Hvorfor sker det...for mig..!

Hvorfor sker det...for mig..! JørgenH
Hej

Jeg er en mand imin bedste alder 37..:-)
Jeg har en kone, og 2 børn 3 og 7 år..
vi har en hverdag som de fleste børnefamilier velsagtens, og et sexliv der ligner...

Nu kommer min undren...
Jeg er selv en atraktiv man,,,(min alder taget i betragtning) gør noget ud af mig selv, og har en pæn veltrænet krop(ingen mave :-)..

Vores sexliv kører i tomgang, dvs ca 1 gang om måneden, sker der noget,,og det er altid på min opfordring...
Jeg syntes ellers jeg hænger i for at gøre mig godt,,henter ungerne for det meste, laver mad, gør rent, vasker tøj osv...
Arrangerer små ture i byen på cafe med overnatning osv..

Vi har det fint sammen, taler godt sammen, men ligefedt er det.

Hun tar aldrig initiativ til sex...
Det forhindrer hende ikke i at brokke sig hvis jeg gir hende den kolde skulder, sir hun (elsker du mig ikke mere)...

Jeg ved godt det lyder firkantet, men,,
Jeg som mand savner sindsygt meget at blive bekræftet at hun syntes jeg er lækker(ikke kun dejlig og sød) men også lækker, og at hun viser mig hun er tiltrukket af mig....

Hvis jeg kkonfronterer hende: siger hun:
Jeg får ikke bare lige lyst som dig...

Fuck hvor det da bare går mig på efterhånden..
Jeg elsker hende, og vil derfor ikke søge andre for at blive bekræftet..

Men hvorfor er det oftest kvinder der mister lysten...?

mvh
Jørgen

Hej Kvinde38
Hej

Vil bare lige sige, at her i vores forhold/ægteskab er det mig, som altid har lyst til sex....og ikke min mand.
Så tro mig, det kan godt være omvendt.
Jeg kan heller ikke nøjes med 1 gang i mdr....da alt for lidt når man elsker hinanden.

Held og Lykke

Måske fordi nikolaj1975
Du søger hjælp herinde hos de anonyme frem for at tage en snak med hende.. Skriv ALLE du punkter/situaton ned som gør dig ked af det.

Fortæl hende at du vil snakke med hende i aften.. Byg det hele op omkring hvor glad du er for hende og for det i har sammen... Men at der mangler: og giv hende så punkterne.. Men undgå for alt i verden at få det til at lyde som en bebrejdelse.. Fortæl hende i stedet hvordan du føler når hun er afvisende etc.. Du skal ikke sige: Du burde, du gør aldrig osv.. Slut igen af med at du holder meget af hende, men at du var nød til at få luftet ud.. Aftal herefter at i hver torsdag, eller hvornår det nu passer, skiftes til at gøre noget for den anden..

Det blev et halvlangt svar.. Men vigtigst : Tal med hende!!!!!!

Hvorfor det sker....for dig!! dulkis
Hun er da bare forkælet. Det kunne jo se ud som om, det ikke er gået op for hende at man er to om at få et forhold til at fungere. Den opgave har hun tilsyneladende uddelegeret til dig.

Næste gang hun spørger dig, om du ikke elsker hende mere, så forklar hende utvetydigt, at det gør du men at du har brug for.... og forklar hende så præcis, hvad det er du har brug for og afslut med at sige at sådan vil du have det fra nu.

Det kan jo selvfølgelig være hun ikke ved, hvad hun skal stille op med det krav, for hun har jo ikke øvet sig - tror du, det vil være tilfældet?

Køb en ekstra julegave hun kan pakke op uden nogen ser det. Bogen "Nydelsens 10 bud" af Susan Block. Jeg tror der er meget andet i den bog du ønsker dig - ud over det du nævner her.

Det er jo helt fint, du er tilfreds med dit udseende, men de færreste kvinder er visuelt orienterede, så det er ikke din pæne flade mave hun tænder på. Kan du få hende til at grine højt?

blabla JørgenH
Du er for blød Bimmer

Jeg skrev forresten lige netop at det ALTID er mig som tar initiativet...!

prøv noget nyt niss
vi havde også en stilstand i vores forhold for lidt over et år siden, vi havde kun sex sjældent og havde mistet lysten til sex, måske fordi det stort set var det samme hver gang, vi endte altid i de samme stillinger og selv om vi ville forny os skete det ikke.... men så prøvede vi noget helt nyt. vi meldte os ind på scor.dk. og der var over 30.000 andre par som havde det nogenlunde som os selv.det er godt nok noget af en fornyelse der vil noget... men det er det bedste der er sket i vores sexliv og vi more os gevaldigt sammen med andre par ikke kun sex men også hygge og middage og hvad man nu kan finde ud af. siger ikke det er løsningen for alle men det var da noget helt nyt. og helt vildt fedt hvis begge parter er med på det god jul og håb om et godt sexliv til jer fremover ss.

Tilføjelse Jørgen H
Hej

Som sædvanlig lidt ævl..Derfor tilføjer jeg lidt..

Vi har kendt hinanden i 15 år, og ja jeg har talt med hende om det mange gange:

Svarene:
jeg får ikke bare lyst
Sådan er det bare
Du har sex på hjernen

Har efterhånden opgivet at snakke om det..

mvh
Jørgen..

Ævl? rie.rie
Hvad mener du med ævl?

Jeg synes du får gode forslag. Hvis du kalder det ævl, så får du sikkert ikke flere forsøg på forklaringer, men måske er du slet ikke interesseret i at finde forklaringen? Måske skal du bare have luft? Så skriv det, det er da helt i orden.

Initiativer kan tages på mange forskellige måder. Min kæreste skiller lidt firkantet mellem hvad der sker i og udenfor sengen. Jeg kunne da godt tænke mig at blive bagt lidt på under middagen eller pustet lidt i øret i forbifarten, men det er ikke lige ham.

Heldigvis er jeg glad for sex, så det forhindrer ikke at vi har et godt sexliv.

Måske har din kone ikke kontakt med sin egen lyst til sex? Tænder hun på andre mænd?

Venlig hilsen P&C

:-) Jørgen H
Hej

Det med ævl var mest møntet på Bimmer :-)

Øhm ,,,hvordan ved jeg lige om hun tænder på andre mænd..

Spørg hende rie.rie
:-)

Sådan er livet som mand Bimmer ILP
Mænd skal tage initiativet.

Kvinderne kan opfordre til sex, men
det kræver at du giver hende god sex.
Ellers gider de ikke spørge om det.

Det er almindelige "markedsmekanismer":
Hvis udbuddet er godt, så er efterspørgslen
også høj. *Griner*

Tag hendes første svar dulkis
"jeg får ikke bare lyst" - nej hvis i beskæftiger jeg med noget absolut andet og ikke "ser" hinanden i løbet af en dag, så får hun ikke "bare lyst" ud i den blå luft.

Så det handler nok om at være "lidt ude om sig" - start med at bage på hende til morgenkaffen og flirt med hende og svar mig på, om du kan få hende til at grine højt!!

Det virker jo som om du enten har pillet interessen ud af hende (hvis hun har haft den tidligere) eller hun - som en anden siger, slet ikke er i kontakt med sin egen seksuallitet. De ting må du kunne svare på, når I har talt om det så mange gange.

Har I overvejet at konsultere en sexolog?

En mulighed min-mening
Hvis din kvinde har mistet lysten, så er det sidste du skal gøre at lægge pres på hende - hvis hun føler sig presset kommer lysten nemlig slet ikke. Du skal snakke med hende om det - selvfølgelig - for er det noget hos dig, hende selv eller imellem jer, der er årsagen.

En mulig løsning kunne være i en periode - at lave en gensidig aftale om ikke at have sex, men masser af kropskontakt - aftale at gå i bad sammen, ligge tæt og nusse, kysse og kæle (men ikke de erogene zoner - de er pt. forbudt)give sig godt tid til det hele og til bare at ligge der og se hinanden dybt i øjnene - nyde hinanden uden krav. Man kan give hinanden massage - husk hyggen med eks. tændte stearinlys og et varmt rum - og børnene i seng eller evt. på weekend hos familie/venner, så I ikke bliver forstyrret. Man skiftes til at være den givende og den modtagende (eks. ½ time på skift eller pr. gang) - og den modtagende må så give udtryk for hvad der føles godt eller ekstra godt, ikke godt eller direkte ubehageligt - man får tunet sig ind på hinanden igen på den måde.
Når man er nået et stykke hen i periode, kan man evt. læse erotiske historier for hinanden og tale om, hvad ens fantasier er - men stadig uden at have sex.

I det fleste tilfælde vil jeg tro at hendes lyst vender tilbage - det der ofte sker, når situationen går i hårdknude er, at hun føler hun "burde" fordi du vil og dermed føler hun sig presset og lukker af. Derved når hun aldrig at mærke sin egen lyst eller de følelser i sin krop, der skal vække den. Det er det sådan en aftale om "nul sex" skal få hende til - samt at sørge for at I får nærhed og afslappelse tilbage i forholdet.

Jeg ved sexologer bruger denne metode og det var jo en mulighed at få hjælp udefra, hvis det ikke lykkes for jer umiddelbart. Hvis kærligheden er der, må man ikke opgive uden at have prøvet alle muligheder.

Held og lykke herfra


Uanset hvos stor lysten bliver, er det vigtigt i denne periode at overholde aftalen om nul sex -