

gud hvor har anonym
du ret. Hmmm...kvinden har levet paa en loegn i tre aar eller mere...det gad jeg selv ikke,jeg ville miste alt for ham og smutte saa hurtigt jeg kunne.Jeg gad sq ikke leve paa en logn." men jeg elsker ham jo..." ja,men det goer han da ikke. Hvor er kvinder naive....gud fader bevar mig vel.....Ud med ham til hoejre,hvis ikke hun vil vaere hans doermaatte!

Utro nederst i samfundet Anonym
Jeg vil mene at utro mennesker er at finde i en top ti over uetiske, for ikke at sige kriminelle handlinger.

1:Morder
2:Voldsmand
3:tyv
4:utro mennesker

Det er jo her de utro mennesker hører hjemme. Blandt ludere og lommetyve, for i mine øjne er de ikke noget værd. Hvis man er i et parfohold så holder man sig til den man er sammen med. Hvis man ikke kan det, så fint så forlader man den man er sammen med. Så simpelt kan det siges.

Hvis man indgår et ægteskab og siger i kirken at man vil være tro, er det da en forbrydelse at begå utroskab. Det er det største svigt der findes og burde da kunne straffes.

Hvis min kone havde været mig utro, ville jeg med det samme lade mig skille fra hende og sørge for hun kom til at betale prisen for sin handling. Juridisk er det skilsmissegrund når man er utro og det kan komme til at koste dyrt. Det viser hvordan man er som person og man er vel ikke ligefrem et forbillede for sine børn. Så utro kvinder, jeg ville tænke mig om en gang til før i begår ægteskabsbrud.

[:|]

den er hel gal thecaveman
3,5 års utroskab. Sådan læser jeg det også. Hvis han har indrømmet utroskab 3,5 år tilbage, og du får en opringning forleden, om at han skal holde op, så....(Han må have haft en kronisk tilfredshed med jeres forhold i den tid).

Vil han der ud over ikke snakke om det, og betragter det som en bagatel, der kan ties i væk, ligger der en hel del handling på dine skuldre.

Med børn gør man sig naturligvis mange tanker, men du må melde ud, at det ikke er glemt, og hvis han ikke vil være med i nogle meget alvorlige samtaler, så har du brug for tid til at danne din egen mening. I kan godt være under samme tag i den periode, men du skal tænke meget alvorligt igennem, om du kan leve med den usikkerhed, han har givet forholdet, og som han ikke vil sætte ord på skyldes.

venlig hilsen

Grøn

Fordi du er en bitch Factfinder
der tror parforholdet er en kampscene. "Jeg har inddraget hans mobiltelefon" skriver du, og afslører dig dermed som en af de mange kvinder der tror I vinder noget ved at komme til at bestemme i parforholdet.

Utallige kvinder ønsker en mand der kan tackle dem og hvad ved jeg. Sandheden er, at de færreste mænd gider jeres evindelige manøvrer for at få magten i parforholdet, så I får ret og manden får fred - og finder en kvinde udenfor parforholdet der ikke er en bitch. For det begynder kvinder nemlig først på, når manden er landet....

Prøv med kærlighed i stedet for magtforhold - så kan det være I bliver lige interesserede i parforholdet. For gæt engang - når du bestemmer det hele er det også kun dig der interesserer dig for jeres parforhold.

Enhver idiot kan se hun handlede i afmagt aka bitch
på nær et par stykker.[:/]

Kvinder har magten i hjemmet, mænd i erhvervslivet.

Meld dig ud af klubben Dean J
og rejs ud i verden og glem alt om ham. Eller lav alle mulige andre ting end at tænke på ham. Gør dig fri af ham, kort sagt

Kære "medlem af klubben", hvor er mange af disse.. Micha
indlæg hadesfuld og modbydelig. Dog er der noget sandt i flere af dem.

Min mand og jeg har 22 år på bagen og han var mig utro i en måned for nogle år siden. Jeg fandt hurtigt ud af det og brugte lang tid på at tænke mig godt om, inden jeg reagerede. Jeg besluttede at jeg ikke ville være et offer. Jeg ville være stærk, klog, smuk, sexede og absolut ikke ynkelig.

Jeg skulle træffe nogle beslutninger som jeg derefter forlagde min mand. Han kunne være med eller lade være. Styringen blev min - for at redde mig selv. For personligt lider man et knæk, Følelsesmæssigt, kropsligt m.m.

Jeg gjorde, det der blev forslået tidligere af et andet indlæg, men af andre grunde. Jeg tog til frisør og fik ansigtsbehandling, nyt tøj osv. Det gjorde jeg for at genfinde mit selvfølelse. Jeg ville gerne føle mig attraktiv og ikke forsmået.

Jeg træf beslutningen om at jeg ville min mand. Jeg elskede ham på det tidspunkt (og endnu mere idag) og besluttede at vi skulle tale om alle mine følelser et par gange om ugen i et afmålt tidsperiode. Han skulle svare på mine spørgsmål, men ingen slibrige detaljer. det kan jeg ikke bruge til noget. Efter en måned skrev jeg et brev hvor alle mine tanker og frustrationer blev nedfældet. Derefter begravede jeg det nede i gården. Jeg har ikke på en negativ måde taget utroskabet op igen siden.

Jeg træf også en beslutning om, at hvis jeg ville fortsætte, blev jeg nødt til at beslutte mig til at have tillid til min mand. Samtidig, ville jeg ikke nedværdige mig til at kontrollere ham og hans telefon.

Min mand og jeg gik til parterapi efterfølgende. Han havde det meget dårligt med sit eget selvbillede. Tro mig, den utro kan havde det mindst lige så svært som den det er gået ud over. Min mand var ved juletid 07 ved at begå selvmord. Heldigvis hjalp psykologen og jeg ham på rette spor igen. Vi har i terapien arbejdet med hvad der er gået galt i vores forhold, for ærlig det må vi jo være. Og her har jeg naturligvis en andel. Vi havde glemt at bruge energi på at pleje hinanden og kommunikere.Jeg har ikke taget ansvar for min mands dårlige valg, men jeg tager et ansvar for de problemer der var som affødte hans dårlig valg.

Min mand er en skøn mand, en mand jeg er stolt af at være gift med. Han er stolt over at være gift med mig. I sidst uge fik jeg den flotteste halskæde (og jeg havde ikke engang fødselsdag) men ordene der fulgte med betød mest. Han sagde tak for min tålmodighed og at han var glad for at have mig som ægtefælle. Forholdet kan aldrig blive det samme, men der var jo også noget skidt siden det gik så galt. Så vores er blevet meget bedre.

Jeg betragter livet som en sleben diamant. Det er ikke alle facetter der funkler smukt, men de er alle med til at danne helheden.

Det kan lykkes at få et forhold på rette spor, men det er et kæmpe arbejde. Det kræver stor vilje fra begge parter. Først og fremmest skal du få dit selvværd tilbage. Det skylder du digselv og dine børn. Derefter må du træffe dine valg. Når du har gjort det, så kan du fortælle din mand om dine beslutninger. Alt afhængig af hvad du beslutter kan I så fortsætte det arbejde der skal til. Men lade være med at nedværdige dig selv til at kontroller ham, hvis du ønsker at genoprette tilliden. Tillid er nemlig gensidig.
Uanset hvad du beslutter dig til, ønsker jeg dig alt held og lykke. Husk at bag enhver mørk sky er solskin.[s]

KH
Micha[s]

mig: trådstarteren stadigvæk medlem.
Kære alle der har svaret.
Jeg har læst de fleste svar. Nogle har jeg valgt at ignorere igen. Tænk at sparke til en der allerede ligger ned! Føj! Alligevel vil jeg sige til jer: Jeg håber aldrig i kommer til at stå i samme situation, for nej hvor gør det ondt.....
Til alle andre:
Nu er der næsten gået en uge.
Min mand har valgt at snakke, for han vil gerne vores forhold.
Vi snakker, vi græder og vi finder hinanden igen, det er jeg ikke i tvivl om.
Mobilen er afleveret igen, det var det første jeg måtte gøre hvis jeg skal kunne stole på ham igen.
Det er svært, jeg tænker meget på det der er sket, men jeg kan allerede mærke at vi nok skal klare os igennem det. Jeg elsker min mand, ja faktisk er vi blevet som nyforelskede. Der er ingen der skælder ud, og vi hjælper hinanden.
Det har vækket et kæmpe begær i mig, og vi har fantastisk sex. [;)] så noget godt har det da bragt.
Regner ikke med at læse svar på dette, da der sikkert er nogle der vil gøre mig endnu mere ked af det.
Men tak for de mange gode svar, og til den medfølelse som jeg tror jeg egentlig bare manglede. Og for at vide, at jeg ikke er alene, desværre.......
Knus fra konen på 33 år

Det var godt af høre fra dig anonym.
Og endnu bedre at høre i prøver at få rette op igen.
Der vil desværre altid komme dumme indlæg et stred som her, men dem må man lære og ignorere.

Håber i har held med prosessen.

Hilsen en forstående medsøster[:)]

ja, læren må så være, thecaveman
at din mand, hver gang han keder sig, i jeres forhold, skal være utro, og du skal opdage det.

På den måde bringer du noget lidenskab ind i forholdet igen. Er det rigtig forstået af mig?

Seriøst: Du skal selvfølgelig have lov til at glæde dig i de her dage, men som nogle af de andre skriver, så er det ikke overstået med denne her uges snak. Jo, hvis du gerne vil at det sker igen, men ellers er der måneders hårdt arbejde forude, for jer begge 2.

Et eksempel: hvis nu ikke frisøren havde sagt nej, til de sms, så ville han ikke kunne stå og sige det var 3 år siden.(med hende). Så havde han været dig utro, ikke bare i tankerne i 3 år, men også fysisk. Sikke god genforenings sex, I så ville have, hva'?

Den skal du nok have op og vende et par gange, men det er da rart for ham, at han kan nøjes med at græde, for at du er tilfreds, og en guds gave til dig, hvis du kan nøjes med det for at komme videre.

venlig hilsen

Grøn

Uhyggeligt - så sandt et indlæg! herete
Du rammer virkelig noget her. Meget indsigt i virkelighedens verden må jeg sige!

Ja og opdagelsen af mandens utroskab fik også min elskers kone HELT op på dupperne - indtil da havde hun ladet stå til og ellers hunset selvsikkert rundt med manden, nærmest som eneherskerinde indenfor hjemmets fire vægge [:/]

Men utroskaben fik vækket hende op og ud af morlillesøvnen. Men hold da op hvor hun var/er skrap, og hvor gad hun ikke være andet for sin mand end agere denne moderskrap -rolle - hvilket altså ikke altid er lige ophidsende, skulle jeg hilse og sige. Bare hendes atttityde overfor mig - stillet sig op foran mig i sin almægtighed og med overlegent nedladende udtryk i ansigt og holdning forsøgt at skræmme mig væk. Det var iøvrigt INDEN jeg faldt i med ham - faktisk fik jeg ondt af ham da jeg oplevede hende. Hun som ellers havde været en køn og sød kvinde dengang de i sin tid blev gift. Sikke en furie i udstråling! [:O]

Jeg forstår godt min elsker var en flirt og stadig er det - sådan i det skjulte når MOR ikke er i nærheden.Hun spiller på sin magt som det store moderdyr og den som har tjek på det hele. Og hun er dygtig også når hun er på vagt overfor sin mand, så han nu har måttet nedskære visse aktiviteter, der kan have tilknytning til vi mødes. Først da hun blev klar over hendes mand havde noget mere end alvorligt kørende med mig, skete der pludselig noget med hende hvor hun begyndte at huske sig selv som kvinde i forholdet. Hun oppede sig gevaldigt, men desværre var hun selv her stadig den kontrollerende - og her gør konerne en stor fejl, for det forværre faktisk kun det hele, når de render rundt og kontrollerer deres utro mænd!

Hun har faktisk ofte været med ved min elskers side som en slags anstandsdame - f.eks. ved møder, så han ikke kommer for tæt på mig..totalt pinligt. Men når han vil mere hva så? Her kan hun jo på sigt absolut INTET gøre!

Men grøn har ret i at det for noget åbenbart er opdagelsen af utroskab der skal til for at få gang i nogle ægteskaber. Men alligevel mærkeligt at min elskers kone skulle afsløre utroskab, førende hun kunne se på sin mand med begær.....

Min mand oppede sig da allerede fra dag èt hvor jeg havde min flirt i gang, hvorpå jeg egentlig blot kunne være stoppet fra første møde, hvis altså jeg ikke også var blevet forelsket i manden. Så at det giver spirit til ægteskabet at være utro kan jeg tale med om.og at den utro part får selvtillid også - ingen tvivl om det. Men havde min mand selv skulle opdage det, så tror jeg ikke han havde taget så let på det som nu.

Men igen som kvinde: Jeg forstå simpelthen ikke at man kan leve i et ægteskab, hvor manden kan være utro i en længere periode UDEN det kan mærkes. Så må det ægteskab altså være blevet koldt inden manden gik på jagt efter en anden kvinde. Og at man bagefter gider ham fatter jeg heller ikke. Slet ikke når han har gået fordækt rundt med en lidenskab for en anden kvinde - det ville da aftænde mig og bestemt ikke tænde mig[:|]

Pusser

Bag familiefacaden er den følsomme lidenskablige elsker, herete
og det er så ham elskerinden møder. Måske det lige er denne rolle konerne får øjnene op for, når de tager manden i utroskab og derfor bliver liderlige igen. Hvad ved jeg, men underligt er det da at den bedragne kone her pludselig kan føle begær for sin mand efter at være blevet svigtet!

Så hvis manden har været fuld af svig i en længere periode (og oftest vil gøre det igen, når lejlighed byder sig) så kan dette tænde lidenskaben og konen vil ham stadig - også selvom det mest bliver op ad bakke. Hvad venter I mænd dog på derude - se dog at komme igang!

Jeg tror der findes to slags kvinder omkring de utro mænd: de der finder sig i alt for at opretholde status som mandens ægte KONE og de der i rollen som elskerinde finder sig i at blive holdt hemmelig, for at få hans lidenskab og kærlige opmærksomhed for hende som KVINDE.

Men mænd kan godt forstille sig, for at opnå den tryghed de har i familien, det er de faktisk ret gode til tror jeg. Også at "klinke skårene" - min elsker har før måttet klinke skårene i sit ægteskab. Men bare nogle kærlige ord og kvinden tilgiver alt. Hm..bag ved denne familiefacade har vi så den følsomme og opmærksomme elsker intakt, han som elskerinden jo nyder/kender så godt. Du milde kineser hvis deres koner virkelig oplevede manden (!) når han var "på fri bane" [:O]


Nå men man vil jo godt spise de slagtede svin, bare man ikke skal ha` indsigt i hvordan og hvorledes svinet har haft det - INDEN det er havnet på spisebordet. [;)]


Pusser

Selvom ingen her bryder sig om at høre det: herete
Vi er alle SELV ansvarlige for vores liv. Det er ingen andres SKYLD hvis tingende ikke former sig efter vores drømme. For det er ikke livet der er noget galt med, det er vores drømme.

Selvom jeg her fremstår hård og brutal, så er det jeg skriver såmænd bare noget jeg selv indså og har brugt på mig selv, dengang jeg var udsat for mine drømme om kærligheden brast. Joh selvfølgelig har jeg da prøvet lign. nedtur som trådstarter, men blev hjulpet af en tankegang hvor jeg netop ikke ynkede mig selv. Det er den metode jeg forsøger her, for al den selvmedlidenhed fører kun en længere og læneger NED!!

Som meget ung ja blev jeg kaldt stornaiv. Jeg havde den kvindedrøm I herinde flest stadig er inficeret af - og som kun vil lamme jeres livsglæde hvis I ikke skaber jer selv nogle andre drømme - baseret på jeres egen virkelighed fremfor MÆNDS! Mænd tænker ikke så vi - forstå det dog og kom så videre.

Jeg var så heldig at støde ind i nogle feminister (blev efterfølgende selv feminist) da jeg oplevede utroskab. Efter en nedtur hvor jeg blev syg - kom jeg hurtigt op via disse kvinders hjælp. Jeg var heldig, for siden har mænd ikke haft magten over mig, og det får de aldrig mere!

Tør ikke tænke på hvis jeg var havnet i kløerne på disse solens Krampekvinder, hvordan mit liv så havde formet sig, og hvordan jeg så havde set ud i dag. Plaget og med bitre fuger i ansigtet over hvad mænd havde budt lille mig igennem mit storslåede liv.

SUK![:*(]

Nej gør det ikke, fald ikke i den grøft. Lad være at tage mænd og jer selv så højtideligt. Men hvis I bilder jer ind at I kan true en mand til at elske ved at kontrollere ham eller strejke mht. ømhed og hengivenhed så tror I fejl. Så er I virkelig stornaive.

Tag hellere og udskift jeres ungpigedrømme ved at elske virkeligheden,som i vort samfund kan tilbyde kvinder så meget mere end knuste drømme der hører fortiden til. Lær af mændene de kan iøvrigt sagtens være tro, men kun hvis de SELV vil det. Mænd lever i nuet langt mere end kvinder.

Lær lidt af dem [;)]

Skrevet som et velment spark, som nok skal virke på sigt trods jeres vrede lige nu [:/]

Pus

Og du mener det er bedre at leve i et tomt hylster aliasen unlog
For der gør du når du har bygget en mur om dine følelser af skræk for at blive såret.

Med den rigtige partner er det slet ikke nødvendigt at konstant skulle have barriererne oppe.
Her taler jeg af egen erfaring.

Du skule tage og prøve det, finde en partner der "ser" og elsker dig.
Selv om du ikke er ung, så burde du kunne nå det endnu.

Så slap du også for at sidde og være bitter på loverboy og hans kone.

Vi så en god film til aften, så I den? herete
Den hed SOAP. [:)]

Når man hørte klicheerne fra soapfilmen i baggrunden, kom jeg pludselig til at tænke på jer vrisne damer herinde. Al den vrede har jo intet med Pusserpigens sølle liv at gøre vel? Nej det som vækker vreden er jo at jeres soapdrømme afdækkes her og det gør av.

Men kom dog ud i virkeligheden. Al det drama fordi jeres mænd har haft følelser for andre kvinder - og hvad så? Det betød jo alligevel ingenting som I siger, så hvorfor tale om svigt så... når det alligevel intet betød? Tror jer gerne - min utroskab var jo også kun for en periode - en slags erotisk besættelse som på længere sigt da heller ikke kunne ødelægge mit ægteskab!

Så tænk positivt/kreativt at måske var det ligefrem jeres ægteskabs redning (?) at der var en engel derude som lod sig forføre - tak hende i stedet. Måske gør hun lige nu gode gerninger for andre ægtefolk [;)]

Pusser

Det var da pudsigt aliasen unlog
Vi så Half Broken Things
Et rigtig godt drama om en kvinde på din alder der levede et simpelt liv, men ønskede sig mere. Et rigtig glansbillede liv, ingen hold i virkeligheden.

Den ender med det rabler helt for hende.

Nu spilder jeg ikke tid med at sidde og tænke på sol, under en god film.
Men det kom nu jeg så dit indlæg.

Du skulle tage og se den når den bliver genudsendt.

Da jeg har pli aliasen unlog
vil jeg her undskylde for det mudder længere nede på tråden.

Det er på ingen måde for at spolere din debat, men det provokere at der hver gang der melder sig en såret fugl, kommer en gammel krage og hælder salt i såret.
Det er så æklet og overvære, at det skal stoppes.
Og det hjælper ikke og klage over dårligt tonefald, og så er der jo kun genmæle.

Endnu engang undskyld for din debat bliver afsporet.


Og det er lettest for dem af, os der ikke har følelser i klemme.

Håber på din forståelse.

Måske han vil glemme, vil du? lillefrk
Det er altid så nemt at love bod og bedring når man står med den lange ende. Du derimod sidder med sorteper, har der været flere, kommer der flere, kan jeg stole på ham, hvis han kan lyve om en så alvorlig ting, kan han så også lyve om de mindre væsentlige?

Dine unger ved der er noget galt, for deres skyld skulle du tage en beslutning NU. At inddrage hans mobil er een ting, men hvad med hans mail, adresse på job etc, har du tjekket alt igennem? Gider du overhovedet en tilværelse hvor det næste år (måske mere) udelukkende drejer sig om at tjekke ham, få ro i sindet, blive nervøs, skændes med ham, se spøgelser over alt? Jeg lover dig du vil blive et nervevrag inden du stoler på ham igen.

Vil han videre er kravet jo også at du får svar på de spørgsmål du har behov for, hold dig fra de slibrige detaljer, dem vil du alligevel ingen gavn have af - men vil han dig virkeligt er han også beredt på at få det lort i hovedet som han selv har givet ud. Muligvist han kan glemme og gå i seng med en ren samvittighed, men kan du gå i din seng, lykkelig og vidende om han kun er din?

Brænd dem Grineren
Ja du har ret mændene er verdens største svin. Et svin hvor vi lægger den i oven. Hvert år til jule aften nydes vi med gløgg samt grisengrød [:D][:D][:D][:D][:D][:D]

føj for pokker anonym
pusserpigen, hvor er du lodden.

Forstår sku godt din mand har trukket sig tilbage til sine malerier, som du selv har skrevet i et andet debat-indlæg.

Ja, men det"forhold" Anonym
overlever nok.
Han arbejder sig tilsyneladende ud af krisen.
Og så fortsætter elendighed efter.

Godt jeg ikke skal gå i deres sko.[:)]

Heldigvis ser det ud til at begge parter er konfliktsky og ikke magter tilværelsen alene.
Så hellere bide tænderne sammen og leve videre i noget der skriger mod himlen.[:O]

Man kan jo altid dagdrømme om kærlighed, og prøve og hævde sig her på sol.[:D][:D]

Forstå godt man er nødt til at tro vi får flere liv, så gør det ikke så meget at det her er noget lort[;)]

Hvad ved jeg, men underligt er det da at den bedra Anonym
Citat: "Hvad ved jeg, men underligt er det da at den bedragne kone her pludselig kan føle begær for sin mand efter at være blevet svigtet!"Citat slut.

Syntes du så ikke også at det er underligt at din mand kan føle begær for dig?

Tingene må jo gælde begge veje.

du må være ny læser her set før
Der er absolut intet for den 'darme', der gælder begge veje!

Gør han da det?? anonym
Når det kommer fra en mund der lyver uden blusel, er det så troværdig?[:O]

Du skal ikke forvente et brugbart svar, det rækker "intellektet"ikke til.[;)]

svar anonym
Tro mig sådan er alle mænd eller bliver før eller siden

Nej, ikke ny læser. Anonym
Nej, jeg er ikke ny læser.
Var mere interesseret i om PP ville svare og hvad.

Sikke dog et negativ anonym
billed du har af mænd.

Nogle af dem, ja, men alle nej.

En lang smøre uden indhold anonym
noget hen af:
har jo et liv bla bla bla
Ikke tid til at være her hele tiden bla bla bla

Du får ikke et svar, ingen af os andre har kunne, men en gang skal selvfølgelig være den første[;)]

At preller af på Teflon[;)]næsten[:D][:D]