Hvorfor skal livet bare være så skide hårdt?

Hvorfor skal livet bare være så skide hårdt? modløs
så sidder man der. 25 år alt hvad jeg er gået i gang med af uddannelse er gået i lort pga min stærkt nedsatte hørelse. har ikke kunne følge med i timerne. vennerne ja hvad med dem? typer der har svaret på alt og egentlig ikke rigtig gider og snakke når man ringer til dem.sådan har det altid været. altid den samme undskyldning med åh jeg har så travlt du måske en anden gang.íkke fordi jeg er en idiot ovenfor andre. er en glad dreng som er meget snaksaglig og kan godt lide at kommuikere med mennesker generelt men føler aldrig rigtig jeg får noget af den livsglæde som jeg giver tilbage fra mine venner.føler heller ikke rigtig jeg kan gøre noget rigtigt mht uddannelse og har osse været et totalt mobbeoffer igennem min skoletid.har det som om som om mit liv er dødsdømt på forhånd.

please ikke nogen råd om at jeg skal have psykolog hjælp og burde indlægges på den lukkede men mere et par ord om at det nok skal gå trods alt

Anders

Anders..... Anonym
Hej Anders....
Du sagde ikke noget om nogen opfordring om noget psykolog, men det hjælper! Kan kun sætte mig i samme situaton som du beskriver men er kommet gennem tunlen og der var lys på den anden side... Kom nu afsted.... Held og lykke

kunsten peace1
er at finde hvile og fred i sig selv. hvad du lige har skrevet, kunne jeg ligeså godt have skrevet. men jeg er nu kommet dertil hvor jeg har fundet hvile i mig selv, da det er gået op for mig, at i sidste ende er vi alle alene. nogen mere end andre det ved jeg godt, men det drejer sig også om at man selv tror på sig selv, på at man er god nok, og at bare fordi de ikke har tid de såkaldte venner, så er du faktisk noget værd alligevel. det ka være svært at finde hvilen i sig selv og troen på at man er lige så meget som alle andre, og måske du ganske enkelt bare er en enespænder? nogen sinde tænkt over det?
prøv og ta tingene med et gram salt, og så tror jeg pludselig du vil se anderledes på tingene.

peace1

hej anders anonym
først vil jeg råde til at finde ud af hvilke muligheder du har med din nedsatte hørelse. Måske opsøg en ekspert, der kan fortælle dig om dine erhvervsmuligheder.

Derefter lær at lev med dit handicap, ved at tænke positivt.

ang. dine venner, da slap lidt af og kræv mindre, så bliver det ikke så anstrengende :-)

det måske bare en overgang, der skal overståes..

du ønskes pøj pøj

husk... der er altid en ny dag i morgen og ikke i morgen truer en ny dag ;-)

" keep the good spirit" Anonym
Hej Anders, med den indstilling til livet og tingene du har, så er jeg sikker på at du nok skal klare dig gennem livet.
At livet kan være grumt, og hårdt,med sygdom osv. det kender jeg alt til, (har også høreproblemer)heldigvis kom jeg ind i foreningslivet, hvlket har givet mig enormt meget, og mange gode venner.

Det kunne være en vej videre for dig, jeg kan heller ikke se hvorfor du skulle opsøge en psykolog, med den livsindstilling, du har.

Du skal bare fortsætte med at kæmpe, fordi livet er langt, og meget uforudsigeligt - held og lykke

hejsa igen... modløs
"I Scientology kan man i nogle tilfælde genskabe hørelsen hos folk, der har nedsat hørelse". Ha ha jeg tror aldrig jeg har grinet så meget før. forskellige metoder til at erhverve medlemmer jo tak, men jeg tror squ jeg springer over. Til alle jer andre som har skrevet det var rart at høre fra jer. Livet det slutter jo ikke her så det handler om at se fremad og finde sin rette hylde her i livet. hvem har osse sagt at livet skal være en dans på roser? Det jeg osse lagde mærke til da i skrev var at jeg måske stiller for store krav til mine venner. ja men jeg tror bare jeg vil lade dem være en tid og så prøve lige så stille at finde mig nogle nye ansigter som jeg kan være noget for. Endnu engang tak til jer.

Anders