Hvorfor så dyrt hos tandlægen ?

Hvorfor så dyrt hos tandlægen ? Anonym
Det koster kassen , at få ordnet sine tænder. Bare en tandrensning.
Vi kan gå til læge- det være sig hele kroppen, med hjælp- ører, øjne ja selv vore fødder!
Men for, at ku fordøje vor mad rigtigt, dvs. at ha' tænder der virker, jamen jamen, tænder er en bombe i månedslønnen, hvis en tand knækker, eller endnu værre-- du skal altså ha' en krone på den tand ups
Hvad mener i???? det er det eneste der ikke er hjælp til[:*(]
Bortset fra Danmark syge forsikring.

Tandlæge Tanktopsrotten
Haløjsa! Tarzan
Det er selv-sigene for tandlæger er fætter til Dyrlæger!? OG HVORFOR? HEDER DET
DYRLEGER TJA!!!??? MEN DU KAN JO BARER GÅ TIL EN TANDLÆGE. MEN JEG ER SKU!
BANGE FOR AT DE SPILLER GOLF! SAMMEN. TRO DET OM DU VIL JEG HAR LÆST ARTIKLER
DET KAN BETALE SIG MED TANDLÆGER AT TA TIL POLEN OG SVERIGE

mvh
TANKTOPSROTTEN

Dyrt ja Anonym
Ja det er dyrt at gå til tandlægen og sådan har det altid været.

Jeg kunne også godt tænke mig at man kunne få hjælp til tandlægeregningen for det kan hurtigt blive rigtig dyrt. Men af en eller anden grund er der ikke rigtig nogen hjælp at hente.

Jeg er medlem af "Danmark" og det hjælper da lidt på det.

Prøv at tænk en-aegte-dansker
De skal have forrentet deres udstyr, hvilket ikke er billigt. Dernæst skal de betale løn til klinikassistenten. Dernæst skal de betale løn til en sekretær.

Lur mig nu om de så ikke også selv vil have lidt for at lave det arbejde, de har taget en lang uddannelse for at kunne udføre.

folk tænker ikke længere biker4ever ilp
end til næsetippen,alt koster penge og deres udstyr er garanteret ikke i den billige ende,hvis de vil være up to date med det,desuden er der jo en hel del ansvar forbundet med jobbet også,så efter danske forhold,så tror jeg egentlig ikke det er så dyrt,tror heller ikke tandlægens egen løn er helt vild høj,når det hele bliver regnet rigtigt ud.

Dyrt 2 Anonym2
Jeg tror debatten går på hvorfor der ikke gives tilskud til at gå til tandlægen når man får tilskud for at gå til lægen. Tror godt vi ved at det er ikke billigt for tandlægeudstyr og klinikassistent etc, men hvorfor kan det ikke gøres over sygesikringen.

Ja okay :) en-aegte-dansker
Det er fordi, dem der har nok skal have mere.

Fordi nightnurse
man har i tidernes morgen vedtaget at en tandlægepraksis er lige liberalt erhverv - modsat sygehusvæsenet, lægepraksis, osv.

Syntes jeg ikke det er kapen
giver et par hunderede hver halve år ... sku ikke specielt dyrt.

Et par hundred Anonym
Jo det kan da godt være at du kun giver et par hundreder hver halve år, men der kan pludselig ske noget og så er det dyrt. Det er jo ikke de almindelige eftersyn der er dyre. Jeg fik lige pludselig ondt i mine visdomstænder og 2 kindtænder. Pludselig skulle jeg have 2 visdomstænder revet ud og 2 rodbehandlinger i kindtænderne. Så det kan pludselig blive rigtig dyrt. En ny tand koster en 20000 kr så det er ikke småpenge for en almindelig lønmodtager.

Billig tandlæge i Greve toothnerd
Hej.

Mit navn er John Lindgren Hansen. Jeg har måske et alternativ til at rejse til udlandet for at få lavet tænder. www.grevetand.dk Kroner til 2750.- og implantater til 6500.- Gratis undersøgelse og røntgen med henblik på kroner eller implantater.

Venlig hilsen

John