hvorfor er gamle mennesker så bange for forandring

hvorfor er gamle mennesker så bange for forandring et spørgsmålstegn
ER næsten lige kommet hjem fra et beboer møde, og det hele viser sig jo at være en stor pensionist klub vi bor i..
Bla var der nogen der havde stillet forslag om hund, man må ikke have hun som det er nu. men mange unge mennesker i dag har hund og mange ønskede det, af det unge antal (som er meget få i afd, men som næsten alle var mødt op) ønskede alle at kunne have muligheden for at det blev tilladt.. men så sidder der alle de gamle på lang siden og siger det vil de ikke.. og når man spørger hvorfor så siger de bare at det har man aldrig måtte og det kommer man aldrig til.. I stedet for at komme med nogle konkrete svar om at det er måske pga hundelort som måske ikke vil blive samlet op, og de larmer osv.. men de siger bare intet andet, end det skal der bare ikke..

og igen.. en gammel bygning med gamle vandrør, som skal skiftes før eller siden.. ja det vil kræve en mindre huslejestigning.. men det skal gøres indenfor de næste 10-15 år uanset hvad.. hvorfor så ikke få det gjord med det samme (ved godt at man skal have penge ør man kan gøre noget, men så spare op til det.) så man undgår at det først bliver gjord når uheldende kommet.. plus at som verden er i dag så er der jo ikke noget der bliver billigere, hvorfor så ikke nøjes med at bruge en halv milion på det nu, i stedet for at vente ti år til prisen er steget til tre milioner. eller noget i den retning...
men næ nej de gamle har aldrig haft forandringer, og det skal der så sandelig heller ikke komme nu..

De vil gerne have flere unge ind i afd. (og udlændinge ud)siger de. men de skrammer os unge væk når de vil blive med at have dørene malet postkasse røde, og man kun må vaske til kl 15 på en søndag.. Selv de døre som der næsten lige er malet lysegrå vil de have malet om til postkasse røde igen.

Jamen hvad er det for noget.. undskyld mig.. (havde brug for lidt luft.)

og undskyld mine stave fejl. et spørgsmålstegn
fik ikke rigtig læst det i gennem for jeg fik sendt indlæg. mangler bla d i hund og f i før. osv..

Det kommer til mange - med alderen Dulkis ilp
- Det er vel en form for tryghed. Det gamle kender man, og ved det er ufarligt, men derforuden har man også af og til en fornemmelse af, at de holder hinanden i skak.

De satser på, de ikke kommer til at erholde den udgift der kommer om, måske, 15 år, længere tror jeg såmænd ikke den del af sagen er. Men morskaben er godt nok begrænset med sådan en flok..[:D][:D]

Skidt være med stavefejlene.... piglet45
Du skulle vel ikke bo i Århus Nord vel....? [:D] Jeg synes nemlig at jeg kan genkende dine problemer. [:D]

hehe et spørgsmålstegn
Nu vil jeg jo helst ikke sige hvor i landet af hensyn til hvis der skulle være andre herinde fra området. men kbh området..

Kamphunde på Pusherstreet? smilodon
Unge mennesker skal have lov til at holde kamphunde, der kan jagte de gamle frem og tilbage på området?
Vandrør, der ikke er i stykker, skal repareres?
Enhver skal have lov til at demonstrere sin dårlige smag ved farvevalg, der kan få kvarteret til at ligne det gamle "pusherstreet" på Christiania?

Det er ikke til at tro, at de gamle er imod det!

kamphunde et spørgsmålstegn
kamphunde var så også en underdel af emnet, med at det ikke skulle være tilladt..

vandrørne er i stykker, men de skal renoveres helt. de kan nøjes med lappe løsninger, for et stykke tid.. men det er uundgåeligt at det skal gøres.

Hej spørgsmålstegn ernst_kolding
Du er "offer" for et fænomæn som mange andre er.

Jeg bor selv i "dødens forgård" forstået på den måde, at størsteparten her er mennesker over den værste ungdom, for at skrive det pænt [:D]

Her må ikke holdes husdyr, der må ikke ryges i indendørs fællesarealer der må ikke grilles på altaner, der må ikke tørres tøj på altaner hvis det kan ses udefra.

Hvorfor så det ?

Tjae, da man i omkring Big Bang byggede disse højhuse blev de beboet af unge mennesker, som nu er blevet ældre, udskiftningen her sker næsten kun ved dødsfald, vi er alle mere end almindeligt glade ved at bo her.

Det der sker her, og sikkert i langt de fleste udlejningsejendomme er, at de som flyttede ind da byggeriet var nyt, er blevet så glade ved at bo der at de ikke flyttede igen, disse mennesker bliver jo ældre med tiden (mærkeligt ikke ?) og så er mennesker jo meget traditionsbundne og det bliver stærkere med årene (tænk på f.eks. julen) og det der så sker er, at ingen skal komme og lave om på "vores" vaner og rutiner.

Det eneste du kan gøre er, at vente til der er sket en udskiftning af beboerne så der kan komme nye initertiver til regler for at bo der.

Hvad angår din bekymring omkring reparation af diverse installationer i ejendommen, så må du lære at se på det hele som det er, der er kun lejerne til at betale for forbedringer, udlejningsejendomme er forretninger som skal give økonomisk afkast, ellers vil ingen investere i dem og hvis "man" mener der om nogle år skal udskiftes noget i en ejendom vil det ikke ske før det er påkrævet, som du jo sikkert heller ikke smider dit TV ud, blot fordi du ved, at om nogle år kan det ikke mere, det er sund fornuft at vente til det er nødvendigt.

Det med at holde dyr i udlejningsejendomme kan jeg godt forstå man ikke tillader, kan du se det for dig her, huset har knapt 100 lejligheder og der er 3 ens huse, altså i værste fald 300 hunde på et forholdsvis lille område, det vil blive et helvede, samt at det ville komme til at minde om større gårds mødding på områderne omkring husene, og endelig, 300 hunde som gør og hyler, det har en selvforstærkende virkning når en hund begynder at gø eller hyle.

Jeg holder meget af dyr, især hunde, men nej, det er helt ok, at vi ikke må holde hunde her, det ville blive ragnarok med måske 300 hunde indenfor et område på omkring 200x200 meter.

Med "ældrehilsen"

Ernst

..... et spørgsmålstegn
kan godt følge det med tv'er. men det er også en længere snak omkring at sætte vand målere op og sådan, fordi det kun er nogle der får varme regninger og andre ikke.. vi har feks kun haft varme på hvad der svare til 10 dage på en hel periode. (fordi jeg netop går op i ikke at få en stor varme regning) og for de 10 dage har vi fået en regning på ca 13000 kr. sådan som deres mærkelige måde at fordele regningerne på herude er.. dvs en efterregning på 7500 kr.. og ca 1000 kr pr døgn for at have varme på.. men igen det er en længere snak, og det ville alt sammen undgåes hvis der blev invisteret i det.. dvs en husleje stigning på 40 kr om måneden.. for de har allerede haft undersøgt det..

..... et spørgsmålstegn
Nu glemte jeg at skrive i det andet indlæg at.. der er ca 10 blokke med 10 lejligheder i hver. og hvis alle de gamle ikke vil have hund, så er der ikke mange tilbage som vil have. man må jo gå ud fra at dem der dukker op til sådan et møde og stemmer, at det er dem der vil og ikke vil have, og dem der ikke dukker op er ligeglad.. ligeglad som at de ville ikke have noget for eller imod det... vi bor lige op af en stor skov, og lejlighederne er min 60 kvm i områedet..

Ikke så vanskeligt endda rodvad
De ældre har prøvet meget, de ved at verden ikke er så enkel som de troede da de var yngre, den gang de ville forandring for forandringens skyld.

De unge i dag og den gang de ældre var unge, vil/ville forandringer for forandringenes egen skyld, og kan ikke forstå at verden er så enkel.

Der skal begrundelser til for at forandre, og når et boligområde er fri for hunde, skal der virkelig gode argumenter til for at ændre det. Selv har jeg oplevet at 2 damer holdt hund i et område det var tilladt. Den ene måtte boligselskabet koste 100.000 kr. for at få det repareret. I det andet kostede det 300.000 kr. Og de beløb blev pålagt os andre over en årrække.

Der har altid været meget ballade med hunde i lejlighed, det største er at ejerne er meget væk, og i den tid står tit deres hund og gør, det gør de jo når de er alene.

Postkasserøde døre? Smag og behag er forskellige, både hos ældre og yngre. Nogle vil have varme farver, medens andre vil have neutrale.

Fordi de fleste forandringer i dag SF-er
er til det værre og til en lavere standard, bl.a. p.g.a. de unges dovenskab.
Modsat for en generation siden.

hvorfor et spørgsmålstegn
er det lavere standart at have hund i ejendomme hvor der er ti blokke med ti lejligheder i hver. lige op af en kæmpe skov..
hvorfor er det´lav standart at man ´gerne vil lave nogle vandrør, så man ikke spilder unødig varme.. vi snakker om der bliver spildt 60 procent af al varme i hele afd. fordi de gamle ikke vil have en husleje stigning på 40-50 kr om måneden..

Lavere standard Hundeejerinden
ved hundehold - det er jo nok fordi et stort antal hundeejere ikke gider samle op efter deres hund.
Et stort antal hundejere gider ikke bruge deres tid på at opdrage hunden ordentligt, så det stakkels kræ gør i samtlige timer, hvor ejeren er væk.
Et stort antal hundejere gider ikke lufte deres hund udenfor beboelsesområdet og det er ikke alle, der synes at hunde er aldeles vidunderlige.

Det er i hvert fald de forklaringer jeg oftest hører når man taler om hundetilladelse eller ingen hunde.