hvorfor er det sådan

hvorfor er det sådan tinag
Når jeg skal til at have menstruation bliver jeg meget irritabel og får en ret stor trang til at drikke.(øl).Under mens har jeg ufatteligt smerter i underlivet.Der skal heller ikke ret meget til før jeg græder.Uden grund.Især når jeg hører små børn græde.Ja jeg må sige at jeg er ret så "deprimeret" når jeg har det "røde".Hvorfor har jeg det sådan?

det er meget normalt kæreste til mensramt
det er meget normalt for piger at blive utilregnelige når de har mens. Men jeg er så heldig, at jeg er en af de forudseende fyre, der har skrevet min kærestes cyklus ind i en kalender i regneark.

Så ved jeg hvornår jeg kan vente stegepander, gryder og kagerullerne kommer flyvende :o)

mit råd til dig Anonym kvinde
jeg er også en pjevs, når jeg har det røde.. piv .. men et godt stykke kvalitets chokolade .. der er et stof i der giver lykkefornemmelse.. så stemmelejet kommer op. Tja.. et naturlægemiddel :-)


anonym kvinde

ja jeg tinagg
ja nu er jeg single så der er ingen fyr der kommer i farezonen med diverse flyvende objekter.Men det er ret ubehageligt at have det sådan hver måned:(

chocolade tinaggg
ja har hørt om chocolade at det skulle give en "lykkefølelse".Og så i disse slanketider:-/.Jeg indrømmer også at jeg spiser lidt ekstra af det søde-om det hjælper-tja kun for en tid.Men jeg må ellers bide disse ubehageligheder i mig når vi når sidst i hver måned:-(

kvalitets chokoladen feder ikke anonym kvinde
i samme grad som den billige, fordi cacaoindholdet er højt :-) og undskyld... men disse slanketider... vil hellere have mit gode humør end pine mig selv med forbud :-)

Jeg tror, at den slanke linie holdes ved at nyde alt, hvad der er kvalitet med mådehold. :-) ikke for meget og ikke for lidt...

vh anonym kvinde

giver dig ret tinagggg
ja aelv om der er "slanketider" kan man godt spise mad med kvalitet - uden at det går ud over ens vægt.Spis med måde.Men jeg vil være ærlig og sige, at jeg spiser lidt mere af det søde i den periode end jeg måske ikke skulle gøre:-/

Du kan også prøve rygmekanikeren
Især dine smerter er der rigtig gode chancer for at reducere ved et målrettet træningsprogram. Langt de fleste piger kan lindre virkelig mange af de menses smerter de har. Og et lavere smerte niveau kan sagtens medvirke at du måske så også vil reagere knap så voldsomt følelsesmæssigt. Det er ihvretfald et forsøg værd, som hverken skader, koster eller giver bivirkninger.

Hvis du ikke ved hvordan, så skriv så kan jeg give dig et link til en hjemmeside, hvor du gratis kan få et program lavet (anonymt).