Hvorfor en tatovering

Hvorfor en tatovering ma626
Hvorfor får man en tatovering ...
.
Ja dette spørgsmål fik jeg af præsten da vi var nede og snakke om min søns dåb...
.
Jeg måtte indrømme at jeg ikke kunne svare på dette spørgsmål,
for jeg syntes den ørn jeg har fået på armen er special, for det er en jeg selv har tegnet ...
men det var ikke en grund til at jeg behøvede at få den på kroppen for evigt ...
.
Men jeg syntes ikke det er smukt, når der er en arm eller en halv ryg der er fyldt med div. tegninger
.
Men hvorfor får vi entligt tegnet vores krop med tatoveringer ???
.
Hvad er det lige der er så specielt så man overtegner sin krop med sådanne tegninger ???

Hvorfor gør vi det ????

Tatoveringer. mandaabenraa
Som dæksdreng vil man godt være som matroserne , når man går i byen.
Smøger ærmerne op , tatoveringer , en pakke danske cigaretter på bordet - og damerne er der og vil hygge ** m.m.** , sådan er det i mange lande.

Jeg har en tatovering , der står Adam . Pigerne siger sommetider til mig - du er da fuld af løgn - der står da Amsterdam....

Men Hvorfor ??? ma626
Ja men hvorfor få lavet den ... der må være en grund ... som matros forstår jeg ... men hvad med dem der ikke har et liv på vandet ???

Søens folk Sømanden
I bangkoks barer får man efter sigende den første bajer gratis, hvis man viser en af sine tatovering.

Måske giver det barpigerne en fornemmelse af at man er frejdig.

svar hmmm
http://www.eniro.dk/query?q=Hvorfor+en+tatovering&what=dk&stq=0

Tatoveringer er for bolværksmatroser Søfaren
og det klacifiserer dem. Officerne har ikke tatoveringer.

Så de damer er der nok ikke meget "dame" i men megen sympatitusinde.....

svar:) nicklas bødker
jeg vil sige jeg har ingen tatoo, men kender mange der har. min bror er selv tatoovør. så ved en del efetr hånden. men en tatoo er næsten ligesom en piercing. tatoo er et symbol på noget man kan lide eller en helt anden ting. der er mnage der får lavet noget de sys der er smukt. men det er det jo ikke efter måske 2 år. f.eks et navn . mange der får lavet. men hva så efter 2 år. nej få lavet noget man kan huske noget fra. måske lave den ørn du have fordi man måske har været fisker og der var mange ørne. hehe det mit svar

mine Kimmie
Jeg har 4 tattoveringer. Som jeg elsker fordi de minder mig om ting. den første står der Carpe diem på (grib nuet/dagen) Jeg var lige fyldt 18 og skulle prøve det hele på en gang. Og jeg synes det var en vigtig ting at huske på og en leveregel der passer på mig. jeg blev ældre og har nu også fået skrevet Tuam sequere naturam (vær tro mod dig selv) som en forlængelse af carpe diem. jeg bliver glad når jeg kigger på dem og de hjælper mig i mine beslutninger når jeg ikke kan finde hoved eller hale på noget. Jeg har også en fra en udenlandsrejse jeg fik fordi det land var så fantastisk og jeg måtte have noget "rigtigt" med hjem.

fordi... saetagdog1joint
..det er smukt. af samme grund som man går med smykker og modetøj. det viser hvem man er

ja men ma626
Ja det har du måske ret i ... jeg har da også en .. menn tænker tit .. den er jo ikke fremme ... den er gemt under skjorten .. så hvorfor ha den ???
hvorfor få 6-7 stykker rundt på kroppen når man ikke kan se dem alligevel

Godt spørgesmål Anonym
Jeg er en 19 år dreng som er igang med at skrive omkring det med tatoveringer. jeg har været rundt omkring for at se og høre hvorfor man får lavet dem.

mange svarer nemt "fordi det er smukt" men jeg mener der ligger mere bag det.
jeg har fundet ud af at mange tatoveringer ikke kun er smukke, men også viser hvem man er og hvilken kultur du kommer fra (her mener jeg ikke om man er fra Afrika eller Kina) men om man er en af de hårde dreng som vil være seje, eller om man gerne vil vise nget bestemt via. sin krop f.eks dem der får skrevet noget om nogen "jeg elsker min mor" eller bare et navn som "Gitte" for at vise sin kærlighed.
Andre vil gerne udforske deres kroppe og vil der se hvordan et kors eller en ørn ser ud på deres kroppe. i både og grund er der flere forskellige grunde til at få sig en tatoveringer men det er en del af vores træng til at vise noget eller for at indikere at man er fra en bestem kultur.

det er ihvert fald hvad jeg tror. håber du kan bruge det :D

alle minipiigen
heei.. jeg er en pige på 15 og er også igang med at skrive om tatoveringer og egentlig er det jo ikke alle der behøver at se de tatoveringer man har, altså det er jo lige meget om folk fra verden ser de tatoveringer man har, det er jo en persons, og personen har dem måske fordi han/hun vil mindes en særlig person, eller have sit livs kærlighed's navn på han/hendes krop, altså, det er jo fordi personen måske vil mindes noget specielt i han/hendes liv... man kan kalde det "et minde for livet".. [:)]

Med venlig hilsen minipiigen...