hvorfor lod jeg mig selv gå tabt?

hvorfor lod jeg mig selv gå tabt? midt i tredverne
For 10-15 år siden var jeg en af de fyre som levede livet i overhalingsbanen, en dem som sad i baren med de rigtige venner når han ikke lige var på dansegulvet eller sad og flirtede med en smuk pige. En kostbar livsstil som kan tage livet af dig, hvis ikke din verden ændre sig på et tidspunkt, det var jeg også klar over men jeg elskede det liv. Der kommer et tidspunkt hvor hende, man tror er helt rigtig dukker op, det skete også for mig. Hun var en af de piger som gennem nogen år havde drømt om mig, ham som bare var for sej, ham som var hot ja ham som alle de andre også ville have. Hun var den som kunne få mig til at stoppe op, så jeg begyndte at drømme om hus, børn, bil og vovse, i stedet for at slå mig selv langsomt ihjel Vi havde 12 fantastiske år sammen før hun fandt mig for kedelig og små borgelig, ja hun drømte om noget mere men hvad viste hun ikke. Det er nu ved at være 5 måneder siden og jeg er kommet på den anden side af savnet og er så småt begyndet at drømme om igen at finde hende jeg kan have fælles mål og drømme sammen med. Men jeg er ikke den person jeg var for 10 år siden, ham der viste hvad han ville og gik efter det koste hvad det ville og hvis jeg skal være ærlig har jeg ikke lyst til at blive ham igen. Her kommer mit problem så, når man først har levet det liv en gang er det let at blive trukket tilbage igen selv efter mange år, så det er ikke der jeg skal finde hende, nu har jeg så været på nettet for at se om det var her hun skulle være. det jeg ser når jeg læser de forskellige profiler er at kvinder på min alder søger ham den små borgelige men han skal stadig have den der snært af det liv jeg levede engang, problemet er bare at det kan jeg ikke, for mig er det endten eller. hvor pokker skal jeg nu rette fokus hen, sider lidt med den der fornemmelse af at jeg har tabt mig selv i to vidt forskellige liv. Håber nogen har nogle ideer til hvor jeg kan søge efter hende som passer ind i mit liv.

Du har gjort det helt rigtige! Bimmer ILP
Kvinder finder mænd for kedelige, hvis de
ikke overrasker og tager dem storm. De skal
feteres med chokolade, gaver og blomster.
En hyggelige restaurantur i byen med
efterfølgende dans. Kvinder elsker at ikke
to dage ligner hinanden, og det søger de
fleste inderst inde.
Dagligdagens og ugerens trummerum kan tage
livet af ethvert forhold.

Du behøver slet ikke vende tilbage til
dit tidligere liv, men alle vil gerne have
nogle spændende oplevelser. Ellers bliver
livet kedeligt i længden.

PS. Bag enhver mand med succes står en dejlig
kvinde, så pas godt på hende! [;)]

Held og lykke. [f][s][l]

Hvis du føler du har ladet dig selv gå tabt dulkis
- er det måske nu en behjertet sjæl skal fortælle dig at "rigtige mænd går i terapi". -

- Det kunne vel lige så godt være en lifecoach, man benyttede sig af, så man fik lidt indsigt i sig selv. Måske det har været lidt forsømt, og måske var det en god idé, inden du går i gang med næste kapitel. Især hvis det er sådan du føler.

- Jeg tror i hvert fald, at selvindsigt er et skridt på vejen til succes i et parforhold og hvorfor ikke give det nye liv de bedste betingelser?

- Skal man partout være småborgerlig og kedelig, hvis man ikke ligger i overhalingsbanen?

Hvad er det, du mener der er så rigtigt? højest forvirret
At han har HVAD?

hm det var da ikke svar på det jeg spurgte om midt i tredverne
Nej rigtige mænd går ikke i terapi de arbejder med sig selv hele livet igennem, som jeg selvfølgelig også har gjort og jeg mener bestemt ikke jeg har forsømt dette for så havde jeg ikke været her i dag. Men klart jeg arbejder videre også ind i et nyt liv, med hensyn til de to tidligere liv ja så kan de ikke kombineres men det kan man nok først forstå når man selv har prøvet.
Nå men jeg fik ikke nogen svar på mit spørgsmål håber der er en "behjertet sjæl" som har en ide.

Hmm ved ik Karlbørge
jeg tror faktisk ikke din situation er så forskellig fra mange andres ... folk bliver skilt og skal finde et nyt forhold. Så der må jo også være kvinder der står i den situation som dig.

Men det med hvad kvinder vil have skal du jo være villig til at betale. Det er jeg ikke sikker på at du er. Jeg kan ikke vide det men på mig virker dit indlæg som om du ikke rigtig orker alt det gejl. Er det forstået rigtigt ?

Hvis det er tilfældet så :

Syntes jeg du først og fremmest skal være glad for det du allerede har opnået. Så skal du ændre fokus .. på mig virker det som om du skal finde en for at gøre dit liv komplet. Men hvis det er sådan du har det så er det altså svært at sælge. Jeg tror hellere du skal bruge energi på at gøre dit liv interessant på egen hånd. Kvinder på vores alder leder vel efter noget andet end de gjorde for 15 år siden er mit bud.

Interessante mennesker tiltrækker andre mennesker (her tænker jeg på kvinder også :-D)

Der findes mange måder at møde andre mennesker på ... via hobby ... rejse ... nettet ... klubber ... foreninger ... osv. Det behøver jo ikke være i byen nu du er færdig med det.

Nettet har jeg ikke specielt gode erfaringer med .... det lyder så let og ligetil men det er ikke min oplevelse. Men det er en mulighed men skyd da bare med spredhagl altså gør lidt af det hele. Husk der er ingen garanti det er kun en selv der kan ændre noget.

Kære Du mizzb
Du lyder til at være et rigtigt dejligt menneske som er blevet voksen. Der sker ofte det via et brud, og når man når på den anden side af 30erne at man begynder at tænke lidt mere over tilværelsen...

At din eks så ikke kunne indfinde sig med "dit nye jeg" kan der være mange grunde til, det handler i virkeligheden nok mere om hende selv end dig.

Der er ok at du stopper op og bliver i følelsen, selvom den stinker og gør ondt og tiltider er så ubærelig at du ik har lyst til at tænke tanken til ende, føle følelsen eller hva ved jeg.

Du ku sagtens sætte dig tilbage på den skide barstol og fortsætte, det ville være det letteste, og mest overfladiske du kunne gøre, men hvorfor sku du, hvis du egentlig har det godt der hvor du er, selvom tomrum og kaoset er der, så er det en del af og gro, og blive mere vis, os selv om det er fandens hårdt.

En periode med selvudvikling i form af terapi, bøger, osv kunne være en ide?? Du kommer ud på den anden side, og ved hvad DU vil. Man er ikke ansvarlig for hinandens lykke, den kan hun og du kun finde i jer selv.

De bedste tanker og pøj pøj

Ps. mizzb
Så at min kommentar var blevet cuttet af...

Mht din søgen efter en kvinde, så vil jeg gerne giftes med dig =O)

Kærligheden kommer når man mindst venter det, kontakt annoncer, profiler osv osv, prøv at droppe det for en tid, find dit eget jeg (som du os er ved, som jeg hører i dit indlæg) Jeg ved hvor frustrerende det kan være med forladtheds følelsen, men det er sgu ok at komme ind til kernen i sig selv, og hende der en dag skal være din for evigt hun kommer også når du mindst venter det!!

åhh jaaa Fisseletter
åh hvor jeg elsker disse bevidste dybe humaniora mænd.
Dem der er sunde i krop og sjæl, og har hjerte krop og tankeværktøjerne i orden, og altid en skål havregryn om morgenen.
Men du.. hvem er du????
En pengestærk klodset dum uvidende mentalt bøvet fims med ølmave?

hmm giftes det har jeg ikke lige tænkt på men midt i tredverne
Ja du har ret og jeg arbejder målrettet på at komme frem til mit eget jeg, men det er jo et arbejde der står på hele livet da tingene ændre sig mange gange fra vi bliver født til vi dør. Jeg er også sikker på hun dukker op når jeg er mindst forberedt på det, men har samtidigt lært gennem livet at intet kommer af sig selv, hvis man ikke opsøger heldet ja så bliver man aldrig heldig. Derfor er jeg også gerne aktiv i min søgen på "lykken" om det så skal være på egen hånd eller sammen med en anden må tiden vise, og det er nok derfor jeg skrev dette indlæg, for at finde ud af om jeg skal satse på at være 1 eller 2 i fremtiden. Det var nok naivt men kan da konkludere det ikke bare er mig der mangler ideer til at svare på så kompliceret et spørgsmål, det er nok der jeg skal ligge fokus et stykke tid så må det andet vente der er jo ikke noget som haster, selv om man da godt kan savne at se en solnedgang sammen med en anden engang imellem.

Hej igen mizzb
Du kan jo prøve at maile mig, jeg er ikke den der nogensinde før har mødtes med en fra nettet, eller været på div chat forumer i form af "scoringer", og når mænd står i byen og logre løber jeg skrigende væk, for jeg gider det simpelthen ikke.

Men du lyder til at være en god gut, så vi ku jo maile lidt og se om det evt klikker pr mail, og gør det ikke, så vi da fået hygge mailet. Goddag mizzb@sol.dk