Hvorfor SKAL man bare være fuld?

Hvorfor SKAL man bare være fuld? Sidsel
Jeg er en pige på 25 år som er træt af, at man altid skal drikke sig fuld når man går i byen.

Der bliver altid kigget skævt til mig når jeg bare vil nøjes med et par øl og måske en enkelt drink.

Mine venner har vænnet sig til det og siger ikke noget, men når man møder andre, skal de altid få en til at fremstå som kedelig og alvorlig og jeg kunne ligeså godt gå hjem osv.

Hvorfor er det stadig sådan? Jeg er 25 og har fået nok af det med at skulle drikke sig i hegnet. Desuden kan jeg meget godt lide at få noget ud af dagen bagefter.

Er der flere her i min aldersgruppe der oplever det samme ?? Det er der jo nok, men det kunne være meget rart at høre fra jer :0), da jeg efterhånden synes det er ved at være irriterende, at man ikke bare kan gå i byen og have det sjovt uden at skulle drikke sig bankelam

Smag og behag komododragon
Dem som du går i byen med er sikkert lige så uforstående som dig. De tænker nok noget i stil med: "Hvorfor kan hun ikke bare en gang imellem slippe tøjlerne og more sig med os andre over noget øl og vin"

Alt med måde selvfølgelig, men jeg må indrømme at jeg også stadig en gang imellem kan finde det fornøjeligt at få en lille skid på. Det til trods for at jeg er blevet en halvgammel mand på 30.

Jeg var f.eks. i byen igår og blev da noget pyntet. Men jeg har det fint med det. Jeg er ikke bange for at slippe selvkontrollen. Det er nok i bund og grund det som det handler om.
Når man bliver fuld mister man i større eller mindre grad selvkontrollen. Nogle finder det afstressende og andre synes det er ubehageligt. Det tror jeg bare man må acceptere og så afstemme sine "gå i byen"-vaner derefter.

VH. En tømmermandsplaget komodovaran

PS. sådan en dag er man glad for at have kabel-TV.

Og jeg har ikke engang kabel :-/ Sidsel
Det har ellers været rigtig fedt :)

Jeg har egentlig ikke et problem med at slippe tøjlerne løs. Jeg fester igennem og danser meget, men jeg kan bare gøre det uden særlig meget alkohol, det er dét som folk er uforstående overfor.
Nytårsaften går det dog alligevel altid galt, men hvad skal man dog også lave 1.januar alligevel. Årets kedeligste dag.

God bedring :)

ha´ det sjovt uden alkohol... kvinde30
Nu har jeg ikke selv gået så meget i byen, men jeg har da været ude og drikke som de fleste andre.
Jeg har slet ikke været i byen og har ikke drukket mig fuld, siden jeg var 27.
Jeg tror, det er meget normalt, at man på et tidspunkt bliver træt af det.

Det er jo også bare noget pjat at skulle gå i byen og drikke sig sanseløs - for at ha´ det sjovt.
Hvad får man ud af det?!?...

Bare fordi andre gør det, behøver man jo ikke selv at gøre det og ødelægge sin dyrebare tid.
Tag ansvar for dig selv, og gør kun hvad du selv vil for din egen skyld.

Når min kæreste og jeg går tur med vores hund torsdag, fredag og lørdag aften, vrimler det med fulde folk på gaden.
Vi kan kun ryste på hovedet af dem - det er da dybt åndssvagt at spilde sin tid og skade sit helbred på dén måde...

Jeg synes også, det er skræmmende, at folk går i byen allerede om torsdagen - er det de arbejdsløse, der gør det?!?...

Da jeg gik på teknisk skole, var der mange, som enten slet ikke mødte op mandag og fredag, eller også kom de med så slemme tømmermænd, at de bare lagde sig på et par stole og blev liggende dér hele dagen... - det er da totalt uholdbart!!!

Man kan altså godt være voksen og tage et ansvar for sig selv - før man fylder 20!!!...
Man kan samtidig også sagtens ha´ det sjovt UDEN at skulle blive fuld og ha´ det dårligt dagen efter!
Så kan man samtidig også huske, hvad man har lavet dagen før - og dét er jo et stort plus!!!

Personligt kan jeg meget bedre lide en god hyggeaften hjemme sammen med vennerne/veninderne.
Og det kan sagtens foregå UDEN eller med kun lidt indtag af alkohol og samtidig være MINDST lige så sjovt som at gå i byen og drikke sig fra sans og samling!...

Tak komododragon
tror jeg vil dingle ned efter en pizza senere idag og måske spille lidt age of empires II (håbløst gammelt, men sjovt PC-spil).
Så kunne man måske være heldig at få det helt hæderligt til sidst:)

Du har ret. 1 januar er burde ikke engang stå på kalenderen.

VH.

god pige kldt
syntes da det er fedt at du ikke bare lade dig presse og gør hvad du vil. Fuck hvad andre siger jeg har selv som du og vil også gerne have noget ud af dagen bagefter .... men der er nok mange der ikke forstår og bare følger hvad alle andre gør.

Helt fint MadamMim
at du ikke behøver at drikke dig sanseløst beruset for at have det sjovt ;o)

Har selv en datter på 16 som har det nøjagtigt som dig. Så jo, de findes skam - heldigvis.

Kan dog ikke genkende mig selv i min datter, for jeg lå ikke på den lade side mht. alkohol i den alder og kan også "komme til" at give den hele armen et par gange om året til fester.

Har ikke moralprædiket for min datter, det er hendes eget valg og jeg synes det er FEDT at man vælger at gøre som man vil - der skal vel være plads til alle ikk'.

Rigtig god søndag til dig og alle andre med og uden tømmermænd ;o)

Ups! MadamMim
skulle selvfølgelig have været til Sidsel ;o)

At drikke hjernen ud for blot at ligne de øvrige? Fnis
Det mener jeg ikke er noget man får så meget ud af, der er tale om gruppepres og om, at slippe hæmningerne løs i rusene.

Det er en destruktiv socialadfærd, der måske nok giver billige pointer hos drukvenerne, men det koster også ved, at der slækkes på uddannelses indsatsen, grundet tømmermænd.

Fredagsbaren samt weekend druk tager en stor del af tiden og motivationen fra indsatsen til uddannelserne. Man kan udmærket være med og være morsom uden, at hjernen drikkes ud, druktilstanden skaber fordummende adfærd, som kun kan være morsom for dem der også har drukket hjernen ud.

Man ser i stigende omfang unge gå med i det gruppeoverdrev, og smide de gode karakterer væk, for blot at være in og populær på drukholdet. Nogle unge forbinder det med prestige, at være beruset, men jeg har svært ved, at indse hvori præstigen består?

F N I S, har fulstændig RET. badegæst
du lyder som en fornuftig ansvarlig pige, og du skal ikke ligge under forgruppepres, jeg havde nøjagtig det samme problem da jeg stod i lære, men jeg nægtede simpelthen at drikke sammen med dem, og jeg blev kaldt alt muligt negativt, men nu kan jeg se at mange er alkoholikere, eller hjerneskadede, så jeg holder stadig på min ret, til en kop kaffe, og en sprød klejne, uhm.

hvor pudsigt Sidsel
har netop selv siddet med Monkey Island 2 i dag. Også håbløst gammel, men ret sjovt :)

det er de studerende Sidsel
der går ud i hverdagene. Når jeg går ud, så foretrækker jeg også at gå ud i hverdagene. Det er klart billigere og folk er som regel mindre fulde. Der er færre mennesker i byen også hvilket er rart.

Men af og til bliver jeg jo hevet med i weekenden også :0)

Tak :0) Sidsel
Jeg forstår heller ikke helt hvad problemet er, for det er jo ikke fordi jeg ikke drikker, jeg gider bare ikke drikke så jeg får det dårligt eller bliver møgstiv. Det er fint med mig bare at drikke sig lidt humør til og så ellers ud og danse og have det sjovt :)

Hej Madam Mim Sidsel
Din datter er kun 16 siger du ? Hun kan stadig nå at blive lokket i uføre hehe ;0) Men jeg synes det er sejt at hun allerede i den alder siger fra. Det er et godt karaktertræk

ja og sådan skal det da være kldt
vi lever jo i et frit land ... *S*