hvorfor er mænd bare så....

hvorfor er mænd bare så.... forpokker
Jaaaa undskyld hvis jeg lyder pist...

Men ååårrrrhhh maaan altså.

Hvorfor er det at fyre/mænd skal være så skide kostbar og kolde??? jeg holder det bare snart ikke ud, ja i må virkelig undskyld men har bare brug for at komme ud med det.
kan godt være det er slut mellem os, men helt ærlig man har haft et forhold, elsket hinanden, og haft så meget sammen både intimt, nedture, opture, og alt det der. hvorfor er det så at man kan gå hen og ignore folk? jeg forstår det ikke. jeg er bare så skide ked, sur, og åhhh ja alt på en gang.
Er det nogen herinde der kan forklare hvorfor nogle er sådan, og jo jeg ved godt det ikke kun er mænd der er sikkert også kvinder..
men hvorfor???

Nemlig bigspasser
Det er ikke kun mænd, men i den grad også kvinder.

Hvilke mænd?? Kærlig fyr
Kan du udspecificere mere præcist med, hvad du mener med "kostbare og kolde" ?!?

Nu gætter jeg kun. Men mener du, at mænd i forhold siger for lidt? Kunne det måske skyldes, at den kvindelige del i forholdet snakker for meget? [:D]

Ellers ved jeg ikke, hvad du mener med kostbar og kold. Mener du kortfattet? Følelsesløs? Afstumpet? Og hvordan oplever du det?

kærlig fyr forpokker
midt i min nedtur fik du dog alligevel mig til at grine lidt TAK :-D

nej jeg mener ikke mit i forhold, mener når man er gået fra hinanden, så er man bare SÅ kold og ligeglad.

han var alt for mig og omvendt, hvordan kan man så være sådan..

P.s Jeg ved godt det virker vild forvirrende som jeg skriver, men har bare en møg dag hvor alle følelser og tanker flyver rundt i hele hoved..[:*(]

Tjaaa dulkis
- I 70´erne kaldte Herdis Møllehave dem for "knudemænd". Det dækker vel for de mænd er ikke rigtig kan andet..

- De er ikke helt så kolde og ligeglade. De græder såmænd lige så meget som vi gør - bare på en anden måde. Så længe han ikke er helt færdig med dig, har han ikke overskud til at være andet end "sej".

- Det jævner sig. [;)]

Hej dulkis... forpokker
Jeg er så følelsforvirret lige nu at jeg nok ikke helt er i stand til at forstå helt hvad det er du mener :-)

er det korrekt forstået at, han forsøger at virkel kold og ligeglad fordi han ikke er færdig med mig?? jeg er ikke med [:/]

Der er gået nogle måneder, og nogle af hans ting ligger her endnu. ( ikke fordi det er det der går mig på.

Nu tænker jeg,fx hvis han virkelig var røv ligeglad med mig, som han lige pt giver udtruk for at være, ville han så ikke rimelig hurtigt have hentet det? eller er det fordi han bare ikke kan tage sig sammen?? kan se mig i øjne??

Problemet lige nu er, når jeg logger åpå msn kan jeg se han er lyn hurtig til at logge af,af frygt jeg åbenbart vil skrive. hvor jeg skriver en sms, om vi ikke bare skal slette hinanden så, for hvis han ikke gidder er det da helt hen i vejret at vi har hinanden på. hvorefter han først dagen efter han svare, hvis du føler det er vigtigt for dig, syntes jeg da du skulle gøre det.
jeg spørger ham om vi helt skal droppe kontakten, han svare overhoved ikke på det,selv om jeg på en pæn og sød måde siger, det vil betyde en del, hvis du ville svare. nej nej nej jeg bliver total ignorert..

Hvorfor. åååårrrrrggghhh jeg kan blive så skide hys (undskyld) men det gør sku ondt altså..

Du bliver overhovedet ikke ignoreret dulkis
- han VED helt præcis, hvordan han kan komme til at "fylde" i dit hoved. Han venter f.eks til dagen efter med at svare - velvidende, at så længe svaret ikke er faldet, så grubler du. Spørger du om I helt skal droppe kontakter - ja så svarer han slet ikke.

- Ja du er forvirret og ked og alle de andre ting, der følger med et brud, men fakta er, for en udenforstående ser det ud som om, du er noget længere end han er. Han kan end ikke melde ud, hvad han vil...

Kap ham på msn og få nogen til at levere hans ting foran hans hoveddør. Så er du den der er kommet ud af det med respekten i behold - også for hans vedkommende.

Det er ikke kun mænd der kvinde•
praktisere det der.

Jeg har selv set lige igennem eks'er.Kun en gang havde jeg svært ved at slå ham ud af hoved, mén efter et par år var det på plads

For mig når det er slut, så er det helt slut.Ingen x som venner.
For mig er det en naiv måde og holde liv i noget der er dødt.

Og jeg tænker stort set aldrig på nogen af dem, halvdelen kan jeg næsten ikke sætte navn eller ansigt på.
De var der bare lige der.

Om han har det svært med i ikke er sammen mere, eller det er ligegyldighed står hen i det uvisse.

SV dulkis forpokker
Jeg er nede på jorden igen :-D

men ja- jeg kan kun give dig helt ret,-og jeg ved det jo også godt. og et eller andet sted er det jo en form for afmagt. (burde jo slet slet ikke)

for pokker da annonym
For pokker da, du skal da ikke lade ham behandle dig på den måde, et hvert GODT forhold kræver respekt for hinanden. Når du får det som du gør, er der noget galt, med det i har eller ikke har. Du burde slette ham på msn'en...
Det er ikke ham der er problemet,det er dit problem og jeg mener virkelig dit. Du skal passe på DIG,lad vær med at tage kontakt til ham...Han er sandsynligvis videre med sit liv og det skal du også komme. Tag tiden til, at komme dig over ham, snak med dine veninder,forkæl dig selv, gå ud og flirt...naturligvis gør det ondt, at gi slip, når lysten ikke er der...men jeg kan forstå, at i ikke har set hinanden i flere mdr. det er i sig selv et kraftigt vink med en vognstang...Slip ham. Og kyl du bare hans ting i skraldespanden, med en god potion vrede.

Tja.... påtværs
Jeg er kvinde og er nok i den gruppe du er træt af.
Jeg ignorer dog ikke mine eks'er, hverken datere eller kærester, medmindre de bliver ved med at kontakte mig og jeg har sagt jeg ikke gider dem. Og utroligt nok fortsætter de stadig [:/]

Men jeg kan ikke se hvorfor man skal snakke samme og ses ect. når det er ovre.
Når forholdet er dødt, er det for mig et gammelt kapitel i mit liv og jeg har brug for at bladre til næste side. Og så er det ligegyldigt om vi er enige om det er dødt eller det er ham eller mig der har gjort det fordi.

Det er jo over kom videre. Dem jeg ser som prøver at holde kontakten, er dem der har svært ved at komme videre og 2 år efter snakker de stadig om eksen. Det er ikke særlig sundt.

Men vi er jo alle forskellige. Jeg gider bare ikke holde kontakt med min eks, der er jo en grund til vi er gået fra hinanden, hvorfor så prøve at polerer på et falsk grundlag.

Der er nogen hvor den sidste tid i forholdet er udelukket venskab og intet andet, der kan jeg måske forstå man kan holde kontakten noget tid. Men det er jo de færreste forhold, som ender med at man kun har været venner den sidste lange tid og har set andre af det modsatte køn samtidig.

Ja ok, nu er det jo ikke fordi jeg ikke vil videre forpokker
Tak til alle jer der har skrevet :-)

Ja jeg var ret meget ophidset da jeg skrev det her indlæg :-D og kan forstå på flere af jer der har svaret, at man bare skal komme videre og ikke have kontakt til eks osv.

og til jer der er videre og ikke har kontakter til jeres ekér er det jo kun godt for jer, men nu er der mange andre i verden der måske ikke helt er i samme båd ;-)

Det skal dog lige siges, der er jo en del mere end lige det der står her, og ja i kan jo ikke råde eller gøre andet, når man ikke kender historien helt. det er jeg klar over.

Men som sagt jeg var ophiset, og istedet for genere eksen med sms der kun var brok, havde jeg så brug for at komme ud med det herinde ( BIG MISTAKE) :-D men det er nu bedre end jeg skrev til eksen :-D

På den anden side, jeg har dog stadig kontakt med mine andre ekser, fra teenage årne eller den før ham her. ( det fungere nu fint) så det kan altså godt lade sig gøre.

Og ja der er grund til et forhold slutter, men der er en lige så stor grund til man startede forholdet...!!

Jeg er nok bare en af de få mennesker på denne planet, der ikke forstår hvorfor man skal droppe noget kontakt, med en person man faktisk har elsket.? man dropper jo heller ikke kontakter med familie fordi man flytter hjemmefra vel;-)

nok om det. :-D tak for hjælp :-)

ok helt vildt mærkeligt indlæg Kristine31
1) det er rigtig, man kommer ikke BARE videre, men man er nok nødt til at indse hvad der er bedst for en selv og så starte processen med at komme videre.

2) Jeg har kontakt med de fleste af mine ekser. Vi har været den næsten obligatoriske periode igennem hvor vi ikke har talt sammen og da vi så havde fået det hele nok på afstand og kunne opføre os som voksne mennesker, uden den ene hele tiden spammede den anden med vrede sms´er eller andet, så kunne vi genoptage kontakten. Der er da ingen der siger i skal droppe kontakten for ever? Hvem har dog bildt dig det ind?

3) Umiddelbart kan jeg ikke se hvorfor det var en så BIG MISTAKE at skrive herind??? Det er da dejligt at få luft og måske med tiden kan du få brug for de råd erfarne som uerfarne har brugt tid på at give dig?!

4) Som sagt ja, det kan da sagtens lade sig gøre at have kontakt til sine ekster. Forstår stadig ikke at nogen har bildt dig ind at det ikke kan lade sig gøre?

5) Ja, der er bestemt en grund til at forhold slutter, Såvel som der er en grund til at de startede. Men grunden til at de startede kan ændre sig markant og man kan vokse fra hinanden, ændre sig m.m og dette fører til slutningen af et forhold.

6) Kæreste og familie er ikke det samme. Du kan ikke sammenligne på den måde. Du er bundet sammen med din familie på en helt anden måde.

Jeg håber du kunne bruge dette indlæg til noget.

Håber for din egen skyld du finder ud af hvad der er bedst for dig selv og ikke hænger fast i noget der måske ikke længee er.....

Hvis jeg bliver kuglen
såret seå bliver jeg kold i røven ... ignorere

Så et eller andet må du ha gjort tænker jeg