Hvorfor reagerer min kæreste som han gør?

Hvorfor reagerer min kæreste som han gør? mize21
Hejsa.

Jeg har lige et par spørgsmål, som jeg ikke kan få afklaret og håber derfor på jeres (fyrenes) indsigt:

Min kæreste og jeg har nu været sammen i over halvandet år. Vi bor sammen og har gjort det i et år. Da vi fandt sammen hang hans ex stadig i hans omgangskreds, men på daværende tidspunkt havde de ikke været sammen i 8 mdr. Alligevel fik hun et føl på tværs, da hun opdagede at han var begyndt at være sammen med mig og skabte den helt store scene da jeg mødte hans venner første gang. (14 dage forinden havde hun truet med at hun ville sørge for at skille os ad den aften, ved at bilde mig ind at han havde været sammen med hende imens han og jeg var sammen) Den gik ikke, men alligevel hang hun inde over vores forhold det første halve år (Altså hun sms'ede og ringede gentagende gange, dog uden at min kæreste skrev tilbage eller tog telefonen) det stoppede så heldigvis, men har selvfølgelig sat nogle spor på vores forhold.

Deres forhold var meget turbulent (hun er psykisk ustabil) og det var aldrig et godt forhold.

Nu står jeg så i den situation at hver gang hendes navn bliver nævnt går min kæreste i baglås. han bliver i dårligt humør og sur. Hvis vi skal i byen i hans hjemby og hun dukker op på diskoteket vil han hjem og gider ikke være i nærheden af hende.
Fair nok, men for mig indikere det bare at der stadig ligger noget i ham for hende. ER DET FORKERT AF MIG AT TRO DET?

Han vil gerne have hævn på hende over alle de ting hun har gjort imod ham og vores forhold og siger at det er grunden til hans reaktioner og at hun ved hvordan hun skal trykke på hans knapper for at provokere ham, derfor vil han ikke være samme sted som hende. Men jeg mener, at den største hævn er ligegyldighed og kan man ikke udvise det over for sin ex kærester så er man ikke ovre dem. ER DET FORKERT?

HAR I NOGEN INDSIGT I HVORFOR MIN KÆRESTE (ELLER EN FYR) REAGERER SÅDAN I DEN GIVET SITUATION?

Jeg har sagt til ham, at det ikke røre mig at være i samme lokale eller til samme fest som hende, så længe at han ikke lader sig provokere. har sagt til ham at hvis hun begynder på noget skal han bare sige: jeg er lykkelige der hvor jeg er nu. Hvad med dig! og så vende ryggen til og gå. ER DET EN DÅRLIG MÅDE AT TACKLE DET PÅ?

hmm andecreme*
blablablablablablabla og blablabla. Tænk selv

Det lyder...... Panya.
Det lyder bestemt ikke, som om han på nogen måde stadig er interesseret i hende.
Kan det ikke være, at han bare ikke orker konfrontationerne med hende? Det lyder som en meget normal reaktion fra en fyr. En smule konfliktskyhed måske?!
Hvis det ødelægger hans humør, at være hvor hun er, så er det vel også bedre at undgå de steder.
Som du også skriver, at deres forhold ikke var særlig godt med psykiske svingninger og ustabilitet,...det vil han jo blive mindet om, hver gang han ser hende.
Han har højt sandsynligt brug for at have hende Helt ude af sit liv, og kunne nyde sit liv med dig, uden at fortidens mindre positive stunder skal forstyrre jer.
Mon ikke det er det, som det handler om?
Jeg ville nok støtte ham i, at holde hende på lang afstand!!!

Held og Lykke herfra

-Gitte

Hvorfor hævn ?
... at hævne sig på en psykisk ustabil ex. kæreste er *lidt* åndsvagt. At være lykkelig og videre i livet er nogen gange hævn nok - så lad det dog blive ved det.
Hans reaktion er nok meget normal for en mand. Mænd har svært ved at håndtere nogle kvinders intrigate adfærd og derfor vender de det blot ryggen fordi det er det sikreste ..........

Så glem hende - få hende ud af jeres systemer. Du skal ikke tolke noget ud fra hans reaktion. Hun har tidligere været en del af hans liv og det kan han ikke løbe fra og han kan heller ikke være afklaret på hendes vegne selv om han selv er det ........... osv

held og lykke og nyd den

;-) peter

tror han er pisse træt af hende anonym
og at han er træt af, at hun har forsøgt at ødelægge hans forhold til dig.

Han gider hende ikke.... har ikke noget med hævn at gøre..Men jeg gad sgu da heller ikke glo på en x, som havde opført sig på den måde, ville også blive sur bare ved navns nævenelse. .. sikke en møgtøs.

vh anonym