Hvorfor skal kommunen bruge 1/3 af sit budget

Hvorfor skal kommunen bruge 1/3 af sit budget SF-er
til vedligeholdelse af udendørsarealer alene på affaldsindsamling efter unge mennesker.

I Århus bruger man en hel hær af affaldsindsamlere lørdag og søndag for bare at rydde op efter nattens primitive unge, der ikke evner at styrre deres egen affald og har efterladt byen som en losseplads, lige som de typisk gør på de grønne områder på en varm sommerdag.
Ønsker disse primitive og dovne unge virkelig primitive sydlige tilstande fremfor en høj nordisk standard?

hvis de anonym
ikke ryddede op efter de dovne unge ville affaldet jo bare blive liggende :) Det kan jo heller ikke være unge af "høj nordisk standard" der har efterladt affaldet, men nærmere unge med "primitiv sydlig standard". Er du sikker på at du er SF og ikke DF?

det skal de susanne.larsen
så længe forældrene ikke lære deres unger at man rydder op efter sig selv - og det er uanset hvilken etnisk baggrund man har.

Så længe forældrene smider cigaret-skoder og slik papir ud af bil vinduet, så længe vil de unge smide deres affald hder hvor de nu befinder sig.

Mon ikke SF-er ernst_kolding
burde forlange sine skolepenge igen, 1/3 af kommunebudgettet til oprydning, den er for langt ude.

Ja det koster at rydde op efter dem som går i byen hver uge, men det koster også at rydde op efter voksne.

Jeg er taxichauffør og jeg kan betro SF-er, at det langt fra er alle voksne der rydder op efter sig, når folk er i løftet stemning gør de meget som rettænkende SF-ere ikke forstår, men det siger mere om de politisk aktive end om de mennesker der har et liv.

Jeg synes nu ikke det er så slemt, ja byen ligner en bombet landsby efter en lørdag nat, og så ? den spiritusafgift det offentlige kræver ind dækker let oprydningen og mere til, hvorfor skal livet hele tiden indrettes efter hvad der koster penge, livet skal leves og det koster da.

Ernst

i princippet susanne.larsen
er jeg ligeglad med hvor stor en procent del der skal bruges til oprydning - og alderen på "svinene".... Det er for sor en del der skal sættes af til sådan noget - folk (uanset alder) kan da forpokker smide tingene i skraldespandene (og hvis der ikke er nok, så må der sættes flere op!)

Jeg er træt af alle de forgbandet glasskår der ligger lørdag morgen og som bliver flere til søndag morgen.. min hund skærer sig på dem [:(]

For mig at se, er det det samme som når man som hunde ejer ikek samler op efter sin hund - = nogert forbandet svineri!

Jeg sagde en trediedel af vedligeholdelses-budget SF-er
til udendørs-arealer. Det går ud over de andre to trediedele, der går til græsslåning og træpleje, så kommunen har nu kun råd til at slå græsset to gange om året, så de tidligere velholdte græsplæner nu ligner græsmarker.
Det er virkelig "kønt", gaderne som en losseplads og plænerne som græsmarker.

Ja, man behøver ikke at være DF-er SF-er
for at se forfaldet. Det ser vi mindst lige så klart i SF.

Hmm SF-er ernst_kolding
prøv lige at læse startindlægget igen, hvis du da kan læse det du selv har skrevet, jeg kan ikke se der nogen steder står 1/3 af vedligeholdesbudgettet.

Der står 1/3 af budgettet, kort og godt

DET ER EN OMMER

Der står 1/3 af sit budget (budgettet) SF-er
til vedligeholdelse af udendørsarealer = vedligeholdesbudgettet, hvis du vil have det i et ord.