Hvorfor skal England betale til EU, når de har meldt sig ud

LesterCrest 7 måneder 2 uger siden 4

Hvorfor skal England betale til EU, når de har meldt sig ud

England har som Danmark betalt dyre lærepenge i årlig kontingent for deres medlemskab af EU. Nu vil EU have penge af England længe efter at de har forladt EU. Hvorfor?

henrik42 7 måneder 2 uger siden

Lester. Jeg synes at behandlingen af England fra EU's side er helt til grin. Men selvfølgelig skal man betale for de ting man har lovet penge til i fremtiden, hvem skal ellers??? Danmark???

Luk kommentar
LesterCrest 7 måneder 1 uge siden

Men de er jo lige som os blevet udpint over årene i en grad så man slet ikke kan tale om at folk lider andre steder. De andre lande har for en stor del snydt og bedraget for at lokke arbejdspladser ud.

Blot se på Irland, som EU må tvinge til at modtage 96 milliarder i skat. Penge som Irland havde lovet Apple de måtte beholde hvis de lod være med at placere arbejdspladser i andre lande. Hvad med alle de andre virksomheder, som har etableret sig i Irland under samme vilkår?

Et land som Danmark har et mellemværende med Microsoft i forbindelse med at de flyttede en masse aktiviteter til netop Irland efter at de købte Navision for at undgå beskatning i Danmark.

Skat: Microsoft skylder Danmark 5,8 milliarder kroner (Politiken)

EU består af lande som aktivt bekæmper medlemslande som England og Danmark når vi forsøger at få en ordentlig beskatning af indtægter genereret i vores lande. Et udvalg under Jeppe Kofod (ham der kan lide unge piger) har afsløret at vi modarbejdes på regeringsniveau. Virksomheder får aktiv hjælp af myndigheder i andre EU-lande til at snyde os: Kofod: EU-lande har modarbejdet kontrol med skattesnyd (Fyens Stiftstidende)

Hvorfor skal man så betale en organisation som basalt set har meget tilfælles med Cosa Nostra, når man vil ud?

olejensen 7 måneder 1 uge siden

England har gennem mange fået X-antal Kr-£-$-€ fra andre lande, som skal betales tilbage, og så det, at "eu"(gud forbyde det), vil lave et eksempel ud af England, så ingen andre tør melde sig ud.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Luk kommentar
123456+ 7 måneder 1 uge siden

Det er nu ikke derfor, ole jensen eller poul eller polle.
.
Skulle England betale det de havde fået fra Øv tilbage, blev de aldrig færdige med at betale, så store er beløbene.
,.
Nej, der er tale om at betale til de aftaler der allerede er indgået, samt at de øvrige Øv lande naturligvis vil gøre det så uattraktivt som muligt for andre lande at forlade Øv.
.
https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE9768602/briterne-skal...