Hvorfor skal det hele være kedelig

Hvorfor skal det hele være kedelig cornerlyst
Jeg vil gerne opleve noget der er lidt forbudt, troskab er kedelig i det lange løb.

Forbudt? kvinde50 - (uindlogget)
Hvis du gerne vil opleve noget, der er forbudt - så gå dog ned og hop i havnen, hvor der er badeforbud - der kan du da kun skade dig selv.
Hvorfor skal du skade andre? Hvis du har fulgt lidt med her i debatten, vil du også have fundet ud af, hvor dårlig en ide det er at være utro. Det er hele din (og din partners) tilværelse, der står på spil.

Lav i stedet for noget frækt og anderledes med din partner - så skal du se løjer. Hvis I er gået i stå, må der nye og anderledes sjove ting til - brug din fantasi. Der findes også mange gode bøger om, hvordan man får gang i samlivet igen. Held og lykke.

Jamen.. Anonym
så la da vær med at være i et fast parforhold hvor grundpillen er troskab.
Når det nu er såååå kedeligt....

hmm pige1988
Du kan ikk tænke særlig meget på din kærestes følelser når du kan finde på at såre på den måde. Dit forhold kan ikk være super godt. hvis du vil gøre noget forbudt så find på noget der ikk såre din partner. gør evt. noget forbudt med hende, find fx. et lidt forbudt sted toilet, køkken... måske et kontor eller noget... men husk et sted hvor det ikke er ulovligt !

utro utromand
Du skal ikke høre hvad andre siger!!!
Liv livet. Du live kun en gang

Liv livet utromand
Du skal ikke høre hvad andre sige!!

Super ide! Hmm3
Hvis du vil lave noget forbudt, så tæsk din mor for at have givet dig en dårlig opdragelse! Lad dog være med at sårer en andens person med utroskab.