Hvorfor ser du splinten i din broders øje,

Hvorfor ser du splinten i din broders øje, ftg
sagde Jesus. (Mattæus 7:3)

HVAD KALDER DU KIIRKEN ? kirkegængeren
som fornægter det jødiske folk, og det nye Jerusalem der er så stort at der ikke findes plas på jorden, og hvorfor ser du ikke at der står skrevet om bortrykkelsen, som den første opstandelse, hvor dem som er i Jesus Kristus skal være med til, at dømme levende og døde,og hvorfor ser du ikke at der står skrevet, at når Jesus genopretter sit rige, skal alle mennesker se ham på skyen, Og hvorfor ser du ikke at Gud indviede og byggede sin kirke, i pinsen, efter Jesus var opfaret til himmelsk. om alt dette vidner alle apostlene og Simon Peter på hvem Gud byggede, sin Kirke. Ja hvorfopr er der nogle som forvansker alt dette, som dog står skrevet, hvordan kan det lade sig gøre ?
Svaret er, at nogle ikke vil tage imod Guds Ord, Som alt hvad han vidner om, idet han jo ikke taler af sig selv, men gennem Faderen, som har sendt ham.
Dem der, fornægter Guds sande lære, Ja, Tjener end anden lære, og DER findes KUN EEN SAND TREENIG GUD

Kalder I måske Kirken Guds hus ? åbent spørgsmål
jeg har ihvert fald hørt , at I snakker meget om . dem der ligner kalkede grave, og det vist ikke ligefrem Guds hus som I, i jeres organisasion, kader kirken.
Undskyld hvis du skulæle være blevet omvendt til den sandelære siden sidst.
DEN sandlære er dden autoriserede bibelske ord uden tilbehør, af nogen art, Altså dem der ikke lægger til eller fra. ( Johannes Åbenbaringen kap.22.
MVH.

at skude sig selv i foden kan man kalde det. sveland
når du siger sådan noget lort som det her ftg.
for er der noget din sekt jehovas vidner er kendt for, så er det er have mere travt med andre mennesker end med jer selv.
og pårdutte dem jeres syge moralske love, så som at lave jeres egne børn dø af sult eller hvilken religion de må have eller ej. om den så er falsk eller ej.
er i totalt lige glad med! for har man først kommet ind i jeres sekt, så skal man bare acceptere jeres lort til livstid, ellers kommer alfonsen vagttårnet og digtere hvem i må give jeres kærlighed til.
ikke at jeres kærlighed er værd at samle på. men for folk der godt vil beholde kontakten til deres mor eller søskende, så er den meget værd, og når en tåbelig sekt broder kommer og peger fingre, og siger, jamen i skal ikke være sammen med ham, for ellers bliver i udstødt!

en syg syg syg verden i lever i ftg! en verden hvor splinten i en broder er meget mere intresandt end kæppen i jeres eget øje.

har du et link anonym
Til lægen
Mvh