Hvorfor er det så flovt

Hvorfor er det så flovt *Cilla*
for de kære cyklister at række armen ud - eller i det hele taget at give tegn i trafikken. Eller er der en helt anden grund til at cyklister undlader at give tegn? Så kære cyklist, kom frit frem og forklar hvorfor netop DU undlader at give tegn!

Stort ønske for cyklister og andre om en trafiksikker dag derude i trafikken.

Knuz fra *Cilla*[l]

Iiiii hvor er bilisten
Det rigtig, her forledende, da jeg skulle dreje til højre, ventet jeg pænt på en cykel som kom, men hun skulle ikke ligeud, men til højre, sådan en cykelist, sinker sku trafikken, ved ikke at give tegn, for når de ikke giver tegn, enten til højre eller til venstre eller stoptegn, ja så kan vi kun forvente at de skal ligeud.
Næ lad politiet lave noget mere ved dem, store bøder, som de virkelig kan mærke, ser også nok 6 ud af 10 cykelister køre overfor rødt lys og 9 ud af 10 giver slet ikke noget tegn, de er sku farlige i trafikken.

Tjae nu er jeg erhvervschauffør ernst_kolding
og kører hver dag rundt i Kolding i en hyrevogn.

Ja da cyklister, bilister og gående skider højt og flot på alle regler, men hvis man har lidt tålmodighed går det nok.

Ja det kan virke lidt irriterende at en cyklist ikke giver tegn, men langt værre er det dog når man i de mørke timer ser en cyklist uden lys og tit i den forkerte side af vejen, se DET er farligt, man sidder og kigger bagud når man skal dreje til højre, og begynder så fremkørslen, og pludselig, er der en mørk cyklist som modgående i den forkerte side.

At det ikke går galt særlig tit må tilskrives at alle er opmærksom på problemet.

Hvad angår forsinkelse af trafikken, så kør lidt tidligere og giv dig den tid der kræves, langt de fleste ture kan ikke forceres, der er ikke nogen tid at spare på ture under ca 50 km.

Jeg giver altid tegn men kære bilist.. hr hansen
hvorfor taler du til stadighed i mobil når det er forbudt og hvorfor benytter du til stadighed fortov og cykelstier som p-plads??? og nej... du må ikke parkere hvor det passer dig bare fordi du tænder katastrofe blinket!!
og ja.. erhvervschauffører er bare de bedste billister ha ha ha ha ha ha

Vi har alle... Bullerfnis
...skavanker. Bilister, fodgængere, cyklister, motorcyklist, taxaer m.m. [:)]

Jeg kan undre mig over at cyklister, da det nu er emnet, at de ikke bruger deres eget lysregulering. DET sænker trafikken. Når de har det til rådighed, bruger de det ikke, men istedet fodgængernes! Kære cyklister - HVORFOR?

Hey hey hey Cyklist nr 1
Jeg kan bare tale for mig selv : Jeg giver for det meste tegn!, med de undtagelser at der kan være situationer, hvor det er fysisk umuligt at slippe styret med den ene hånd, fx op ad bakke, for meget fart på, en taske på styret el. lign. Det kan være ret krævende at skulle styre rundt i et sving med 1 hånd når man samtidig skal holde øje med 17 lastbiler.

Kære bilister! Hav tålmodighed i trafikken. Det gælder os alle. Jeg har ikke selv bil, men jeg føler mig lige så meget berettiget til at være i trafikken som I. Jeg er langsommere, jeg er mere sårbar, jeg kan nemmere blive tværet ud som cyklist, det er derfor til tider enormt krævende at cykle rundt i byerne, hvor der efterhånden hersker så grum en stemning af STRESS, EGOISME og dårlig opførsel. Så I må bære over med mig hvis jeg en gang imellem glemmer eller ikke har overskud til at række hånden ud.

Jamen Hr hansen dog ernst_kolding
jeg læste lige mit indlæg igennem igen, bare sådan for at finde ud af om jeg har forherliget mig selv som bilist.

Fandt ikke noget der peger i den retning.

Jeg påpegede, at da alle åbenbart er opmærksom på problemet går det nok, jeg kan så tilføje, at hvis ikke alle er opmærksom på hinanden i trafikken, vil langt flere blive kvæstet eller dræbt.

Alle ved jo at det ikke er specielt let at være gående og cyklist, alle ved jo at man skal holde øje med de andre i trafikken, så jo det går nok, hvis blot vi alle lige "klapper hesten" og hjælper hinanden gennem trafikken.

Din bemærkning om erhvervschauffører lader jeg lige stå alene, det siger meget mere om dig end om de mennesker der lever af at være en del af trafikken [:)]

Ja det er lidt rigtig sendjano
Nå bare cykelisterne så husker på, at de er de små, man kan ikke vælte en lastbil, så hold da tilbage for den last bil, eller vær sikker på at i har set hinanden. VH S

Enig Cyklist nr 1
Helt enig! Jeg fatter simpelthen ikke de cyklister der tør køre ud foran en svingende lastbil, uden at have haft øjenkontakt med chaufføren. Ja ikk engang dér ville jeg køre...

Ekstra lysregulering til cyklisterne, det må være løsningen.

Herligt - een cyklist *Cilla*
ud af hvor mange mon ?? I dette land svarer - og så giver den ene cyklist næsten altid tegn... jamen, hvor fantastisk.
Kære cyklister - husk på at når vi færdes på cykel (jeg er både bilist og cyklist) er vi meget svage trafikanter, så hvorfor passer I ikke bedre på jer selv?? [:(]
Stor solskins trafiksikker hilsen fra
*Cilla* [l]