Hvorfor er børn så tit syge?

Hvorfor er børn så tit syge? sisling
Hvorfor er børn dog så tit syge?
Er det bare mig, eller var børn generelt mere sjældent syge i "gamle" dage?
Jeg er en MEGET frustreret mor til 3 hostende og snot forkølede unger, hvoraf den ældste på 10 år, også har astma og støvallergi!
Det er sgu skruen uden ende!
De smitter hinanden på stribe, og så kan man fræse fra unge til unge med snotklude, varme drikke og suppe!
De bliver SÅ ynkelige når de er syge!

Børn skal blive syge anonym
ellers opbygger de jo ikke et velfungerende immunforsvar. Jeg var konstant syg som barn, idag har jeg ikke været syg i de sidste 15-20år.

Tja En Lille Mor
det er vel forskelligt fra barn til barn og fra familie til familie hvor tit de er syge eller ej, og vi ved jo at chancen for at fange sig en forkølelse, influenza og ligende er størrer når børnene er i børnehave/skole/sfo - osv.

Nogen børns immunforsvar er bare ikke så stort som det kunne være, som kan skyldes mange ting.

Jeg har selv 2 børn, og de har kun været syge to gange i dette år. Første gang var i januar, hvor influenzaen fik sit tag i os, og så igen her for nogen uger siden, da vejret begyndte at ændre sig igen.
Hvorfor mine børn er så sjældent syge kan jeg ikke give noget konkret svar på, udover at de spiser sundt, får de vitaminer de skal, og de rører sig utroligt meget i løbet af en dag, både i skole og til fritidsinteresser.

Jeg tror, at ens levestil også har noget at sige, om hvor tit man er syg og hvad man fejler, og det det ligemeget om det er børn eller voksne vi snakker om.

Men, god vind med dine kære der.

En Lille Mor

I gamle dage blev vi også syge. hannah1
Jeg synes ihvertfald, at der altid var nogen, der var snottede i min klasse.

Børn smitter jo hinanden, og når man har 3 børn, tror jeg man skal regne med mange "omgange sygdom. Men glæd dig over, at de kommer over det igen. Immunforsvaret skal jo opbygges som barn, tror jeg. Men træls, det er det helt sikkert.

God bedring til jer.
Hej

køb økoligisk mad JChr
Så bliber dine børn ikke syge, stryg colaen og slikken og et godt gammeldags rugbrød så skal du bare se god fornøjelse hej

Jeg tror det er institutionernes skyld DianaMia
I gamle dage, tror jeg man legede mere ude i den frie luft, hvor bakterierne ikke sværmer rundt i luften som på de små stuer i børnehaven. Min søn var meget syg igennem sin vuggestuetid, næsten hver måned havde han en ordenlig forkølelse. Nu går han i skovbørnehave og er frisk som en havørn, selvom han er ude hele året rundt- også i sne og kulde.