Hvorfor er fyre sådan

Hvorfor er fyre sådan Gudinden24
Hej sol-brugere

Min kæreste har 3 gode venner, som alle bor med deres kærester. Alle fyre har været utro - dog med tidligere kærester. Så vidt jeg ved, har de ikke været det mod de nuværenden kærester de bor sammen med.

Men min kæreste var så til fest med én af vennerne og vennen siger, at han skal ud at kigge på damer senere, for han keder sig i sit forhold. Han havde da også lagt an på en pige, men hun var ikke interesseret...

Jeg har talt med min kæreste om dette, og har spurgt om det bare er acceptabelt i deres vennegruppe at opføre sig sådan.... Han siger at det er det ikke - og at han også havde givet vennen en bemærkning, da han ville ud at kigge på andre damer - han havde sagt, at han mente, han skulle snakke med sin kæreste om det istedet.

Jeg synes mig og min kæreste har et godt forhold - er lige flyttet sammen. Synes det hele klingrer rigtig godt mellem os - og sådan har han det også, siger han.

Men jeg har da gået og tænkt, hvordan min kæreste opfører sig når han er sammen med de her venner... Han siger, han aldrig ville være utro.

Jeg har selv veninder som har været utro, men det har jeg aldrig været, så måske jeg kan stole på ham. Synes bare det er svært....

Vennerne har dog ikke været deres nuværende kærester utro (tror jeg), så måske det betyder noget at man har fundet én man vil bo sammen med eller....? Tænker fyre ikke på at de såre en pige helt utroligt med utroskab?

MVH 24

Det er nye tider sebl
I dag er utroskab alment accepteret. En ret stor andel af befolkningen mener tilsyneladende, at det er i orden at være utro - men lyver naturligvis om det til kæresten.

Jeg ved simpelthen ikke, hvad man kan gøre ved det, da det nok er tidsånden. Man må jo nok lukke øjnene og håbe ens egen partner af en af dem der stadig tror på troskab. Men det er klart, at jo mere alment accepteret utroskab bliver, jo mere vil ens partner være tilbøjelig til at tro, at det gør man nok også - så er der ikke langt til konklusionen om, at så skal "jeg i hvert fald ikke snydes".

Jeg tror det her desværre bider sig selv i halen - problemet bliver selvforstærkende, fordi flere og flere opdager at troskab er usædvanligt, og så er det da bare med at komme med på vognen, så man ikke neder med at stå med en lang næse.....

Tja.. Hansy
Hvorfor er mænd sådan? Er heldigvis heller ikke alle mænd...men er sgu mange som er utro nu om dage.
Tror først det er vigtigt, at man som kæreste gør klart at hvis partneren er utro så er det ud af døren med det samme. Ikke noget MEN...ellers er der jo ingen grund(for en mand) til at holde igen...og de fleste mænd siger ikke nej til et hurtigt knald.

Lyder også som om din kæreste og hans venner er lidt af en player. Som man plejer at sige, once a cheater always a cheater.
Jeg tror sgu ikke på at din kæreste ikke er lige sådan. Fyre har det med at gejle hinanden op når de er i byen, og hvis vennerne er pige-glade så vil din kæreste nok også lade sig lokke.
Jeg er selv en mand, og blev gift for ½ år siden. Kunne aldrig finde på at være utro (selvom det er svært med så mange lækre piger i danmark) men ved min kone ville droppe mig med det samme, og det vil jeg ikke ofre for et sidespring.

Det er vi heller ikke Kejser Ming
Det har intet med "fyre" at gøre. Du skriver jo også selv at dine veninder render og er utro. Folk i din omgangskreds har åbenbart en egoistisk opførsel og svag karakter. Tænk over det kære "gudinde".

Nej det er ikke acceptabelt ara
men desværre er der personer, der ikke kan se ud over deres egen lille egoistiske næse - de kender ikke til ordet moral - det eksisterer ikke i deres ordbog. De kan heller ikke tænke så langt, at de - som du skriver - sårer deres kæreste dybt med deres handling, så langt er de heller ikke i stand til at se.
Det dybereliggende problem med sådanne personer er,at man (med rette) kan sætte spørgsmålstegn ved om man overhovedet kan stole på dem i andre sager. Hvis jeg kendte sådan en person og samtidig var arbejdsgiver ville jeg være meget betænkelig ved at ansætte en person, der ikke har nogen moralske skrupler med hensyn til at bedrage sin kæreste/partner, for hvilken moral (eller mangel på samme) har vedkommende så overfor firmaet.

Det handler vel dybest set dulkis
- bare om usikkerhed. Gør det mod de andre, inden de gør det mod dig. De spekulerer mere i at undgå at blive sårede end i, hvor meget de sårer andre - det anses som værende prisen for selv at gå fri.

- Det er i hvert fald sådan jeg har forstået det, på de unge mennesker (26-27) jeg indkalder som "eksperter", når tingene begynder at undre mig for meget. For jeg undre mig - meget! Jeg synes egentlig selv at vi var stride, men når jeg ser mig omkring nu, så var vi da rene amatører i sammenligning med.

Snak sammen Kim og Pia
Hvis i på et tidspunkt får lyst til noget andet, hvorfor så ikke få en fælles oplevelse?? det er kun fantasien der sætter grænsen..

Piger er ikke bedre DBA
Jeg er selv en fyr på 26 og jeg ville aldrig være min kæreste utro, og forventer det samme af hende. Men der er desværre mange både fyre og piger der er deres kærester utro, og kan der jo være forskellige grunde til, men ingen af dem kan undskyldes... men er bare hvad jeg mener.