Hvorfor bliver hun sur!?

Hvorfor bliver hun sur!? Den deprimerede
Hej alle...
Først vil jeg lige sige, at jeg er en pige så man ikke er i tvivl om kønnet..
Mit problem er, at de seneste dage har jeg haft noget kørende med min bedste drengeven. Vi er virkelig glade for hinanden og ved ikke om det føre til mere. Indtil nu er vi enige om at have et "titel-løst" forhold indtil vi får tingene på det rene! Men det er egentlig ikke problemet.
Vi har en fælles MEGET god veninde. Vi ventede et par dage med at sige det til hende, da vi selv lige skulle være afklarede med hvad vi ville. Men da jeg igår fortalte det til hende - fik jeg en uventet reaktion! Hun bad mig direkte om at at lade hende være i fred!
Selvfølgelig blev jeg ked af det, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre! Hun betyder simpelthen så meget for mig - og hun er min bedste veninde. Men jeg kan ikke finde ud af hvad jeg har gjort forkert! Hvad er det hun er sur over? Og hvorfor kan hun ikke glæde sig på vores vegne!? :'(

Håber i kan hjælpe.
Knus, den deprimerede

virker da soleklart m31
Prøv at læse dit eget indlæg igennem og kig op og tænk lidt for dig selv; så skulle det da vist være logik for perlehøns:

- enten er din veninde skuffet over at venskabet mellem jer tre nu ikke bliver det samme længere, fordi hun nu er "udenfor" mens dig og din nye kæreste er sammen, altså dig og ham er mere sammen og har måske nogle hemmeligheder og kommer på sigt til at have mere fælles, noget som din veninde ikke er en del af. Hun er dermed skuffet over at måtte sige farvel til et fælles jævnbyrdigt venskab mellem jer tre.

- eller også er din veninde jaloux på dig, du snuppede hendes drømmeprins! Hun havde måske i lige så høj grad som dig gået og håbet på at indlede et kæresteforhold med ham.

Jeg er 99.9% sikker på at det er én af de 2 muligheder jeg har nævnt, der gør hende "sur" (som jeg læser det, virker det nærmere åbenlyst at hun er dybt såret og ikke sur - det er jo naturligt at optræde indadvendt,
tillukket og afvisende når man er dybt såret).

PS: Pas nu på din nye kæreste, det kan jo være han snyder dig og også mænger sig lidt med jeres fælles veninde, hvis hun tilbyder sig for ham. Dermed har man intrigerne og jeres fælles venskab fra før kan være ødelagt for stedse. Ja, kærlighed kan være det bedste i verden, men man kan også føle det er noget fanden har skabt....

...Men har jeg gjort noget galt..!? Forfatter
Det har du selvfølgelig ret i... Men jeg vil lige tilføje, at vi ikke er kærester og bliver det nok heller ikke forløbig.. Vi har et titel-løst forhold...
Men det der forvirre mig er, at jeg ikke kan finde ud af om jeg har gjort noget galt?
Jeg ville jo gerne have fortalt hende det med det samme - men syntes det var en god ide at vi fik talt det ud inden vi fortalte det til nogle. Jeg er så forvirret, for jeg er virkelig glad for ham, men jeg vil ikke ødelægge mit venskab til hende.... SUK!!!!!

hmm mig
Hun er måske jaloux?

Øhh.. Anonym
Hej..
Hun r jo nok jaloux.. Måske r hun vild med ham..
Eller fordi, hun måske tror det vil ødelægge jer tre's venskab.. Eller at hun måske vil blive "lagt lidt til side", og er måske derfor sur.. Men ellers v jeg det ikke..

Håber i finder ud af det..

Kyss fra me..

Det kan jeg fortælle dig! Anonym
Hejsa
Jeg har lige haft det på samme måde, bortset fra at jeg var veninden som ikke fik ham eller blev svigtet og holdt udenfor... Min veninde og jeg havde også en fælles ven, som jeg lidt efter lidt havde set mig lun på, men han fortalte hende, at han elskede hende, og det fik jeg først at vide nogle dage senere. Jeg blev brændende jaloux og vendte ryggen til hende. Hun gik i nogle dage og tænkte over det, mens vi pressede på fra begge sider, men hun kom til den beslutning, at hun hellere ville være vores begges ven. Men vores tre's venskab bliver aldrig godt igen, for nu nægter han at snakke med nogen af os, og giver mig skylden for, at hun ikke kan lide ham...

Det jeg vil sige er, at hvis du virkelig elsker ham ville du allerede komme sammen med ham, og hvis du kan føle, at det vil virke forkert over for din veninde så er det altså altid bedst at have venner frem for kærester! Jeg er sikker på at du kan finde en anden end jeres fælles ven. Sådan noget er bare dumt at rode rundt med, okay?!!

Håber du lytter til mig.

Knus Nanna T.

Tak for dit svar! Forfatter
Tusind tak for dit svar. Det er rart at høre det fra en andens synsvinkel.
Jeg elsker ham virkelig - og vi er sådan set kærester. Bare ikke 100% officielt.
Jeg ved også at han elsker mig, for det lægger han ikke det mindste skjul på.
Vores fælles ven er så småt begyndt at tø op over for det, men har meldt klart ud at hun ikke vil kunne acceptere os sammen som en fast par! Problemet er are, at det er vi jo allerede. Hun ved det bare ikke helt, for hun lukker øjnene for det!
Jeg er lidt ked af den her situation for jeg elsker dem begge højt. - Jeg er bare ikke sikker på jeg kan give slip på ham pga det. Ved godt det måske lyder lidt egoistisk, men jeg elsker ham af hele mit hjerte.
Men endnu engang tak for dit svar... :)

Jaloux Måske? iceblue-eyes
Hey

Jeg vil måske tro at hun er temmelig jaloux fordi hun selv havde en lille drøm om at være sammen med ham, og selvom i ikke er sammen/kærester kan i jo stadig godt have fået et andet forhold til hinanden som måske får hende til at føle sig meget uden for.

ja dunno, men det er hvad jeg tror..

Cya