Hvorfor laver indvandrere mere kriminalitet???

Hvorfor laver indvandrere mere kriminalitet??? CDJ
Det undrer mig at indvandrere ifølge statistikker laver meget mere kriminalitet end os danskere. Hvordan kan det være når vi alle er mennesker af race? Mange af dem er jo også født i danmark. Er der ikke lidt for tit fejl i de statistikker?? Vi er vel ens......??

Hvad er det for jetpost
nogle fejl du henviser til???? Kan det være at de bare er dårligere opdraget????

og.. batmanspige
det undrer mig afhelvedes til at fleste deværre har et vildt forvrænget billeder at menneskerettigheder...

et eksempel...en pige dater en gammel ven..hun har slået op med kæresten...og så kraftedeme om at hendes ven ik bliver stoppet at en indvandrer som truer med bål og brand hvis han ik holder sig vækfra hende...altså det er mig uforståeligt at man i sin gode ret tillader sig dette og ovenikøbet synes det er iorden...ej ved du hvad..???

selvføgelig skal man ik skære alle over en kamp...
og jeg er fuldt bevidst om at der findes helt almindelige invadrer men ganske almindelig IQ

men jeg undrer mig..og er deren som føler sig stødt...lad mig høre???

vrøvl anonym1
Ingen er ens. Det er noget kommunistisk/islamisk sludder.
Udlændinge fra den islamiske fascistiske del af verden bliver mange gange opdraget med had og foragt til det danske samfund. Derfor bliver mange af dem kriminelle og utilpassede. Efter staf skal udlændingene sendes ud af landet.

du har intet forstået. kamelpasser.
jeg ønsker ikke at lægge had mod forskellige grupper her i landet, men fakta er jo at vi har over 100 forskellige nationaliter her i landet, som vi aldrig hører noget negativt om.

der har været enkelte tilfælde hvor filipinere og thai kvinder har været udsat for pres i deres egne foreninger, men det har været de danske mænd som udførte presset, og ødelagde samværet for deres respektive koner, så foreningerne gik i opløsning.

muslimer lærer at hade andre troende, allerede fra de er ganske små, ligesom pigerne lærer at underkaste sig af deres mødre.

de har religiøs politi, som kontrolerer enhver bevægelse, hvis ibrahim ikke kommer og snuser andre mænd i røven i moskeen, så bliver han afhentet af politiet, og må sidde derhjemme, og skrive femte mosebog om i hånden.

desuden er grønlændere og muslimer så indavlede, at inteligensen kun kan overskue kriminelle handlinger.

den straf de får af de danske domstole betyder intet for dem, for de acepterer ikke os vantro, derfor burde der indføres sharia lovgivning, så de kriminelle bliver stenet ihjel af deres egne trosfæller.

ingen arbejdsgivere vil ansætte dem, eller skabe en læreplads til dem, ikke fordi de er muslimer, men fordi de er kriminelle, og ikke kan skaffe en pletfri straffeattest.

desværre har enkelte godtroende arbejdsgivere givet de unge en chance, med godtgørelse fra det offentlige, for senere at finde ud af, at de muslimske venner skal have særbehandling, arbejde skal udføres sort, og hvis han nægter, bliver han udsat for hærværk, og det der er værre.

TV fokuserer alt for meget på de uindbudte fremmede, vi har lige set en familie i en lejr, som stadig opholder sig i landet, selvom de har fået afslag på opholdstilladelse 8 gange, og nu er konen gravid for tredie gang, de børn kan ikke være danske selvom de er født her i landet, for de er jo allerede blevet udvist til labanon.

jeg kan simpelthen ikke få ind i mit hovede hvordan de stadig kan opholde sig i landet, hvis jeg går til købmanden og samler de varer jeg har behov for, forlanger han betaling, og hvis jeg ikke har penge får jeg ingen varer.

for mig at se, er problemet, at systemet selvbestaltet har skabt nogle fiktive behov, som gør at de skaber arbejde til dem selv, sagerne kører jo rundt i systemet, og så længe en sag kører, er der jo arbejde til moster olga og fister løgsauce.

et afslag er et afslag, uanset hvad, en mand der er fyret fra sit arbejde får jo ikke arbejde igen bare fordi han står uden for porten, eller ringer til firmaet konstant, det er livets barske realiteter.

ingen ved hvordan disse mennesker er kommet til landet, eller de fortæller det ikke, de smider deres papirer væk, når de har krydset grænsen, og den danske stat må betale for deres hjemtransport.

hvorfor skal de have modersmåls undervisning, hvis de vil være nydanskere, mange af dem kan jo hverken læse eller skrive, og hvorfor skal der være specielle skoler for dem, det er vel ikke hundetræning.

de vietnamesiske flygtninge er forlængst rejst hjem igen, med en kæmpepension fra den danske stat, så de i hjemlandet kan leve som landets overklasse.

nogle har stadig familie her i landet, og mange unge kommer hver eneste år, og får gratis uddandelser, i hjemlandet skal de betale for undervisning med et stykke kridt, siddende på den bare jord, og en enkelt skål ris om dagen.

allerede i 1968 skrev aviserne, at der var alt for mange tyrkere her i landet, de blev kaldt gæste arbejdere, men senere fulgte familien med, hvad skulle vi med familien, de fyre skulle have haft en kontrakt, som alle på grønland, eller søens folk har det, der er ikke noget med familieophold eller besøg, mange ser familien igen efter en kontrakt på et år, måske var konen smuttet, men først sikrede hun sig, at mandens løn gik ind på hendes konto.
manden arbejdede 16 timer i døgnet hver eneste dag, og da der endelig kom telefon i 1982, kostede det 38 kr. pr. minut at ringe hjem, man kunne næsten ikke høre samtalen for mønterne raslede ned i telefonboksen så hurtigt, at kun enkelte ord blev forstået, og naturligvis med ekko på.

som adolf sagde, så er danskerne de dummeste folk i verden, for de glemmer hurtigt, og naturligvis havde han ret, for historien gentager sig gang på gang.

jeg kender personer som har været på ferie i bistandspul, og de har aldrig set en kvinde med tørklæde, men her i landet, og naturligvis andre steder i europa, skal de absolut vise deres tørklæde, det er vores ret så vi ikke frister mændene, hvis de kan se vores hår, mændene bruger det som undertrykkelse af kvindekønnet, kvinder er kun et nødvendigt onde, medmindre de er gravide konstant.

vi har jo alle læst om familiens ære, fædre myrder døtrene, hvis pigen har mistet mødommen som var lovet til fætter ali bali, samtidig går far naturligvis på luderbar, han er jo overhovedet, og skal helst stimuleres, problemet er bare, at allah kun har givet ham blod til en ting af gangen, så når p nissen kræver blodet, slår hjernen fra, og hvis man ikke kan bruge hjernen, er man heller ikke ansvarlig, logik for kameler og burhøns, tak.

Fordi de tror på tusk Holger
frem for at være en god borger.